Az évtized 7 legjobb új sorozata

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

shaddam
Uncharted.Aki mást mondd az nem játszott vele

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Emberek. Egy játék sorozatot elfelejtetek, pedig elég sokmindent le tett az asztalra. A SIMS. 2000-ben jött ki, nem teljesen ez az évezred, de szerintem bele lehetne venni a listába.

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

Látom vélemények ezerrel és nem az volt a kérdés Skynet ,hogy multi . sz.tem a borderlands is tök jó volt coopba is,de a lényeg ,hogy ahogy elnézem a véleményeket nem értem mi alapján sikerült ezt a 10-et kiválasztani 8)
Lara már jó ideje nem tud jól teljesíteni a pénztáraknál, és mint tudjuk, az a sikeres amibõl sokat adnak el.A többi másodlagos.Ha a Super Mario valamelyik agyament része fogy jól, akkor az a király játék, és miután sok fogyott belõle ergo a játékosok is azt szeretik.

Ha én éhes vagyok, akkor neked nem lehet igazad!

lucifer9393
"a mostanában nem túl jó formában lévõ Lara Crofttól is elfordultak." Ezt hogy érti a kedves szerkesztõ? szerintem Lara Croft igenis jó formában van, biztos hogy nem csõd, és a spin of pedig még dob is a hírnevén...

halo, meg szerintem még a god of war is elférne, bár mondjuk annak nem volt nagy hype-ja, de attól még király

psychobilly?

hát igen, a halo dobogós helyet érdemelne....
A HALO-t hogy sikerült kihagyni? A hétbõl minimum háromnál jobban helye lenne itt...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Skynet
Borderlands? MMO szintû sztori/küldetésvilág singpleplayerbe bújtatva.....
Mw1-2? Multiban az 1 még úgyahogy modokkal, a 2 használhatatlan fos...Singleplayerben pedig abban nem látom át mi az izgalom hogy elõre scriptelt jelenethalmazban az elõre scriptelt ellenfelekek lõjük,és ha esetleg meg is halunk másodjára zéró kihívás mert minden ugyan úgy történik.
GoW: hype game x360on egyébként egy agyatlan látványlövölde csõpályákkal, a második részt kb a háromnegyedéig végiguntam aztán elraktam a lemezt a francba, a 3 semmilyenformában nem érdekel. Primitív.
Bioshocknak keresnivalója sincs ebben a listában....
MGS-nek pedig valahol az elsõ 3-ban lenne a helye....
Na ha már felsorolás, akkor szerintem a GTA sorozatot is pakoljuk be ide...
Az elsõ részek még a 90-es években jelentek meg, de a mûfajteremtõ GTA III és a folytatások már az új évezred játékai, úgyhogy szvsz itt a helye 😊
Sz.tem tartalmilag meg élményileg is ott volt a crysis! ahogy ott több féle képen végig mehettél és az MI is jó volt ahogy rád reagáltak az ellenfelek. Cseleztek meg lopóztak stb. Fõleg max nehézségi fogon. Akkor fegyverileg meg ezeket a maximum speed,armor és társai is teljesen egyedi volt. Nem beszélve a jó kis multiról 8)a sok jármû stb. Szóval sz.tem egy Gear wars szintet megüt még, ha nem is MASS Effect. Vagy Borderlands sorozat is teljesen egyedi volt. Akkor a Modern Warfare 1-2 ? is 8) Teljesen izgalmas singlellel és és, ha már pl a World of Warcraftot lehet nem szeretni , szeretni,de jó pár részt megért 2005 óta és így vehetõ sorozatnak is.Ami ha manapság nem is csúcs ,de MMORPG világát elhozta sokak számára amit elég jó eredménnyel tett! Sz.tem ezt egy teljesen hibás felmérés! Én azt mondom! Vannak ennél a 9 játéknál méltán kiérdemelt jobb és sikeresebb játékok amik igen csak sok sok embernek adtak jó pár óra kikapcsolódást és nem értem mi alapján jött létre ez a 10-es lista.
Pontosan ezért. Nem a legszebb, hanem a legjobb sorozatokról van szó.
Ahol ténylegesen megkérdõjelezhetetlen az ME elsõ helye, szerintem a DA😮 második helye is az lenne, azt sajnálom csak, hogy az igazi jó kis kalandjátékokat kihagyták, azért a mûfajon belül a Tunguska is gyöngyszem volt. No persze nem a legjobb kalandjáték-sorozatok a cikk címe, így ez sem kerülhetett fel.
Bocsánat, ha rosszat mondok és nem fikázás,de a Crysis és a Warhead mért nincs benne? Mass effectnek is a 3. rész úgy mint a Crysis 2 ami lényegében 3. rész ami nem teljesen 3. rész ,de ha azt vesszük a warhead külön sztori ugyan arról csak más szemszögbõl így szerintem a 3. rész a crysis 2 ,de a lényeg ,hogy a crysis 2 és a Mass effect 3 jövõre jön a hírek szerint. Sz.tem annyira jó a Crysis ,hogy remélem valaki egyet ért velem! 8) Azért annyi új dolgot hozott grafika szinten ,hogy megér egy helyet!
narumon
A MAss Effect elsõ helye szerintem megkérdõjelezhetetlen, a Left 4 Dead pedig háááát az én listámon nem lenne rajta de ez megint más kérdés 😊

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Valóban igaz, h a Mass Effect 2 sok mindenben túl tett még az elsõ részen is, azonban a játék egyik legfontosabb elemében meglehetõsen alulmúlta. Ez pedig a történet. Nagyon érzõdik, h a 2. rész, "csak" egy összekötõ epizód és nem igazán gyúrtak rá a sztorira.
sector512
Az a baj ezzel hogy 10 éve a mostani gémerek elég nagy része nem is játszott max olvasni tanult az iskolában. MGS-t hiányolom én is, a Mass Effect meg az AC viszont szerintem teljesen jogos, mindegyik kiemelkedõ számomra.

PSN: s3ctorHU

Sõt, Call of Duty elsõ része 2003-as, amúgy a Thief és a MGS jogos, bár kétségtelenül mûfajteremtõek ...
Nightwish006
COD 90es években? elvagy tévedve, az elsõ rész 2003 q4-ben jelent meg. omfg

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

Molnibalage
Egyikkel sem játszottam, nem is ismerem õket. Talán egy Gothic sorozat belefért volna.

Thief, Splinter Cell szép sor, csak léteztek a kilencvenes években is...

Az SC elsõ része 2002-es emlékeim szerint.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Az itteni szavazas alapjan kialakulo sorrend, nekem sokkal elfogadhatobb mint amit az ujsag dobott ossze. 😊
M.E. , A.C., stb. 😊
Skynet
L4D és GoW...Háááát,na ezek nem...😊
COD, Metal Gear, Thief, Splinter Cell szép sor, csak léteztek a kilencvenes években is...
Én személy szerint a Call of Duty sorozatot tippeltem volna az elsõ helyre, de örülök hogy tévedtem (nem mintha bármi különösebb bajom lenne a CoD-okkal)
Mint stílusteremtõ Metal Gear, vagy Thief, vagy Splinter Cell igazán elfért volna, nem mintha vitatnám az Assassin Creed érdemeit, de igencsak ezek után jön a sorban.
← ElőzőOldal 2 / 2