Az évtized 7 legjobb új sorozata
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
Ha én éhes vagyok, akkor neked nem lehet igazad!
psychobilly?
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Mw1-2? Multiban az 1 még úgyahogy modokkal, a 2 használhatatlan fos...Singleplayerben pedig abban nem látom át mi az izgalom hogy elõre scriptelt jelenethalmazban az elõre scriptelt ellenfelekek lõjük,és ha esetleg meg is halunk másodjára zéró kihívás mert minden ugyan úgy történik.
GoW: hype game x360on egyébként egy agyatlan látványlövölde csõpályákkal, a második részt kb a háromnegyedéig végiguntam aztán elraktam a lemezt a francba, a 3 semmilyenformában nem érdekel. Primitív.
Bioshocknak keresnivalója sincs ebben a listában....
MGS-nek pedig valahol az elsõ 3-ban lenne a helye....
Az elsõ részek még a 90-es években jelentek meg, de a mûfajteremtõ GTA III és a folytatások már az új évezred játékai, úgyhogy szvsz itt a helye 😊
Ahol ténylegesen megkérdõjelezhetetlen az ME elsõ helye, szerintem a DA😮 második helye is az lenne, azt sajnálom csak, hogy az igazi jó kis kalandjátékokat kihagyták, azért a mûfajon belül a Tunguska is gyöngyszem volt. No persze nem a legjobb kalandjáték-sorozatok a cikk címe, így ez sem kerülhetett fel.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
PSN: s3ctorHU
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu
Thief, Splinter Cell szép sor, csak léteztek a kilencvenes években is...
Az SC elsõ része 2002-es emlékeim szerint.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
M.E. , A.C., stb. 😊