Ellenezte a Microsoft feldarabolását Steve Ballmer és Bill Gates

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mondom én, hogy a részvények értékét hozzá kell kötni a cég gazdasági teljesítményéhez és punktum. Ha részvények értéke független az irántuk mutatkozó kereslet/kínálattól akkor kevesebbé lehetne csalni is.

Hát nincs vidám feje Gates bácsinak, az már biztos. Szar lehet látni, hogy a céget amit 30 éve alapítottál és a világ egyik legnagyobbjává tettél most néhány részvényes a nagyobb haszon reményében megsemmisítené. Kivédett kormányzati támadásokat, versenyhivatali eljárásokat, a konkurenseket, és most belülrõl jön a támadás.

Egyetértek az elõttem szólóval, ha már darabolunk, sokkal indokoltabb a Google polip 1-1 karját levágni, az õ tevékenységi körük szerteágazóbb mint a Microsofté. Az Apple meg nem értem hogy kerül a listába, ennyi erõvel a Dell és különösen a HP is ott lehetne, õk messze több területen vannak jelen.
Hát ha ilyen darabolós gyilkost játszunk, akkor darabolhatjuk nyugodtan az Apple-t és a Google-t is. Fõleg utóbbit, amennyi üzletágban jelen van már.
Kéne egy olyan törvény, hogy ha a piaci részesedés elér mondjuk 50 százalékot, akkor darabolunk, megelõzendõ a monopóliumokat.
NEXUS6
Van az 15-is, és már télleg rég fel kellett volna darabolni.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

igen valahogy így. Régen rászoktatták a zembereket a dosra, majd a winre, most nem lehet váltani róluk, és ez megalapozza a többi m$ cucc népszerûségét is.
Ha nekimennének a wareznek jelentõsen csökkenne a százalék, feljönnének az alternatívok, így a gyártók kénytelenek lennének arra is fejleszteni, az m$ exkluzívitás megszûnne, és hopp dõlne össze a cég.

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

már 5 éve lehetett arra számitani, hogy a Microsoftot feldarabolják .. undorito.. de ez van

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Palinko
sõt úgy olvastam valahol a windows a bevételek kis részét teszi ki azért is nincs nagyobb fellépés a warez ellen, mert ha mindent bevetnének elesnének elég komoly százalékoktól.
Fõleg hogy a win7 sikere, mint kiderült kamu, sikeres, de messze nem annyira mint beállították 😊)

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

Ámen <#bdead>
😄

https://twitter.com/foodlfg

zeli
Nekem is ez jutott eszembe. <#vigyor>

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Atkamon
Nem csak a Windows körül forog ám az egész Microsoft... A Windows csak egy kis része a cégnek, csak éppen arról a leghíresebb a Micro... De százezer másik területen is jelen vannak.

NEXUS6
Ogy látszik sikeres volt az Eredet c. film, valakinek gyökeret vert a fejében a gondolat!
<#hehe>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Milyen másfél óra?

A Win 7 Rulez, bár az XP még mindig sokkal gyorsabb nekem pedig 4 Giga Ramom van.
Bill Gates meg úgy néz ki a képen mint egy aszott bõrû kaméleon. Hiába no egyszer mindenki elpatkol..
mert hülye vagy, azért.

nekem win7 van fenn és szerintem jó
gneoka
A win 7 tényleg jó de nehogy azt hidd egy vállalatnál olyan egyszrûen át lehet állni
mi is csak most készítjük elõ

az eladás kozmetikázása meg csak tõzsdei trükk volt bár ehhez érteni kéne a tõzsdéhez
az hogy nálad nincs fenn csak a te dolgod, használj csak xp-t
de tényleg nagyon szép eredményeket produkál

An old man dies. A young woman lives. A fair trade

Azt nem értem, ha a Windows 7 állítólag annyira sikeres, akkor vajon miért csak az emberek tizenx százaléka telepítette fel tavaly óta, mikor kb. alig másfél óra a telepítési ideje, tehát idejük bõven lett volna az embereknek rá.

Vagy azt sem értem hogy miért kell meghamisítani az eladási statisztikákat, ha állítólag olyan sikeres a Windows 7.

De azt sem értem, hogy miért akarják a részvényesek szétcincálni a Microsoftot , ha annyira sikeres, és amit végképp nem értek, hogy nálam vajon miért nincs fent a Windows 7, ha tényleg olyan jó, mint ahogyan azt beállítják??? <#eplus2><#conf><#taps><#idiota><#falbav>
← ElőzőOldal 2 / 2