Op. Flashpoint: Red River
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
AMD 975 X4/4015 GHz, 90 GB Kingstone SSD Radeon PowerColor HD6950 2 GB, 8 GB DDR3/1600 MHz BF3: [H]WhiteR
AMD 975 X4/4015 GHz, 90 GB Kingstone SSD Radeon PowerColor HD6950 2 GB, 8 GB DDR3/1600 MHz BF3: [H]WhiteR
igaz, a DR-ben pl. a faluvédõs misszióban ott aztán szívtam rendesen velük, ott jól el kellett helyezni õket, hogy valami hasznuk is legyen és lehetõleg ne halljanak meg.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
ám'tom te mivel nyomtad 😊
ugyanarról a gammáról beszélünk?
József Atesz Balatonszárszói vonatactionje kutyagumi ahhoz képest, amit a csapattársak a DR-ben levágtak
lopakodó küldetéskor (is) úgy suhannak parancs ellenére is (!) céltáblának, mint a pinty
tény, h összélmény tekintetében jobban jön sim feeling ott, mint ebben
Just do it :)
a mentési rendszer is sokkal emberbarátibb
az idõkorlátos küldetések idiotizmusa is alább hagyott
a többiben valóban jobb a DR
http://youtu.be/4v8qae11_-M
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
nálam sem lesz az év EPIC játéka az RR
mégis megtartom a DR-rel együtt, mert
így ketten képviselik a komolyabb FPS-t, ugyanis konzolon pillanatnyilag nincs (!) jobb
szebb, látványosabb, more epic van - jobb nincs
ezúton is csókoltatom a Bohemia interactive-ot, h pofánkakálták a konzolplatformokat az ArmA II only PC edition-jével
pedig beígérték 😛
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
mindennek ellenére, ha most konkrétan a battlefield play4free-t nézem (ezzel játszom mostanában), akkor mindig meg lehet nézni, kik vannak a táblázat tetején és az alján. sniper csak akkor kerül a tetejére, ha jó pilóta, esetleg ha bevállal egy shotgunt a puska helyett, és beveti magát a közelharcba.
és nem tudják, annál jobb érzés nincs, amikor körrõl körre ott vagy a legjobb játékosok között, aki a legtöbb pontot gyûjtötte, és e mellé ráadásul szinte törvényszerû, akármivel is éred el a sok pontot, hogy a k/d is pozitív.
Igazából ennek szerintem lélektani oka van, ez a korosztály minden területen ki akar tûnni a tömegbõl és a filmekben azt látják, hogy többszáz M4-eses bakára jut egyetlen sznájpör. Ezért õk a sznájpör akarnak lenni. Ugyanezért öltözködnek például extrém módon. Na, ennek a kis ostoba hozzáállásnak a következményei az olyan szituk, mint amikor az osztályban pont a normális ruhákban járó kicsávó az egyedi, mert az összes többi emós/rokker/más idióta csoport ruháit hordja. Meg az, amikor a játékban húsz sznápörre jut egy Rifleman.
Szerencsére ez a korosztály az elsõ néhány pofáraesés után vissza szokott térni a COD-hoz, nem szokták élvezni az ARMA/OP stílust.
milyen jellemzõ, amit ír: mindenki sniper akar lenni a coop-ban. röhejes, szeretném már megtudni, hogy mi ennek az oka, minden multis játékban ez a tendencia. a csapat fele sniper, és idióta zombiként lövöldöznek egy dombtetõrõl. nem értem. ezeknél eltörik a mécses, ha valaki lelövi õket, és anyuciért kiabálnak, hogy bántottak az interneten?
nem jók az elsõ benyomásaim, sõt mi több, félreteszem a játékot. (igaz, az elsõ résszel is így volt, vagy a 3. nekifutásra vittem végig, bár egy idõ után megtetszett)
a 'követés' parancsra ezek gyakran lövetik magukat szitává 😊
mondjuk checkpoint-nál úgyis feltámasztja õket a jóóóisten 😄 <#nevetes1>#nevetes1><#idiota>#idiota>
egyébként nekem nagyon bejön a játék, végre nem holmi ûrlények ellen kell harcolni csodafegyverekkel...
bár az ellen mesterséges intelligenciája néha hagy kívánnivalót maga után.
ti milyen sûrûn osztogatjátok a parancsokat a team membereknek? már majdnem végigvittem a játékot, de alig használtam ezt a funkciót.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Ez a játék teljesen ideális cooperatív játékhoz, gond nélkül lehet LAN-on játszani akár tört verzióval is. És mióta léteznek a neten keresztül LAN-t emuláló programok(pl:Hamachi) gyakorlatilag neten keresztül is lehet játszani.
Annyit kell tenni, hogy amikor elindítunk egy hadjárat pályát vagy single pályát(Fireteam Engagemants) a menüben rá kell menni ott jobb alul arra, hogy 'Host Options', itt lehet beállítani, hogy játék közben egyben Hostként is futtatod a pályát. Beállítod tehát itt a Host Optionsnál 'LAN'-ra. Ezekután már a hálózaton lévõ többi gépen elindítjátok a progit, és a fõmenüben Join Game/Browse Servers-t nyomtok, és már látja is a szervert, lehet csatlakozni.
Mivel a Fireteam négy fõs, így egyszerre akár négyen is lehet coopban tolni, ráadásul a már futó pályára is be lehet csatlakozni bármikor, ha éppen van "szabad", azaz AI irányította katona a csapatban.
Amíg pedig nem érsz el egy ilyen ládához, elveszed a lelõtt ellenség fegyverét.(ránézel a földön lévõ csúzlira, és 'E'-t nyomsz, az éppen kezedben lévõt cseréli le rá).
Egyébként pedig figyelj rá hogy tartalékold a lõszert, a játékban többnyire nagy nyílt terek vannak, ide nem kell a sorozatlövés. Van tûzváltókar a fegyvereken, amivel egyes lövésre lehet állítani õket. Meglátod az ellent, célzol jobb gombal, és leadsz rá néhány egyeslövést. A sorozalövés kizárólag nagyon kis távolságokra és épületbelsõk megtisztításához kell.
Amúgy egyszerre két fegyver van a katonádnál, és a pálya elindítása elõtt lehet válogatni, mi legyen az a kettõ, illetve hogy milyen kasztú karakterrel akarsz lenni. Ha választasz magadnak két gépkarabélyt(a másodikat a pisztoly helyére), gyakorlatilag nem tudsz kifogyni a lõszerbõl.
szerintük mondjuk EHHEZ képest az OF bármelyik része szaaaaaar(kofág) 😊
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
6/10-et tudok adni erre a produktumra. Remélem az alacsony pontszámok láttán elgondolkodnak a srácok és a következõ részt (ha lesz) kicsit jobban átgondolják és változatosabbra készítik. Pl. Az elsõ részben nagyszerû volt ,hogy nem csak mezei katonát (Kowalski) irányítottunk hanem volt tankos, helikopteres küldetés is.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD