51
Plus500 tapasztalatok
 • Sml
  #51
  Gyanítom, bármikor kiveheted, hiszen az a Te pénzed.
 • gatter85
  #50
  Nekem az lenne a kérdésem hogy van e megszabott kivételi összeg? pl ha rakok be 10000ft-ot mennyi nyereséget kell elérnem hogy a nyereséget vagy akár a teljes összeget kivehessem!
 • kufi
  #49
  Sony ericsson Xperia play telefonom van nemnagyon szeretnem lecserelni most vettem.
  Viszont Java az telepitve van vagy valami kulon program kell hozza?
  Mert amikor belepek acc-al es jelszoval akkor nem az van hogy nem jeleniti meg hanem vegig devizakat vagy reszvenyeket mutatja.Lehet hogy a mobiltelefon valtozatba nincs grafikon?
 • Sml
  #48
  Gondolom Java-s chart, telepítsd a készülékedre, vagy cseréld le
 • kufi
  #47
  Sziasztok
  Lenen 1 olyan problemam amikor telefonon szeretnem hasznalni plusz500-at akkor a real-time grafikont nem mutatja.
  Esetleg azt valahogy elo lehet hozni telefonon?
 • shakyman
  #46
  Azért kezdtem így: "Azt tudja valaki tapasztalatból"! mert lebegő gondolatai mindenkinek lehetnek, tapasztalata viszont annak aki már megtapasztalta!

  Ha tudnád mit kérdeztem akkor ezt az üzit le sem írod, de azért köszi, hogy próbáltál segíteni! :)

  Egyébként ha érdekel a kérdés elárulok egy apróságot a Plus500-ról! :

  Ha letöltöd a progit és beregisztrálsz, kapsz 5000ft-bónuszt, amit ha 60szor megjátszol teljes egészében a tied és ki is utalhatod magadnak, ha időközben nyereséget is termelsz magadnak azt már idő közben is kiveheted, csak az 5000 bónuszt nem.

  Ha feltöltesz saját pénzt akkor a feltöltésed után kapsz bónuszt kb 15-20%-ot, sőt első esetben felajánlanak egy 10000ft-os bónuszt ha legalább minimum 10000ft-ot feltöltesz, ez esetben 100% a bónusz!  Tehát a kérdésem továbbra is (annak aki már tapasztalatból ismeri a választ!) az lenne, hogy ha feltöltök mondjuk 200eFt-ot és kapok 40e bónuszt, majd kiveszem a 200eFt-ot, a bónuszba kapott 40eFt megmarad-e? természetessen nem kivehető formátumban.

  Köszi!
 • Sml
  #45
  Véleményem szerint ennyire nem hülye 1 pénzügyi szolgáltató, hogy a bónuszt is kifizesse, feltételezem azért ezeket bizonyos feltételekhez köti.

  Bónusz pedig csak az "első" belépőknek jár.
 • shakyman
  #44
  Hy!

  Azt tudja valaki tapasztalatból, hogy ha betolok pénzt és kapok utána bónusz pénzt amit a progi folyamat reklámoz (pl: 200e befizetéséhez 40e bónuszt kap) és kiveszem utána a befizetett 200e-et akkor a bónusz 40e megmarad? vagy ilyenkor mi van?
  Illetve ha egyszer befizetek és megkapom a bónuszt, a másodszori befizetés esetén is kapok-e bónuszt? Erről tud valaki érdemben nyilatkozni?
 • drevil666
  #43
  néhány brókerház és infó számlanyitáshoz. Minimum letét stb.
  A választék igen nagy.
 • drevil666
  #42
  ez baromság.
 • Tikal #41
  hát akkor ne náluk nyiss, annyi sok jó bróker van...
 • Gfreiter
  #40
  Sziasztok!

  Nos külföldi oldalakon igen sok rosszat olvastam a Plus500-ról, többek között azt, hogy valaki párhozamosan futtatott egy demo és egy éles számlát, és a két gépen másként alakultak ugyanazon pozira. Mindkét pozi USD/EUR vétel volt, a demon az USD ára felfelé ment, az élesben pedig lefelé. Viszont a magyar fórumokon viszonylag keveset hall erről az ember, és mivel mostanában terveztem éles számlát nyitni, teljesen meg vagyok zavarodva...
 • Nufy
  #39
  Mivel csak az induló ajándék tőkét kockáztatom, és csak játék ként fogom fel ezért, nagy kockázatot is vállalok. Mikor lesz benne saját pénzem, akkor leállok a kockáztatással és olyat fogok venni amivel nem bukhatok hatalmasat. De amúgy meg fogom minden kép fogadni a tanácsod, ha már az én pénzem kockáztatom.
 • Tikal #38
  :)

