Előzetes alapján a Your Highness lesz 2011 legviccesebb filmje
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na ilyenkor sírom vissza a francia Jean Reno féle "Jöttünkláttunkvisszamennénk" féle poénokat! Abban záporoztak a marhaságok, ez valahogy nem üti meg a mércét - nálam.
Elõzetes alapján ez kalandfilmnek nulla, vígjátéknak nulla a köbön, részemrõl felejtõs.
Elõzetes alapján ez kalandfilmnek nulla, vígjátéknak nulla a köbön, részemrõl felejtõs.
kemény vagy 😄 akkor lehet, hogy nem te vagy a legmegbízhatóbb ember filmkritika téren...😄
Az elmúlt egy évben 2, azaz kettõ élõszereplõs filmet néztem meg: Az "Ironman"-t DVD-n, és a "Salt"-ot WRZ-ben.
A "Cool Túrát" majmoló, "Másnaposok"-szerû filmek már nem hoznak lázba.
A fõszereplõ srác tényleg, így már rémlik a "Spiderman"-bõl.
A kövérkés pasit nem ismerem. De nem is izgat. Ha ilyen volt az összes eddigi filmjében, akkor nem veszítettem sokat.
A "Cool Túrát" majmoló, "Másnaposok"-szerû filmek már nem hoznak lázba.
A fõszereplõ srác tényleg, így már rémlik a "Spiderman"-bõl.
A kövérkés pasit nem ismerem. De nem is izgat. Ha ilyen volt az összes eddigi filmjében, akkor nem veszítettem sokat.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Hehe <#eljen>#eljen>
Nekem már az Ananász expressz is oltárira bejött, Seth Rogen kivételével meg szinte mindenki visszatért a gárdából. Jó lesz ez <#finom>#finom>
Nekem már az Ananász expressz is oltárira bejött, Seth Rogen kivételével meg szinte mindenki visszatért a gárdából. Jó lesz ez <#finom>#finom>
és ez 2010 hányadik legjobbjobbabb cikkje Sz. V-tõl?
"Mennyire szerencse, hogy az "ismert" nevek közül csak Natalie-é rémlik..."
James Franco, Zooey Deschanel, Damian Lewis... Bár nem tudom mennyi filmet nézel mostanában, azért ezeket nem annyira ismeretlen színészek...sztem.
James Franco, Zooey Deschanel, Damian Lewis... Bár nem tudom mennyi filmet nézel mostanában, azért ezeket nem annyira ismeretlen színészek...sztem.
Ananász expressz jó film volt, bár mikor elõször néztem 20 perc után kikapcsoltam, de rászántam magam és tetszett, azért felröhögtem sokszor! Kizárólag feliratosan szabad nézni!
Ezzel a filmmel sincsen semmi baj, verbálisan utalni szexualitásra kevésbé gusztustalan, mint a mostanság folyó testnedvekben fürdõ ocsmány paródiák!
Nem ismeretlen színészek, a szép herceg nem más, mint pókemberbõl a zöld manó, a dagadt herceg pedig minden második filmben játszik mostanság, Trópusi vihar, Terhes társaság, Ananász expressz, stb...
Én nevettem az elõzetesen és én is remélem, hogy nem ennyi volt a poén.
"Ha a vaginád olyan, mint a kezem nem lesz semmi baj!" Szerintem ez baromi vicces!
Ezzel a filmmel sincsen semmi baj, verbálisan utalni szexualitásra kevésbé gusztustalan, mint a mostanság folyó testnedvekben fürdõ ocsmány paródiák!
Nem ismeretlen színészek, a szép herceg nem más, mint pókemberbõl a zöld manó, a dagadt herceg pedig minden második filmben játszik mostanság, Trópusi vihar, Terhes társaság, Ananász expressz, stb...
Én nevettem az elõzetesen és én is remélem, hogy nem ennyi volt a poén.
"Ha a vaginád olyan, mint a kezem nem lesz semmi baj!" Szerintem ez baromi vicces!
Számomra Natalie Portman az egyetlen ok, ami miatt megnézem a filmet, érdekes lesz õt egy ilyen típusú alkotásban látni.
Az elõzetes többi része nem nagyon fogott meg. Tényleg nincs benne más, csak trágár beszéd és dugással kapcsolatos "poénok". Hihetetlenül fantáziátlanok manapság a vígjátékok, az alpári dumán, meg az altesti poénokon kívül semmivel nem tudnak elõállni.
Az elõzetes többi része nem nagyon fogott meg. Tényleg nincs benne más, csak trágár beszéd és dugással kapcsolatos "poénok". Hihetetlenül fantáziátlanok manapság a vígjátékok, az alpári dumán, meg az altesti poénokon kívül semmivel nem tudnak elõállni.
Nekem tetszik, egész jó poénok voltak benne.
Viszont merem remélni, hogy nem ez volt az összes poén, ami a filmbe fel fog tûnni.
Meg talán egy kicsit vissza is vehettek volna az elõzetesbõl. Az utolsó képkockák között már ott szerepel ahogy a hercegnõt megmentve, mindenki õket ünnepli. A kalandozásukba is betekintést nyerhettünk. Ezek után szinte kár megnézni a filmet, mert ebben a 3,5 percben gyakorlatilag az egész filmet leadták.
Viszont merem remélni, hogy nem ez volt az összes poén, ami a filmbe fel fog tûnni.
Meg talán egy kicsit vissza is vehettek volna az elõzetesbõl. Az utolsó képkockák között már ott szerepel ahogy a hercegnõt megmentve, mindenki õket ünnepli. A kalandozásukba is betekintést nyerhettünk. Ezek után szinte kár megnézni a filmet, mert ebben a 3,5 percben gyakorlatilag az egész filmet leadták.
Ízlések és pofonok. De már a második véleményedbõl kiderül, hogy ez nem a te filmed. Amúgy nem feltétlen vagy túl intelligens, annak hiánya is okozhatja egy film poénjainak meg nem értését 😉
Nos, ezzel a kaki nettel végigküzdöttem a trailert: egyetlen "poénon" sem tudtam még csak mosolyogni sem.
Úgy látszik, túl öreg, vagy intelligens vagyok a "fuck/shit/suck"-os filmekhez.
Úgy látszik, túl öreg, vagy intelligens vagyok a "fuck/shit/suck"-os filmekhez.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Mennyire szerencse, hogy az "ismert" nevek közül csak Natalie-é rémlik...
10/10