101
Kutyaház építése
-
#21 OSB lap van 40mm-es is, nem tudom felétek mekkora egy nagyobb testű kutya:)
"Egy lényeges még: az ajtó a hosszabbik oldalon legyen, oldalt. Akkor nem fújja át a kutyát a szél se."
ez akkora hülyeség, hogy nem is értem...
#12 leírta mit kell csinálni, ennyi, az alapján már jobbat csinálsz, mint amit obiban meg iylen helyeken venni lehet. -
nekünk két spániel van de az ajtó előtt alszanak nem a házban :D -
#19 Pallókból szegelni, tetejére meg vmi hullámpala vagy trapézlemez, oszt csókolom. :D -
#18 én annó parkettából csináltam :D alja bútorlap 4 lábon áll oldalai összepattintott parketta teteje meg ugyan csak parketta :D (laminált padló/parketta) -
karajjj #17 mi anno a bontott kerítésből csináltunk, szerintem ha nagyobb testű kutyákra tervezed, akkor felejtős az osb lap, de te tudod -
#16 Valamivel nagyobb méretben egészen jó ötlet. Felállni, fordulni tudjon benne a kutya. Télen meleg, nyáron hűvös, de valami védelem kell, hogy ne menjen bele víz, hó. -
#15 Tégla alá kell, ne ázzon be alulról. -
#14 még jóhogy nem készítettél rá tervrajzot:D
automata étel adagoló, kutyaillemhely,fürdőszoba kiépítése.....
hullám para a tetejére erős kutyák esetén tégla -
#13 jah és a téglát elfelejteném a helyedben, macerás lesz rendesen megcsinálni -
#12 lécekből csinálsz rácsostartót váznak, falnak meg 2 osb lap közé hungarocel, vagy amilyen hősziged van kéznél. Teteőnek alacsony hajlásszögű félnyereg, rajta vmi kátrányos cuccal, vagy cserép ha felvet a pénz. -
#11 Egy lényeges még: az ajtó a hosszabbik oldalon legyen, oldalt. Akkor nem fújja át a kutyát a szél se. -
#10 nálunk az oldala 2 réteg fából van, közötte üveggyapot, a teteje szintén va, közötte nikecell, és rajta ilyen kátránypapír van rászögelve, amin ilyen gagyi cserépminta van aztán szevasz -
#9 az a baj hogy pár ezer Ft-ból kéne kihoznom :(
én az esőtől tartok a legjobban -
#8 én az egészet megcsinálnám osb-ből, arra fúrnék nikecel táblákat / akár ragasztani is, majd még egy réteg fa, azt többször kezelni lakk-al hogy ne rohadjon szét ha már órákat rászánok, meg sok pénzt.
ööö, aztán ennyi, tetőnek valami tetőt. -
#7 értékelem őszinteséged.
kapsz 1 púszit :D -
#6 Azt hittem már megint valami idióta topik :D -
#5 aha, télen megnézném azt a gazdit benne aki ilyet vesz 1 kutyunak :P -
#4 ja jó, köszi :) -
-
#2 alulra 2 réteg osb közé szigetelésnek hungarocel. -
#1 Sziasztok! Egy ismerősöm megkért erre a nemes feladatra... 2 nagyobb testű kutyának kellene kutyaházat csinálnom, 2 "szobával", magasságra egyik végén olyan 60centi, másik végén 45
ti miből csinálnátok? van pár bontott téglám még rendelkezésre...
osb lapokon gondolkodtam, ha nagyon engedi a pénztárca akkor úgy h 2 lap közé valami vízzáró réteg, tetejére meg hullámpala vagy valami...
szerintetek mi lenne a legjobb, aki ért hozzá hogy csinálná?