  Ez sikerülhet máshol is, van ahol 1:500 tőkeáttát is van... csak azt akartam mondani hogy sok kockázatot vállalsz, szerintem kezdj ismerkedni a money managment-tel először, és ne kockáztass többett mint a tőkéd 3%-a, szerintem, és a nagyok szerint is :)
 • Nufy
  #37
  Ezzel a plus500-al sikerült, ugyanis itt vannak ilyen aránypárok így hirdetik: "Magas tőkeáttétel - akár 1:50"
  Kockázat az ilyenbe. Nagyon gyorsan nyerhetsz, de ugyan ilyen gyorsan bukhatsz is elég sokat.
 • Tikal #36
  két hét alatt 35%??? na szerintem ezt élesben elfelejtheted, illetve ha ez megy élesben is akkor nagy zseni lehetsz vagy sokat kockáztatsz...aminek előbb utobb bukó a vége.
 • Nufy
  #35
  Köszi a linket végigolvasom majd holnap.
  Csak azért "játszom" a bónusszal, mert jelenleg anyagilag lenulláztam magam lakásvásárlás miatt. Illetve még tapasztalatlan vagyok benne, de így is sikerült 2 hét alatt 35%-ot növelnem. Tudom ez semmi, de tapasztalatszerzésnek bőven megteszi. Ha már lesz elég tapasztalatom, és anyagilag is összeszedem magam, akkor majd befektetek.
  Jó a szlogened, lehet nekem is át kellene vennem:
  "Az első 20 milliót nehéz összehozni, a többit lehet legálisan is!"
 • Tikal #34
  öö végülis ja :)
 • drevil666
  #33
  Kérdéseid nagy része általános jellegű. Itt lassan ki fogjuk vesézni a dolgokat...
  Oda próbálok minél több linket, hírforrást betenni, esetleg majd később Bannert szerkeszteni hozzá.
  Ez a topic főleg a Plus500 tapasztalatokról szól. Én is lehet váltok a GFT-re, vagy Swiss.ch-ra a kis kínálat miatt.
  Mint korábban írtam Én 500 000-es minimumot javaslok. Az a taktika nem vezet eredményre, hogy demón több százezerrel próbálgatja az ember és igazi pénzben meg kicsiben csinálja. Elmegy a kedve, meg nem is hoz sokat a kudarc is garantált.
  Kezdetben napi 1000-2000 Ft-os profit már jó (bruttó). Ha a napi 6000-et eléred az már igen jó.
  Valami tábla PC vagy okos telot venni nem árt webws felület nem pont olyan mint a progi de majdnem az.
  Annyira nagy guru Én még nem vagyok:) nincs meg az első 100 millióm, de jól haladok.
  Szintén javaslom a kapcsolatfelvételt Palinko kollégával az ebook-ok miatt. De ahogy ez is sokszor leíródott ez nem tanulható 100%-ig. Az idegrendszer kérdése pl, hogy valaki mikor száll ki. Az meg kapcsolatok kérdése, hogy melyik vállalat jelent be innovációt, vagy megy tönkre. Informatikai telekommunikációs cégeknél dolgozó emberekkel haverkodj (iwiw, facebook) olyan nyelveken, amit tudsz és lesz perspektívád mit csinálj.
 • Nufy
  #32
  Látom elég nagy tapasztalatod van benne. Megkérlek tudnál nekem pár fontos dolgot mondani. Tippet, hogy mit kell csinálni, mire kell figyelni. Mikbe lehet bebukni. Hol lehet követni a híreket. Pl: deviza, olaj, földgáz, árának alakulását. Illetve minden fontos dolgot le tudnád nekem írni.
  Előre is köszönöm.
  Infó rólam: Valós pénzel "játszom" így teljesen más mint a játékpénzzel. Viszont amíg nincs tapasztalatom addig csak az induló 5000Ft-ot forgatom. Ha 4-5 hónap múlva is meglesz ez a pénzem és látok fejlődést és elég tapasztalatot szerzek, akkor majd töltök egyenlegemre, de addig csak játéknak fogom fel.

