17
-
scudman #17 hol? tudnál linkelni? -
#16 Hmm megfelelő oldalakon már ez is megvan, teljes magyar felirattal... -
jovits #15 magyarul:
4. s06 e 01
5. s08 e 20
angolul:
6. s09 e 21 -
#14 Arra én is kíváncsi lennék, mert úgy rémlik megvan az összes rész, mégis csak egyre emlékszem. -
#13 melyik évad melyik része a második star warsos? -
xido #12 Még csak angolul tudod,ott még nem tart a szinkronos sorozat...vagy lekapod netről és külön a feliratot is..vagy ....nincs más,mert amit találtam online nézhetőt,el se akar indulni:) -
boomsly #11 A második részt hol csodálhatom meg? -
#10 Kedvenc rajzfilm sorozatom.:) -
#9 Kő, kő, kő, kő... :)) -
CaptainRumi #8 Ezt is a lamantinok írták? -
nessboth #7 Ööö...ha jól tudom, Star Wars-os simpson család már volt egykoron, úgy jó pár éve. Asszem az is egészestés volt... -
xido #6 Mivel soha nem néztem Family Guy-t..erről se tudtam..gyorsan rá is kerestem az előző részhez és szerintem marha jól sikerültek..azok a beszólások és poénok nagyon bejöttek nekem..:) -
Anotino #5 Nem flame-trollkodasnak szanom a kerdest, de:
Ez az eredeti film ujra elkeszitve a family guy karakterekkel, minimalis elteressel? A trailerbol ez latszott es hat rendkivul unalmas volt. Egy eselyt adok neki majd talan, de az eddigiek alapjan ez nagyon keves ahhoz, hogy vicces vagy akar nezheto legyen. -
NeoExDeath #4 Szerintem is az egyik legjobb poén volt :) -
Etinger #3 Igazság szerint ügyesen kellett egymás mellé illeszteni a kettőt... Szvsz amúgy a legnagyobb poén (kövezzetek meg érte :D) de a lépegető hasra esése és a szisszegés... :D -
NeoExDeath #2 "egyébként annyi kreatív energiát emésztett fel az írók részéről"
Na ezt nem vágom. Aki látta az eddigi két részt, az tudja, hogy gyakorlatilag cselekményben semmilyen szinten nem tértek el az eredeti művektől, gyakran párbeszéd szintem sem. A szereplőket kicserélték a FG-ban ismertekre, beraktak pár egyedi poént, aztán kb ennyi. Egyébként baromi jók lettek, tényleg nagyon várós az új rész, csak de szerintem max a duplarészek megvalósítása viszi el az erőforrásokat, nem a sok új poén kitalálása.
(vagy az a baj, hogy ez esetekben nem tudják használni a tengeri teheneke, és gondolkodniuk kell? :) ). -
#1 Nagyon várós!