60
LAN Party Zalaegerszeg
-
sömike #60 Hali!
Bár ez a legfrisebb lanos topic, ez is pihanget már öt hónapja.
Mindegy.
Szóval: igaz nem Zalaegerszegen, hanem Budapesten nyílt egy hely ahol lehet kisebb lan party-kat lebonyolítani. A teremben 24-en férnek el kényelmesen.
bővebb info:
http://lan-fanatics.hu
-
Cat 02 #59 Régi switch volt még, meg kevesebb laptop volt mint asztali -
madmanic #58 pár éve keszthelyen volt egy nagyobb.. még cod1 ment :) -
#57 A mai országban különben is.
Már tisztelet a kivételnek, de lehet olyan rendőr, vagy szoftver rendőr megy el a LAN partyra, aki nem azt mondja "hogy ez nem jelentős fogás", mert amugy tényleg nem lenne az, de azt mondja "Büntessük meg őket, ez is valami."
Kérlek szépen, mikor engemet megbüntettek a rendőrök, (éjszaka, elengedett kézzel való biciglizés, kivilágítás nélkül, sőőt, kifigyelt a kabát zsebemből 2 doboz sör xD), akkor is az út szélén álltunk, vidéken!!!! , elment mellettünk valami állat, a 60-as táblánál, szerintem ment az több, mint 110-el.
Ez a buzi sün utána integet.Ennyi a figyelmeztetés.
Hogy miért mondom? Csak azért, mert lusta volt utána menni,(lehet jogosan, hogy még álló helyzetből utoléri) de biztos ott motoszkált a fejében, hogy ott van velem, letud bellölem szedni egy 10-est legalább :O :D
jah és még utána megkérdezi: "Van magánál 10 ezer forint?" Mondom nincs!
"Akkor csekket írunk" -
ezt csak úgy találtam :D pont ide illik kb -
#55 ... de ha valakinél találnak több ezer giga letöltést, ami lopásnak számít, mert a rendes, eredeti "dolgok" árusítóját ezzel tönkreteszi, akkor szerintem ezért, ugyanúgy morcosak lehetnének.
De igaz,amit Sparrow írt, hogy nem fogja mindenki több 10 ezerért megvenni a játékot, hanem a családra költi ezt a pénzt, és ha letudja valaki tölteni, akkor inkább azzal játszik, és a költségekre is jut... :) -
#54 mondd hozzá, hogy teljesen wifi alapú volt a hálózat is :) -
Cat 02 #53 Mi már 21. századi lan partyt nyomtunk anno. LCD monitor + laptopok, nem olyan fílinges, de kényelmesebb ;D -
Dean Winchester #52 most nem azért de mikor elkezdted akkor is tudhattad h vannak rosszakarok mindig és mindenhol...
szted 18-20főre majd rábuzdul a rendőrség csak azért mert warez cucc van a gépén? nem őket keresik hanem a feltöltőket akik rengeteg több ezer gigát töltenek fel :D te csak letöltöd -> ezért miért lennél felelős? -
#51 csinos :) a BNC hálózat azért szerencsére kevesebb káoszt generált, én utoljára még olyan LAN-t építgettem osztálytársék telkén tizensok éve.
...és ment a Shadow Warrior reggel a gép előtt, játék közbeni elalvással (egy régebbin hasonló végeredménnyel járt egy Red Alert csata) -
#50 meg az ilyenek is...
-
#49 regi szep emlekek! :D -
#48 kár érte :( hát igen, jó 15 éve még nem voltak ilyen gondolatok sem - a parti első pár órája ezzel telt:
aztán jött a játék hanyattesésig. -
shumika #47 Kár :( mindeggy én viszont tartanék egyett pesten a 13.kerben ugyanez az időpont. közel 50 gép. játéknak CS-1.6 LFS CoD 4. BFBC2 F12010 ha érdekel vkit rjon -
Sparrow84 #46 Köszi srácok, de ezek után nem látom értelmét megtartani, mert hátha lesznek aranyos jófej emberek, akik ráuszítják a panziósra a rendőröket. Neki meg nem szeretnék rosszat.
Magamat nem féltem, mert eredeti játékokkal játszok... :D De ismeretlen embernek nem szeretnék rosszat, ennek nem az lett volna a célja, hanem a szórakozás pár ember között, akik még látják értelmét a személyes kontaktusnak.
Így hát átterveztük azt a hétvégét, és Én is inkább a lányommal, meg az asszonnyal leszek, mint hogy azt lessem, mikor mászik ránk a fél hadtest... :D
Jó tervnek indult, de mint látjuk, mindig van, aki irigységből szétqrja a terveket...
Majd megköszönjük neki... -
#45 Igazad van! Hajrá és Lanra fel. :)
Kár hoyg az új game-ket már szinte csak onlinra tervezik.. -
#44 2:
Régi ismerős, haver, infótanár! :D :D -
#43 Kolléga!