  Üdv.: Nufy
 • drevil666
  #31
  Azért próbáld meg a tőzsde fórumban is:), mostanában aktívabb vagyok ott. Hát az elsőnél nem tudom mi lehet, akkor kellene vennie, amikor az általad beállított értéket eléri, de ha amikor eléri és abban az időben nincs kereskedés a rendszer nem tud kereskedni és nem ad/vesz. (képet rakjál legközelebb).
  A másiknál (képet ide is rakjál, lkb. meg nyitási árfolyamot), mint láttad te is van veszteségi és nyerési zárási minimum. Ez együtt mozog az nyitási árfolyammal, ha a minimális értélre állítod be. Ha mindig dinamikusan változna nem sok értelme lenne:)
  Tessék elolvasni:Tözsdei kereskedés könyv
  itt a GYIK pontnál találsz infót.
  + van itt Palinko nevű fórumozó kérd el tőle a könyvei linkjét.
 • drevil666
  #30
  Szerintem ebben a topicban csak Plus500-ról beszélhetünk.
  Szerintem azt töltötte le, de nagyon zavaros nekem a kérdése....
 • Tikal #29
  ??
  melyik bróker, milyen platform??
 • Gfreiter
  #28
  Halihó!

  Én még csak demoban nyomom, viszont van egy-két problémám, amit a tőzsdefórumon hiába kérdeztem, ott úgy tünik nem élte túl senki a csődöt... :S

  Szóval ha beállítom, hogy csak akkor adok el, ha pl 250 egy egység, és lejtmenetben eléri a 260-at, akkro a beállításom leugrik 240-ra, ha visszaugrik az ár, akkor a beállításom is visszaugrik 250-re. Így magyarul sosem éri el a kívánt árat, amikor is automatikusan megnyílna a pozíció.

  A másik, hogy eladásra indítottam pozit, és beállítottam, hogy pl 250-en zárja le. Hazaérve nézem, hogy jól felment, tehát mínuszban vagyok, viszont a nap folyamán jóval aláment a beállított értéknek, tehát le kellett volna zárnia a pozit.

  Pls help!!!
 • drevil666
  #27
  Nekem nagyon bejött. Gyors egyszerű, átlátható. Fizetési gondok nem voltak.
  Hátrányok. Eleinte az bekavart, hogy nem jelezte grafikusan a vételi árat. De a számokról pillanatok alatt leolvasható volt.
  Nem volt időkorlátja a a demó verziónak ez is jó. A legtöbbször 1 hónapos demót adnak. Ez persze megkerülhető, de a örök demó jobb.
  Váltani a készpénzes változatra szintén gyors.

  Ami hátrány, hogy kicsi a választék.
  De így is jól megszegheti magát az ember. Nem árt minimum 500 000 fölött kezdeni. A valódi pénznél, bármennyire kezelted a demót valósághűen, más lesz a gondolkodásod. Meg kell szokni, hogy több heti akár havi fizetéseddel szórakozol.
  Kezdésnek ajánlott a ritmikusan változó, jól kiszámítható részvényekkel, indexekkel kereskedni pl (Német BASF részvény):
  [IMG][/IMG]

  Mindenkinek ajánlom. Nagyobb választékhoz pedig pld: GFT, vagy Forex.ch ami jó választás lehet.
 • Tikal #26
  figyu, ez nem poker... szerintem felejtsd el :) néha vannak akciok ha befizetsz pár ezer dollárt akkor adnak 10%ot meg hasonlok.. de itt néhány dollárral semire sem mész.
 • Nufy
  #25
  Köszönöm, megnézem őket. Van olyan ami ad indul bónuszt?
 • Tikal #24
  Program: MT4

  Oldal: FXDD, FXPro, Alpari, FXCM, Oanda, InterbankFX, MigBank, Saxo
 • Nufy
  #23
  Sziasztok!

