60
LAN Party Zalaegerszeg
-
Sparrow84 #18 Switcheket viszünk 2 db 8 portosat, meg egyénileg is jó lenne, ha hoznának. Hálókábelt és hosszabbítót mindenki maga hozza.
Mint írtuk ez nem egy össznépi összejövetel, ez egy első próbálkozás, ami ha jól sikerül, akkor rendszeresítve lesz. Amennyiben több érdeklődő lesz a későbbiekben, akkor jövőre megpróbálunk valami nagyobb helyet keresni, ahol többen is elférünk, és egy egész hétvégére kibérelni.
Okés, köszi szépen a segítő infókat, megfogadjuk... :) -
#17 oké, én a kép alapján azt hittem, komolyabb méretű terveitek vannak :) A routereket/hotspotokat ti hozzátok, vagy egyénileg kell? Ennyi gépnél már érdekes lesz a helyi hálót kiépíteni, és felvigyázni...
Olyan hajnali 4-5 óra körül lesz az első komoly bealvás, és nagyon vigyázzatok a részegekre... -
Sparrow84 #16 Micsoda? -
Fifus #15 Company of Heroes? -
#14 tirexi rendezi -
Sparrow84 #13 Mi csak game-elni szeretnénk, és nem pénzkereseti forrást szerezni.
Meg Zalában úgyse hallottunk LAN-ról az elmúlt időszakokban. -
Sparrow84 #12 A reg díj egy az egyben a helyszín bérlése, Én/Mi ebből egy fillért sem fogunk kaszálni. És nem is szeretnénk, erre a szavam adom, mert nem is Nekem kell adnotok a lóvét, hanem a panzió tulajának. -
#11 Már csak azt nem értem a regisztrációs díjat ki kapja?! Abból fizeted a panzió árát, vagy az is saját, és így jutsz némi bevételhez? -
Sparrow84 #8 Nem kell eredeti játékodnak lenni... :) -
Sparrow84 #7 Hello!
Nem tervezünk versenyeket, meg vetélkedőket. Csak egy sima baráti játékot szeretnénk. Több naposra, hosszabb időre nem tervezhetünk karácsony előtt, amikor mindenki amúgy is dolgozik, meg családdal van.
Ez csak egy egyszerű játék lesz, kb. olyan 18-20 géppel.
Azért köszi a figyelmeztetést... :) -
#6 csak eredeti játékokkal lehet menni? Xboxal lehet menni? -
#5 csak 26 óra? rettentő kevés egy rendes partihoz, főleg ha versenyeket vagy egyebeket is akartok csinálni :)
Mi is csináltunk ilyesmit sok évvel ezelőtt (csak 1 hetes tábor keretében), ott csak 30-40 gép volt (nem tudom ti mennyire számítotok, remélem többre), és igencsak nehezen viselte a hálózat a csúcsterhelést.... A karácsonyi/húsvéti összeröffenéseket, ahol 150-200 gép volt (és legnagyobb részük még csak Amiga, ami egy nagyságrenddel kisebb fogyasztás - 20-40 watt/gép) általában erősebb kapcsolattal rendelkező helyeken, pl. művelődési központokban szerveztük, de azok lóhalálában teltek, hogy egy napba beleférjünk a programokkal. Nagyon vigyázzatok, mert a panziók általában nincsenek felkészítve ilyen energiafelvételre... -
Sparrow84 #4 Egyedül a lóvé a függvény, de azon kívül minden okés... :D
Ez a kiírásom múlt heti, azóta sokminden változott...
-
#3 "Egyenlőre minden egyeztetés alatt van, de ami ki van írva, az már biztosnak tűnik."
olyan határozott vagy :D vagy mégsem? :D
btw egyelőre :) -
Sparrow84 #2 Érdeklődni a [email protected] mailcímen, vagy a http://sparrow.ucoz.hu weblap LAN party fórumtopicjában. -
Sparrow84 #1
Sziasztok!
Szeretnénk megrendezni első LAN-Partynkat Zalaegerszegen.
Egyenlőre minden egyeztetés alatt van, de ami ki van írva, az már biztosnak tűnik.
Létszámot még alakítjuk...
Tippeket, és javaslatokat írjatok, és ha szeretnétek jönni, bátran jelezzétek.
Amennyiben beindul, úgy rendszeresíteni szeretnénk a találkozókat, kb. olyan 2-3 havonta csinálnánk egyet.
Üdv,
Sparrow