Rulers of Nations
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Teljesen kezdõ vagyok ezzel a játékkal kapcsolatban.
Mivel imádom az ilyen témájú játékokat, így megfogott, de angol tudásom nem az igazi, szóval piszkosul nehéz neki kezdeni.
Van valakinek valami jól bevált terv, hogy hogyan kezdjen az ember igazán neki?
Természetesen MO.-ot akarom kivezetni a süllyedõbõl.
http://www.freeweb.hu/azxaktak/
Én jelenleg most Türkmenisztánnal nyomom, viszonylag jól haladok, fõleg hogy ott nem nagyon kell ügyelni a demokratikus j"játékszabályokra".
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Üdv:
Kommunista(yusuf)
Akit érdekel van egy nagyon jó játék 😊, ami ilyen témát dolgoz fel és ez a Republik.
Nem kell excelben számolgatni, mert haderõre, büdzsére és fejlesztésekre van weboldal kigyúrva.
Fórumon pedig a diplomácia, élõ játékosokkal....akit érdekel...
Itt eléritek..
www.republiknet.hu
Én Magyarországgal vagyok hát a 2011es év nem sikerült valami jól, ugyanis nagyon sok minden adtam el más országokba és ( gondolom én,hogy ezért) magas lett a növekedés (grow) kb. 14%-os és ezért (ezis csak tipp) növekedett az infláció. 8% inflátiom volt mikor átléptem 2012-be és 2%os lett a növekedésem és elkezdett csökkenni az inflatio.. 😄 majd megszüntettem az eladásokat és azzonal elkezdett zuhanni az inflatio( no meg a növekedés -8% os lett). Most 3% körül van az inflatio és 70%-os a népszerûségem 2012 elején. Közben pedig az Oroszok megtámadták az Amerikaikat és rengetteg ország beszállt a buliba... én probálok meghuzodni, remélem sikerülni fog..😄
Sok sikert mindenkinek aki még játszik a játékkal!
Valki tudja hogy hogy kéne visszatartani az inflációt!???
Ha valaki tudja írjon!THX
Szép is lett volna, de mindenki megtámadott mindenkit és mikor venezuela megtámadta Kanadát, akkor inkább abbahagytam az egészet.
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Hát ugye az ilyen játékok nem a nagy tömegeknek készülnek, hanem annak egy kis szeletének.
Valaki tud valami jó módszert az infláció visszafordítására(defláció) vagy lelassítására?(a jegybanki alapkamattal való bûvészkedésen kívül)
A választ elõre is köszönöm! 😊
Most új játéknál csak azokra tudok menni, ahol van zászló, vagyis a nagyhatalmakra (Fro, No, Nbr, Usa stb..)
Nekem az angolom se egy 5 csillagos, de egy minimális angol tudás, és egy webfordító vagy szótár segítségével már ellehet tájékozódni.
Nekem most Nigériával egy gondom van:
A deficit érthetetlenül ugrál. Amikor az újságban is megjelent hogy nagyon alacsony a munkanélküliség, akkor 2,78% 2,68% ment le. Aztán jött is a gazdaságügyi miniszteremtõl a jelentés, hogy jó évet zártunk, egyenlõre stabil a gazdaság. A helyzetjelentés után meg 1 nappal vagy 0,50% nõtt a deficit. Bár így is benne vagyok a jó(zöld) sávba, de akkor se örülök neki. Lehet az infláció tehet róla? Most úgy 10%-os.
Hát magyarokkal, meg oroszokkal szoktam játszani. Az oroszokkal próbálom újból létrehozni a Szovjetúniót 😄 csak nem tudom milyen lehetõségek vannak a játékban.
De azért nagyon jó lenne egy magyarítás. Tud valamit róla valaki? 😊
Mitsu, amúgy kérdezz nyugodtan hátha tudom valamire a választ. 😊
Nagyon kihaltak tûnik a fórum... :S Egyáltalán még jár ide fel valaki?
Ti hogy tudtok boldogulni a játékban?
Elkezdtem játszani Magyarországgal.Kötöttem kereskedelmi szerzõdéseket más országokkal, gabonával és vízzel.Semmire nem költöttem,hogy a deficit ne nõjjön,hanem csökkenjen.Semmit se csináltam,csak vártam hogy javuljon,és olyan 2-3%-ot le is dobtam belõle,volt olyan -9% körül,de év végén meg nem tudom miért,megint rádobott egy adaggal,és megint olyan -13% körül álltam.Nem tudnátok pár tippet,amivel a magamfajta halandó is sikeresen tudna játszani?Pl hogy lehet az ipari ágazatokat,meg egyebeket ösztönözni,hogy fejlõdjenek,meg hogy az idióta feleség ne rontsa a százalékot?
Elõre is köszi a segítségért.
engem pesten körberöhögtek, hogy mit is keresek
még sosem hallottak errõl a játékról...
Te melyik 576-ban láttad?
én ezeket próbálgatnám
A bûnözésre meg a rendõrség a megoldás (gondolom, mert ilyen problémával még nem találkoztam), ott van olyan pont, hogy public safety, arra rakj jó sok csillagot, meg a többire is még párat. Növeld a rendõrök létszámát és fizuját
Egyébként meg egy nagy gratula az egyesítésért! :-)<#worship>#worship>
hogy tudtál ilyen veszteséget okozni? beterelted õket a thermopülei szorosba?