147
Minőségi utak Magyarországon!
  • st3ve

47 ezerből meg lehet élni, telik belőle uj utra is
  • st3ve
    Ezt a módszert még nem láttam :D

• st3ve
  • matyi0323
    na igen
  • st3ve
  • st3ve
    :D kommentárral :D

esős eset :D

• st3ve

• matyi0323
    Szomszédom rendőr, az egész udvara az utcától kedzve le van aszfaltozva a garázsig, ami a ház mögött van, így kb 10 méter hosszan :D
  • st3ve
    Én sem látom ezeket a munkásokat csak ha szakad az eső, köd van, meg +1 fok, a kátyukban meg áll a viz, ilyen kor van nekik vesszőseprü azzal sepregetik a vizet a kátyuból :DD

Az is ismerős hogy kispórolásból valaki hasznára hány udvar és kocsibeálló lett bitumenes :DD
  • matyi0323
    :DDDDD

még a csatornafedelek is jók. felénk az olyan, hogy ami sima (persze eleve olyan szinte nincs is) azt felbontják megnézni, hogy jó-e, mert sima, és ha egy síkban van az úttal, ott tuti valami nem ok.. szóval felbontják és mivel otthonra is kell egy kis bitumen a csöpiháza alá, mert hát szegény kutya nem lehet a fűbe.. így 3 lapáttal kevesebbet raknak vissza, ezáltal alapból lesz egy 3cm -es lyuk az aszfalthoz képest, de ez hamar megváltozik, mert 10 perc múlva átmegy rajta 2 busz és ez már 5 cm.
    van olyan verzió is, hogy valami oknál fogva mikor készült ( ez az ok örök rejtély, a szar az.. kilopták máshova ) egy picit lentebb volt mint az aszfalt, nem sok.. egy 8 cm-vel kb. na ezt akkor pótoljuk ki pistukám.. gyere ide és basszál bele 3 furik szurkot, kicsit magas majd lekopik..ne foglalkozz vele. ilyenkor meg persze 10cmvel magasabb mint az aszfalt, de erre kell egy 50 kg-s 40cm átmerőjű csatorna fedél, ami a méhbe jó sokat ér.. szóval ha frankón kocsid van nagyon ügyesen oda tudod vágni az alját. az út meg itt nem kátyús, mert nincs út ami kátyús legyen, hanem eleve csak kátyú van..

borzasztó ami van. az oké, hogy politikailag, gazdaságilag a békasegge alatt se vagyunk, de amit egyszer megcsinálnak évszázadonként az adófizetők pénzéből meg az aranyárú benzinpénzből, legalább akkor csinálnák meg normálisan, hogy ne 2 napig bírja, hanem 2 hónapig pihenjen az a rohadt lengéscsillapító :D

mondjuk én díjazom a közútkezelőkben, hogy ők télen aszfaltoznak, feláldozva magukat a mínusz 10 fokokban. igaz szart nem ér amit csinálnak, az eleve szar munkájuk szét is fagy egyből, de díjazom kitartásukat, hogy télről télre kimennek kátyúzni.
  • st3ve
  • st3ve

• st3ve
  • st3ve

• st3ve

Legközelebb teszkós szatyorban hozzon aszfaltot

• st3ve
    Nemcsak nálatok :DDDDDDDDD

• st3ve

EGY NAGYON JÓ VIDEÓ - EZ MAGYARORSZÁG :D
    VÉGIG MUTATJÁK A TOLDOTT FOLDOTT SZAR UTAT, KÖZBE MEG SOROLJÁK AZ OKOSSÁGOKAT, MEG A BIRKA MAGYARNAK MENNYI ENGEDÉLYT KELL KÉRNI, JA ÉS EGY KOCSIBEÁLLÓ BETONOZÁSA IS KÖRÜLMÉNYES AZ EGÉSZ ORSZÁGBAN.

Európai utak :D igaz? :D

Gyalog járok a járdán, fasza minden, - monja a nagyi :D

• st3ve
  • pajti
    Nálunk térkővel rakják ki a kátyukat.. mint valami kib@szott puzzle-t :'D
    Siralmas ez az ország..
  • st3ve
  • st3ve
  • Willi Betz
    Több a macera vele mint amennyit nyernél rajta. Nekem januárban vágta szét a jobb hátsó gumimat egy "szakadék"... Fényképet kell csinálni,szemtanúkat keresni,rendőrt hívni szóval macera.
  • TomSolberg
    dehogy ment szét attól.
    Nem kell biztosítási csalást elkövetni ha nem muszáj.
    Az enyém ugratást is kibírt.
  • SzocsA
    szétment a lengéscsiplapítóm a kátyúk miatt! olyan az út mint a legelső képen! lehet a KPMnél vagy valahol reklamálni hogy térítsenek valamit a káromból?
    tábla hogy úthibák vannak nincs, se sebességkorlátozás!
  • only1
    oh ez hihetetlen,hogy léteznek ilyenek:S:S
    Nagyon hatásos a kép,érdemes megnézni...
  • TommyC
    hála az égnek kibannoltak, csak azt ne mondd h váratlanul ért
  • Daza500
    A sok birka-bambulás után azért valaki kihívott valami autómentő-szerűséget ?
  • st3ve
    Az eredeti helyen igy szerepel:World's Largest Pothole?

