12
-
bakagaijin #12 Lehet, hogy nem az sg olvasóközönségének akarnak felvágni :). Bezzeg a hamisított verbatim lemezek :). (Sajna az eredeti cikket az összes fotóval már törölték, csak pár átvett cikk van a neten.) -
#11 Vazze, én meg még eddig azt sem tudtam, hogy ilyen márka létezik!
-
#10 És tényleg eredeti. Egy csomóan még hitelt is felvesznek, hogy felvághassanak. -
#9 kedvenceim a buszmegállóban álló lv táskás prolik. biztos nekik is eredeti^^ -
DontKillMe #8 A helyzet az, hogy ha anyuci ellibben egy ilyennel a karján, a büdös életben nem mondod meg, hogy orig, avagy sem. És pont ez a lényeg. -
#7 Szeretem a markas holmikat, de ilyen agyonhamisitott luxusmarkakat (gucci, rolex, stb) marcsak ezert se hordanek ha kogazdag lennek. Kicsit fruszralna ha gagyinak neznek, mert csak ilyen hirekben kerul elo a marka:DD
Akkor mar inkabb diszkret, szemelyre szabott holmik amirol fingja nincs az egyszeri halandonak, hogy mi az es mennyibe kerult. -
Rotyoka #6 Csak sokszor a 600 Ft os jobb minta 29.000Ft os -
torzsvendeg #5 Ühüm, szóval így néz ki egy Louis Vuitton táska 200 000-ért. Kicsit se jobban mint egy tescos szatyor.
-
#4 Gond akkor van ha valaki a tudta nélkül kap hamisított terméket. Elkérik az eredeti árát és egy bóvli szart kap. -
#3 Gondolom, hogy nem az "eredetit" veszik 10X áron. -
Bren X #2 Biz' Isten nem értem, hogy hol a gond...
-
#1 Minden hamis, ami nem kínai!