  Valaki tud hasonló oldalt, programot?
 • Tikal #22
  a honlaojukon megtaklálod, vagy kérdezd meg őket... de valószinuleg egy noymtatványt kell kitolteni és bankszámlára jön a pénz
 • bakkerman
  #21
  rokonom 2009 tavaszán,amikor beindult a gazdasági válság,2 millióból bukott el 1 misit,de csak azért "ennyit",mert jó időben vette ki,és megúszta -50%-al...nagyon kell érteni ehhez a dologhoz,és nagyon nagy alaptőke kell. szerintem 6 számjegy alatt nem érdemes nekikezdeni,és először csak 1 bizonyos részvényt vegyen az ember,mert ha bukik is,1-en bukik,nem kell 5-6 céget figyelni.
 • Nufy
  #20
  Köszönöm a válaszokat, hozzáfűzéseket.
  Egyenlőre arra jutottam, hogy semmi kép nem töltöm fel a számlát, de az "ajándék" pénzt megforgatom, aztán lesz ami lesz.
  Van egy olyan érzésem amúgy-hogy sokatoknak nincs tapasztalata benne, és csak lehúzásnak nevezitek, pedig ki se próbálta még.
  Elismerem függővé lehet válni tőle és sokat lehet rá költeni, de annak ellenére ha jól csinálod akkor nyerhetsz is vele. Legalábbis nekem ez a tapasztalatom idáig. Engem ami még főként érdekelne, hogy hogyan lehet kiutaltatni a "keresett" pénzt. Aki tudja rá a választ az megoszthatná velem.
  Köszönöm!
  További szép napot!
 • Culram #19
  Én szórakoztam anno demó számlával. Csak annyit tudok ajánlani, hogy nagyon sokat kell tanulni ehhez hogy profitálni tudj, magából a tőzsdéből. Ismerni kell a grafikonok jeleit jól használni az értékelő grafikonokat. Megtalálni azokat az információ forrásokat ahonnan gyorsan tudsz infót szerezni mielőtt még a piac nagyot mozdulna. Megtanulni, jól megérezni mire mit reagál a piac. pl: Ha valamelyik retardáld politikus azt nyilatkozza a forintról hogy szar meg az MO-i gazdaság a tönk szélén áll, és én ezt láttam is valahol élőben, akkor rögtön veszek eurót + plusz eladok forintot.

  Szóval idő kell ehhez.

  A Plus500 meg sajnos nem hosszútávú befektetésre használható, hanem Day-tradingre. Nagyon sokat lehet vele kaszálni, de ismerni kell a piac forrásait és reagálásait.
 • pxxl
  #18
  mégis azokat hülyítik, akik hétről hétre élnek, hogy gyere, kis befektetéssel nagyot kaszálhatsz.
 • Tikal #17
  persze, ilyen szinten nézve az...de nem is a napi kennyérre valóból kell befektetni...
 • pxxl
  #16
  olyan szinten lehúzás, hogy beetetnek kamu videókkal, szimulált tőzsdével, ahol természetesen dől a lé, ezen felbuzdulva nyomod be a zsetont, és akkor döbbensz rá h elszartad a havi fizetésed egy részét, mikor hírtelen nullás számlád lesz :) anyuci meg leszabja a fejed :D akinek van esze, az nem száll be ilyenbe. aprópénzel meg marhára nem éri meg ezt játszani. sokkal fontosabb az h a számlákat fizesse az ember, és tudjon miből enni adni a kölykeinek...
 • bakkerman
  #15
  lehúzós szarság...ja...persze. ez nem szerencsejáték,ez tőzsde,ha értesz hozzá,és van tőkéd,akkor megélhetsz belőle,persze elég egy rossz befektetés,és hajléktalan vagy :)
 • atomkrumpli
  #14
  Ezek a micro számlák tanulni jók de pénzt nem fogsz keresni.
  Lehet hogy mákod van a legelején de hamar elveszted a kis pénzed, de ha érdekel a téma néz utána és tanuld meg legalább a technikai elemzés alapjait (youtubeon magyarul is van egy pár oktató videó, de inkább angolul) vagy olvasgasd a tőzsdével foglalkozó fórumokat. A bónuszos oldalakról hamar le fognak beszélni :-)
 • Tikal #13
  ha te pár nap alatt felvitted 9000re akkor iszonyat nagy mákod volt... ezt bizonyitja az is hogy 6800at buktál hirtelen... így a te tapasztalatoddal hamarosan elbukod az egészet....
 • Nufy
  #12
  Én regisztráltam. Kaptam 5.000Ft induló bónuszt. Pár nap alatt felvittem majdnem 9.000Ft-ig aztán most hirtelen buktam 6.800-at. De szerintem ha valaki komolyan ül felette, akkor hosszú idő után tud már belőle profitálni. Csak az a baj, hogy tapasztalatom még kevés. És nincs kedvem sok időt ráfordítani pláne, akkor ha utána nem fogom tudni kivenni belőle a zsét.
  Tapasztalatom kevés, de egyenlőre nekem az jött le, hogy-ha jól csinálod akkor lehet abból az induló bónuszból sokat csinálni.