• st3ve
    A leghiresebb magyar kátyú

• RaZoK
    A kátyú rossz!
  • Vlala #36
    Ez sem semmi.
  • Dean Winchester
    ezzel én is így voltam jó pár hónapja :D
    nálunk van egy S kanyar, évről évre befoltozzák a kátyukat újra és újra :D
    de érted 10 méteren van vagy 8 kátyu ,és nemhogy felvágták volna azt a szakaszt áááá miért is? inkább foltozták a kis gödröget.
    tavaly végre azt a szakaszt feltörték és tök új aszfaltot készítettek.
    a gáz viszont az ,hogy nem csinálják meg normálisan az utakat!
    mondhatják h a kátyuzás sokba kerül meg nincs rá fedezet,de ha 1szer normálisan megcsinálnák akkor nem lenne ez a játék évről évre
  • manoszey
    Engem a minap egészen pozitív meglepetés ért. Eddig mindig szlalomban kellett haladnom az utcán nálunk a környéken, már szinte fejből tudtam az összes ismerős gödör előfordulási helyét, aztán az egyik nap azzal szembesültem, hogy frankón betömték őket. Már egészen megfájdult a szívem, hiszen régi ismerősként tekintettem rájuk.
    Persze így a tél előtt annyira komoly jövője aligha lesz ennek a derék próbálkozásnak, szóval aligha láttam utoljára a gumikat sunyin fenyegető gödröcskéket...
  • Palinko
    nah ilyen érvekkel nem tudok vitatkozni
  • st3ve

-------------------------
    sarvaria75

Gratulálok lesifotósnak! Az ő cikke és videója kellett ahhoz, hogy ma végre nekiálljanak a munkások a hídnak! Teljesen leszedik szerkezetig az aszfaltot és az alaptól csinálják újra. Hónapokig nem tudták ezt megtenni, most hirtelen mégis

-------------------------
    kpjotr

Uram isten. Románia volt ilyen 12 éve. Sikerült helyenként arra a szintre visszafejlődnünk az elmúlt 8 évben. Gratulálok ehhez az illetékes elvtársaknak! Persze lényeg, hogy van M6-osunk alagúttal, viadukttal! :-(

Köszi a videót Lesifotós!
  • st3ve
    Ez baromság.
  • Palinko
    azért nem ennyire szerintem. ugye van most egységnyi pénz az utakra, a jelenlegi módszerrel olcsó összedobni sok alacsony minőségű utat, javítani lazán dolgokat. ha a te szisztémád alapján osztanánk el a pénzt, az elve kevesebb utat jelentene évenként, mert jó minőségnek ára van, és a munkanélküliek kiképzése is pénz ami megint csak rövidíteni a km-ek számát.

aztán kevesebb km úttal rosszabb kampányolni :D
  • st3ve
    Ez nem épp 30-as tábla.De kegyetlenül durvább!!!!

• st3ve
  • norbi4567
    De ott akik ezzel foglalkoznak azok tudják hogy ha jó utat akarnak akkor annak először egy olyan alap kell ami nem süllyed meg sehol. Arra meg megfelelő vastagságú aszfalt.

Itt meg...
    Ha szerencséjük van az embereknek előbb közművesítenek, aztán aszfaltoznak. Persze amit a közműveknek kiástak lyukat ott még a föld süllyed. Meg persze később az aszfalt is felette. A másik meg hogy pl szennyvízcső errefelé az út egyik oldalán megy. És sok helyen csak az út feléig van átvezetve a másik oldali házhoz. Szal ha valamit akarnak fel kell vágni az aszfaltot...

Kátyúzásnál itt még csak szurkot se folyatnak bele. Közútfelügyelet székhelye itt van neme messze. Kis pótkocsin néha hoznak egy kis aszfaltot, ami már persze eléggé ki is van hűlve. Aztán az megy a kátyúkba... (néha zúzottkövet raknak beléjük, az tovább tart mint ez az aszfalt...)