75
-
#34 COD a 90es években?:D -
Justil #33 Hozzátenném, nekem alapvetően nem is a mélység és a sok sok párbeszéd hiányzik, mert elvagyok én egy Diablo 2-vel is, persze, tudom, az nem rpg.
Ami nekem hiányzik az ilyen Mass Effectekből és társaiból, az nem más, mint a Hangulat. Pontosan az, ami 10/10 volt a régi Bioware RPG-kben. -
Justil #32 A számból vetted ki a szót... -
#31 Ez is egy vélemény. Nekem meg mindkettő eredetiben a polcon, most tervezem a kettőt újra végigjátszani. Egyiket sem tudtam letenni amíg végig nem vittem. -
#30 Azt sem tudom, hogy mi az. -
stremix #29 Valaki mondja meg h mi köze a MOHAA-nak és a COD-nak egymáshoz mert nekem tök egyformának tűnik a kettő. A játékmenet, a grafika, a hangok... Direkt csinálták ugyanolyanra vagy csak nekem tűnik úgy? -
Novell #28 És még egy amit még senki nem említett: a Prince of Persia - Sands of Time sorozat. Szerintem nem egy embernek szereztek kellemes órákat... -
EagleeyE #27 Szép és jó a Mass Effect, de azért kíváncsi lennék, hogy a szavazók hány százaléka birkózna meg mondjuk egy Planescape Torment-el, vagy egy Baldur's 2-vel. Miattuk van felső nyelvvizsgám anélkül hogy egy órán is lettem volna.
Sajnos az igazi RPG-k már nagyjából kihaltak. Maradt a Krájzisz-grafika meg a filmszerűség, mélység és dialógus viszont nulla. -
Justil #26 Mass Effect 1 vicc. Amikor kijött, a gépem már elég régi volt, aztán pár év múlva amint lett új vasam, első dolgom az volt: Steam fel, Mass Effect le. Kb 2-3 óra múlva már csak a Steam maradt...AC-k viszont jók, de tényleg kimaradt egy csomó jó széria, a lista erősen hiányos... -
#25 Tényleg igaz. Halo az mindenképpen kéne bele ráadásul valahol nagyon az elején. -
#24 Uncharted.Aki mást mondd az nem játszott vele -
szurop #23 Emberek. Egy játék sorozatot elfelejtetek, pedig elég sokmindent le tett az asztalra. A SIMS. 2000-ben jött ki, nem teljesen ez az évezred, de szerintem bele lehetne venni a listába. -
whisper #22 Látom vélemények ezerrel és nem az volt a kérdés Skynet ,hogy multi . sz.tem a borderlands is tök jó volt coopba is,de a lényeg ,hogy ahogy elnézem a véleményeket nem értem mi alapján sikerült ezt a 10-et kiválasztani 8) -
creed13 #21 Lara már jó ideje nem tud jól teljesíteni a pénztáraknál, és mint tudjuk, az a sikeres amiből sokat adnak el.A többi másodlagos.Ha a Super Mario valamelyik agyament része fogy jól, akkor az a király játék, és miután sok fogyott belőle ergo a játékosok is azt szeretik. -
#20 "a mostanában nem túl jó formában lévő Lara Crofttól is elfordultak." Ezt hogy érti a kedves szerkesztő? szerintem Lara Croft igenis jó formában van, biztos hogy nem csőd, és a spin of pedig még dob is a hírnevén...
-
ciento #19 halo, meg szerintem még a god of war is elférne, bár mondjuk annak nem volt nagy hype-ja, de attól még király -
szakemo #18 hát igen, a halo dobogós helyet érdemelne....
-
Gabe18 #17 A HALO-t hogy sikerült kihagyni? A hétből minimum háromnál jobban helye lenne itt... -
#16 Borderlands? MMO szintű sztori/küldetésvilág singpleplayerbe bújtatva.....
Mw1-2? Multiban az 1 még úgyahogy modokkal, a 2 használhatatlan fos...Singleplayerben pedig abban nem látom át mi az izgalom hogy előre scriptelt jelenethalmazban az előre scriptelt ellenfelekek lőjük,és ha esetleg meg is halunk másodjára zéró kihívás mert minden ugyan úgy történik.
GoW: hype game x360on egyébként egy agyatlan látványlövölde csőpályákkal, a második részt kb a háromnegyedéig végiguntam aztán elraktam a lemezt a francba, a 3 semmilyenformában nem érdekel. Primitív.
Bioshocknak keresnivalója sincs ebben a listában....
MGS-nek pedig valahol az első 3-ban lenne a helye.... -
Novell #15 Na ha már felsorolás, akkor szerintem a GTA sorozatot is pakoljuk be ide...
