Jövőre jön a Sony Ericsson Anzu
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hogy lehetnek emberek ennyire hulyek es korlatoltak?
egy mobil OSen vitatkozni? LOL
egy almabuzit lebeszelni almarol(vagy epp forditva)? ROFL
tokfolosleg a vita, ezzel csak magatokat minosititek.
Kiprobalni mindet, mindnek elonye is hatranya is szep szamban es hasznalni ami legjobban bejon, ennyi.
Azert, ha belegondolok csak had menjen fight tovabb, mosolyogva szoktam olvasni 😊
Just sayin'
egy mobil OSen vitatkozni? LOL
egy almabuzit lebeszelni almarol(vagy epp forditva)? ROFL
tokfolosleg a vita, ezzel csak magatokat minosititek.
Kiprobalni mindet, mindnek elonye is hatranya is szep szamban es hasznalni ami legjobban bejon, ennyi.
Azert, ha belegondolok csak had menjen fight tovabb, mosolyogva szoktam olvasni 😊
Just sayin'
skizo vagy? 😄
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Szerintem leülhet egy egyessel, szerintetek is?
LZ forever
na meg persze a korlátolt cuccokat sem hasonlítjuk össze korlátlannal. Tehát a számológép (ios) és a testreszabható korlátlan számítógép (android) közzött van különbség 😄
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Én szemben úszok mindennel? Hát nem az ios a legjobban terjedõ mobil os, és nem is a wp7 😊) hanem az android.
Cloud computing.
Mindazonáltal én droidos vagyok (lélekben legalábbis), bár most WinMo-t használok (6.1-et, mert egyelõre az X10 áresését/utódját várom). A WinMo mellett keményen elszáguldott a piac, az iOS is, az Android is.
Mindazonáltal én droidos vagyok (lélekben legalábbis), bár most WinMo-t használok (6.1-et, mert egyelõre az X10 áresését/utódját várom). A WinMo mellett keményen elszáguldott a piac, az iOS is, az Android is.
Annyira komoly gerinctelenség az SG részérõl, hogy a fotókról simán levágja a forrásmegjelölést?
ez elmondható szinte az összes távol-keleti márkáról ugyanígy.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
alá támasztanád az okát szted miért jobb a win mint az andorid?? mert véleménye mindenkinek lehet,ezen nincs gond,de kiváncsi lennék nekd mi benne a több ami andoridban nincs meg szted..
www.icewebhu
Sanyisticks belõled pszichológiai tanulmányt lehetne készíteni, annyira szemben úszol mindennel...
LZ forever
Szerinted, de mint tudjuk a te véleményed mit sem ér 😊
1. iOS 4.2
2. Windows Phone 7
3. Android Frodo 2.2
Kb. így alakul a minõségi sorrend.
2. Windows Phone 7
3. Android Frodo 2.2
Kb. így alakul a minõségi sorrend.
LZ forever
ezt tese gondoltad komolyan,még 1 uj symbiant is szivesebben látnék a mobilon mint win7et.
www.icewebhu
Az Androiddal elrontanak mindent! De egy szép Windows 7-tel tiszta jó lenne.
LZ forever
ez nyuldobáló <#nevetes1>#nevetes1>
kül. nem rossz
kül. nem rossz