69
  • MsUser
    Én nem értem ezeket a APLE-híreszteléseket milyen trendi milyen sikeres?
    Nem az egész világon sikeres, és inkább csak a snob körökben elismert méregdrága középszintű technika! A Google sikeres mert jó, majd egy jobb kereső marketing cég lenyomhatja, de az nem a Bing lesz meg a becsődölt ASK
    Nem beszélve róla hogy jó taktikával több lábon támaszkodik ANDROID, CHROME OS, CHROME böngésző, a sikeresebbek közül.
  • gulyasandras
    akkor vajon miért csak az emberek tizenx százaléka telepítette fel tavaly óta,

Több oldal alapján már majdnem minden harmadik gépen Win7 fut, nyárra a gépek felén fent lesz.
  • RoyalPredator
    Hülye vagy józsi, nézzed a tévét inkább:)
  • RoyalPredator
    DÖgöljenek meg, ilyen egyszerűséggel.
    Apple és sok szorgalmas programozó civil messze többet mutatott fel elmúlt 10 év alatt, mint ez a bagázs...
  • Palinko
    google mint cégóriás párját ritkítja, hosszú lenne a lista miben van benne, megint hosszú azokból miben sikeres, közepes mi bizonytalan, és persze vannak bukók is nyilván csak azok híre nem terjed sg-n meg lusta vagyok tanulmányt írni neked hogy miből milyen arányban van, de hogy ezzel a google=kereső és abból nincs pénz (dehogynincs, elég csak az adsensere gondolni amit kidob kulcsszavakra előre mint fizetett hirdetést)
  • Palinko
    arra ott vannak a zárt részvénytársaságok, ott annak adod el akit meghívsz az aukcióra és persze az ár is gazdasági teljesítmény alatt van megszabva, így kevesebb tőkét tudsz bevonni a nyílt piacnak megvannak a maga előnyei nem véletlen, hogy kifejlődött.
  • sanyicks
    Te viszont bizonyítottad, hogy mennyi eszed van. Na mesélj, a felkiáltójel, amit nem éppen épelméjű emberek adnak hihetetlen vicces indokokkal, hogy függnek össze az "okossággal"?

Gyönyörű. Már látom is a törvényjavaslatodat "daraboljuk fel, mert ő irányít egy trendet". Micsoda meghatározás, micsoda tényszerűség :D

Ki írta hogy a google-nek csak keresőjük van? Azt írtam max a keresőknél van monopolhelyzetben. Olvasás nehezen megy?
    És nem szabad felvásárolni, és terjeszkedni? Hol van ez leírva?

Be vagy lőve, beszívtál, vagy gyógyszer hatása alatt állsz ilyenkor?
  • fergusonpapa
    ismét bizonyitotad h okos vagy és a négy felkiátójel nem véletlen a neved melet ;)

apple nem piacvezetö de ö irányit nem 1 termék kategoriát(trendet stb)
    google nélkül meg nem tudom hol lennél most.és nem csak 1 szaros keresöjük van ;)

utána kéne olvasni mielöt megszolalsz,pl utobbi minden hónapban legalábbb 1 céget felvásárol és terjeszkedik minden területen.