Tény, hogy nehezen kivehető, de el lehet olvasni, csak kötekedni akarsz :D
Amugy fő az elszántság, és az akaraterő.
Becsülöm érte, mert nem azon parázik, hogy "mi lessz, ha senki nem jön el?, mi lessz, ha nem adják ki a panziót? stb sb. "
Megcsinálja, mert akarja, és kész :) !!! -
shumika #42 én bp-n vok de lehet ott lennék mer 17-én úgyis megyünk le. am lfs ne legyen game-listán? jó kis szim am ha kell tudok vinni 3db 8portos switch-t meg 2 routert ha kell -
karajjj #41 1: azért kritizáltam a plakátot, mert jóformán el se lehet olvasni a háttér miatt
2: ha nem tanultál soha informatikát, akkor hogy akarsz hálózatot összerakni? -
#40 üdv a 90-es években -
#39 26 órán át egyfolytában a gép elött? :-O
Ritka jó szemetek lehet akkor (Y) =).
Amugy nem rossz ötlet a dolog, én is szoktam multiplayer-en nyomni a BF2-t, és még mikor kis csicska ált. sulis voltam :D, akkor is tiszta jóó volt a sztech(számítás technika :-) ) teremben szétlőni a másikat.
Hálózaton a quake-n :D
Közben hangosan felkiáltottunk egymásnak: "Ki ez a ge_i Tarajos Sül? "
xD xD -
Sparrow84 #38 Reagálás egy-két kommentre:
- Nem zavar, ha valaki warez játékkal jön, mert sajna nem veheti meg mindenki a több ezer forintos eredetit. Inkább családra költi azt a pénzt, és játszik azzal, amit innen-onnan tölt le. Szóval ez a legkevesebb.
- Az hogy milyen plakát lett kirakva? Ha az alapján ítélsz, akkor erröl ennyit. Én nem tanultam számítástechnikát, és grafikát, és annyira nem is zavar egy kép minösége. Meg nem is egy csilli-villi puccparádénak terveztük, hanem szórakozásnak.
- raj ... no comment, Én 100% magyar... :)
- Counter Strike 1.6 : sose érdekelt senkit sem a baráti társaságunkból. Márpedig ha esetlegesen jöttél volna, és azt írtad volna be, hogy legy CS is, akkor megoldottuk volna. De ha ez neked amatörség, akkor egészségedre... Van még böven választási lehetöség, mi ezeket a játékokat szeretjük.
És végül sajnáljuk, hogy ebben az országban, ebben a megyében nem lehet feldobni az életet, és mindenki csak a háló másik felén tud csak játszani /mert ott nem lehet látni, ha megy a WH, meg aim/. (Tisztelet a kivételnek!) -
#37 Jó kezdeményezés grat,én is zeg-i vagyok,de only konzol :) -
#36 valaki linkelhetne ide vmi fasza vmi fasza lanos videót, vmi hazait,meg valami hiper brutál 1000 es létszámút. Csak mert nem nagyon vagyok benne a témában, Kösz. -
#35 forma 1 van, de cs1.6 nincs? milyen amatőrizmus ez? -
#34 na látom ki lett takarítva :) -
#33 Szerintem azért, mert ez olyan raj. -
karajjj #32 amúgy miért ilyen painttel összebaszott plakát van? :D csináljak nektek normálisat? -
karajjj #31 nem az ország másik végén lenne, beszállnék és 24 portos switcheket is tudnék intézni plusz talán routert is -
Sparrow84 #30 Bocs, Page47-nek ment... -
Sparrow84 #29 Mert oda lett írva, hogy a reg díj a függő csak -
#28 OnLAN parti:)) -
#27 Akkor miért nem a frisset írod ki ide? -
#26 majd távolról csatalkozol :D még panziópénzt sem kell fizetni, hisz ott sem vagy xD -
#25 szerintem ez rohadt jó kezdeményezés, kár hogy a putriország másik felén lakok
jó szórakozást! -
Sparrow84 #23 Hát még sose próbáltuk, de meglátjuk...
Péntekig kellenek a jelentkezők, mert már létszámmal szeretnék menni, nem csak úgy, hogy leszünk páran... -
Fifus #22 Esetleg Company of Heroes? -
Sparrow84 #21 Na igen, ha összejön.
Amennyiben nem lesz meg a min. 15 gép, abban az esetben úgyis elnapoljuk. Csak jó lenne tudni, mert akkor úgy beszélünk a panzióssal.
De a jelentkezők számából megítélve, nem lesz belőle semmi. De azért egy próbát megért... :D -
#19 Piszok jó buli lesz amúgy, ha sikerül a régi LAN-hangulatot kicsit feltámasztani. Én nagyon szerettem, bár még az Amigás (floppyk és soros hálózat) és a korai PC-s korszakban vettem részt ilyesmikben (még BNC-s hálózattal - hogy az mekkora móka volt, mire kiépült ~20 gépre).