Az első részek még a 90-es években jelentek meg, de a műfajteremtő GTA III és a folytatások már az új évezred játékai, úgyhogy szvsz itt a helye :) -
whisper #14 Sz.tem tartalmilag meg élményileg is ott volt a crysis! ahogy ott több féle képen végig mehettél és az MI is jó volt ahogy rád reagáltak az ellenfelek. Cseleztek meg lopóztak stb. Főleg max nehézségi fogon. Akkor fegyverileg meg ezeket a maximum speed,armor és társai is teljesen egyedi volt. Nem beszélve a jó kis multiról 8)a sok jármű stb. Szóval sz.tem egy Gear wars szintet megüt még, ha nem is MASS Effect. Vagy Borderlands sorozat is teljesen egyedi volt. Akkor a Modern Warfare 1-2 ? is 8) Teljesen izgalmas singlellel és és, ha már pl a World of Warcraftot lehet nem szeretni , szeretni,de jó pár részt megért 2005 óta és így vehető sorozatnak is.Ami ha manapság nem is csúcs ,de MMORPG világát elhozta sokak számára amit elég jó eredménnyel tett! Sz.tem ezt egy teljesen hibás felmérés! Én azt mondom! Vannak ennél a 9 játéknál méltán kiérdemelt jobb és sikeresebb játékok amik igen csak sok sok embernek adtak jó pár óra kikapcsolódást és nem értem mi alapján jött létre ez a 10-es lista. -
Kindred Blades #13 Pontosan ezért. Nem a legszebb, hanem a legjobb sorozatokról van szó.
Ahol ténylegesen megkérdőjelezhetetlen az ME első helye, szerintem a DA:O második helye is az lenne, azt sajnálom csak, hogy az igazi jó kis kalandjátékokat kihagyták, azért a műfajon belül a Tunguska is gyöngyszem volt. No persze nem a legjobb kalandjáték-sorozatok a cikk címe, így ez sem kerülhetett fel.
-
whisper #12 Bocsánat, ha rosszat mondok és nem fikázás,de a Crysis és a Warhead mért nincs benne? Mass effectnek is a 3. rész úgy mint a Crysis 2 ami lényegében 3. rész ami nem teljesen 3. rész ,de ha azt vesszük a warhead külön sztori ugyan arról csak más szemszögből így szerintem a 3. rész a crysis 2 ,de a lényeg ,hogy a crysis 2 és a Mass effect 3 jövőre jön a hírek szerint. Sz.tem annyira jó a Crysis ,hogy remélem valaki egyet ért velem! 8) Azért annyi új dolgot hozott grafika szinten ,hogy megér egy helyet! -
#11 A MAss Effect első helye szerintem megkérdőjelezhetetlen, a Left 4 Dead pedig háááát az én listámon nem lenne rajta de ez megint más kérdés :) -
Evoluti0N #10 Valóban igaz, h a Mass Effect 2 sok mindenben túl tett még az első részen is, azonban a játék egyik legfontosabb elemében meglehetősen alulmúlta. Ez pedig a történet. Nagyon érződik, h a 2. rész, "csak" egy összekötő epizód és nem igazán gyúrtak rá a sztorira. -
#9 Az a baj ezzel hogy 10 éve a mostani gémerek elég nagy része nem is játszott max olvasni tanult az iskolában. MGS-t hiányolom én is, a Mass Effect meg az AC viszont szerintem teljesen jogos, mindegyik kiemelkedő számomra. -
tyuklepes #8 Sőt, Call of Duty első része 2003-as, amúgy a Thief és a MGS jogos, bár kétségtelenül műfajteremtőek ... -
#7 COD 90es években? elvagy tévedve, az első rész 2003 q4-ben jelent meg. omfg -
#6 Egyikkel sem játszottam, nem is ismerem őket. Talán egy Gothic sorozat belefért volna.
[i]Thief, Splinter Cell szép sor, csak léteztek a kilencvenes években is...[i]
Az SC első része 2002-es emlékeim szerint. -
senoy #5 Az itteni szavazas alapjan kialakulo sorrend, nekem sokkal elfogadhatobb mint amit az ujsag dobott ossze. :)
M.E. , A.C., stb. :) -
#4 L4D és GoW...Háááát,na ezek nem...:)
-
bigbum #3 COD, Metal Gear, Thief, Splinter Cell szép sor, csak léteztek a kilencvenes években is... -
Novell #2 Én személy szerint a Call of Duty sorozatot tippeltem volna az első helyre, de örülök hogy tévedtem (nem mintha bármi különösebb bajom lenne a CoD-okkal) -
tyuklepes #1 Mint stílusteremtő Metal Gear, vagy Thief, vagy Splinter Cell igazán elfért volna, nem mintha vitatnám az Assassin Creed érdemeit, de igencsak ezek után jön a sorban.