de te aztán tudod.
  • G_ArchAngel #21
    Az Apple es a Google kicsi cegnek szamitanak az IT vilagban, csak k.rva sokat ernek:)
  • sanyicks
    Applen mit akarsz darabolni? a kutya sem használja a cuccaikat (nem véletlenül) nemhogy monopol helyzetben lenne... gugli is max a keresőknél van monopolhelyzetben, de az igyenes ;)
  • A1274815
    Mondom én, hogy a részvények értékét hozzá kell kötni a cég gazdasági teljesítményéhez és punktum. Ha részvények értéke független az irántuk mutatkozó kereslet/kínálattól akkor kevesebbé lehetne csalni is.
  • Cat #18
    Hát nincs vidám feje Gates bácsinak, az már biztos. Szar lehet látni, hogy a céget amit 30 éve alapítottál és a világ egyik legnagyobbjává tettél most néhány részvényes a nagyobb haszon reményében megsemmisítené. Kivédett kormányzati támadásokat, versenyhivatali eljárásokat, a konkurenseket, és most belülről jön a támadás.
  • aronvirginas
    Egyetértek az előttem szólóval, ha már darabolunk, sokkal indokoltabb a Google polip 1-1 karját levágni, az ő tevékenységi körük szerteágazóbb mint a Microsofté. Az Apple meg nem értem hogy kerül a listába, ennyi erővel a Dell és különösen a HP is ott lehetne, ők messze több területen vannak jelen.
  • NullZ3r0
    Hát ha ilyen darabolós gyilkost játszunk, akkor darabolhatjuk nyugodtan az Apple-t és a Google-t is. Főleg utóbbit, amennyi üzletágban jelen van már.
    Kéne egy olyan törvény, hogy ha a piaci részesedés elér mondjuk 50 százalékot, akkor darabolunk, megelőzendő a monopóliumokat.
  • NEXUS6
    Van az 15-is, és már télleg rég fel kellett volna darabolni.
  • sanyicks
    igen valahogy így. Régen rászoktatták a zembereket a dosra, majd a winre, most nem lehet váltani róluk, és ez megalapozza a többi m$ cucc népszerűségét is.
    Ha nekimennének a wareznek jelentősen csökkenne a százalék, feljönnének az alternatívok, így a gyártók kénytelenek lennének arra is fejleszteni, az m$ exkluzívitás megszűnne, és hopp dőlne össze a cég.
  • Gascan #13
    már 5 éve lehetett arra számitani, hogy a Microsoftot feldarabolják .. undorito.. de ez van
  • Palinko
    sőt úgy olvastam valahol a windows a bevételek kis részét teszi ki azért is nincs nagyobb fellépés a warez ellen, mert ha mindent bevetnének elesnének elég komoly százalékoktól.
  • sanyicks
    Főleg hogy a win7 sikere, mint kiderült kamu, sikeres, de messze nem annyira mint beállították :))
  • FoodLFG
    Ámen
    :D
  • zeli
    Nekem is ez jutott eszembe.
  • Atkamon
    Nem csak a Windows körül forog ám az egész Microsoft... A Windows csak egy kis része a cégnek, csak éppen arról a leghíresebb a Micro... De százezer másik területen is jelen vannak.
  • NEXUS6
    Ogy látszik sikeres volt az Eredet c. film, valakinek gyökeret vert a fejében a gondolat!
  • Reg5
    Milyen másfél óra?
  • Zoliz
    A Win 7 Rulez, bár az XP még mindig sokkal gyorsabb nekem pedig 4 Giga Ramom van.
    Bill Gates meg úgy néz ki a képen mint egy aszott bőrű kaméleon. Hiába no egyszer mindenki elpatkol..
  • Justil
    mert hülye vagy, azért.
  • Nailyenugysincs
    nekem win7 van fenn és szerintem jó
  • gneoka
    A win 7 tényleg jó de nehogy azt hidd egy vállalatnál olyan egyszrűen át lehet állni
    mi is csak most készítjük elő

az eladás kozmetikázása meg csak tőzsdei trükk volt bár ehhez érteni kéne a tőzsdéhez
    az hogy nálad nincs fenn csak a te dolgod, használj csak xp-t
    de tényleg nagyon szép eredményeket produkál
  • Pacipipi
    Azt nem értem, ha a Windows 7 állítólag annyira sikeres, akkor vajon miért csak az emberek tizenx százaléka telepítette fel tavaly óta, mikor kb. alig másfél óra a telepítési ideje, tehát idejük bőven lett volna az embereknek rá.

Vagy azt sem értem hogy miért kell meghamisítani az eladási statisztikákat, ha állítólag olyan sikeres a Windows 7.

De azt sem értem, hogy miért akarják a részvényesek szétcincálni a Microsoftot , ha annyira sikeres, és amit végképp nem értek, hogy nálam vajon miért nincs fent a Windows 7, ha tényleg olyan jó, mint ahogyan azt beállítják???