198
A 2010 év legjobb játéka
-
csoli31 #118 Tinman, és Jakuz001nek üzenem, hogy FAIL!!
Ha már csak úgy be akartok nyögni valamit egy topikba, akkor legalább ellőtte tanulmányozzátok át a topik címének a lényegét. -
#117 Pasziansz -
#116 Minesweeper. -
#115 Mount&Blade Warband? Senki? Tény, hogy egy bughalom volt, amikor kijött, de tolják hozzá patch-eket folyamatosan, és egyre jobb véleményeket olvasok róla. -
n3whous3 #114 takarodj -
#112 Félreértés ne essék, szeretem a stratégiai játékokat mint műfajt, de nagyon szúrta az oldalam, hogy ezt a játékot még az a csap is isteníti, amiből kifolyik. Egyszerűen ennyi. Akinek beletapostam a lelkébe attól elnézést kérek, de ezt most ki kellett engedni.
(amúgy amikor az értékeléseket írtam, akkor nem ezekről az értékelésekről beszéltem, hanem oldalaknak a listáiról) -
Pio #111 1. Sokan nagyon kötődnek érzelmileg a Blizzardhoz, ezért sokszor felértékelik a termékeit.
2. Sokak számára rendkívül szép emlékek kötődnek az első részhez.
3. És ez a legfontosabb: az, hogy ki szerint mi a legjobb egy szubjektív lista, az illetőnek ez a véleménye. Nem vagyunk iránymutató sajtótermék, szóval simán bejátszhatnak olyan pontok, mint az iménti kettő, sőt, akár az is, hogy ezt vette meg valaki eredetiben vagy én nem tudom még micsoda.
Amúgy számomra is némileg csalódás volt. Félreértés ne essék, abszolút remek játék, de ahhoz képest, amit vártam kevés lett.
A 100%os értékelés ellen az imént nem azért szólaltam fel, mert a Starcraft 2 kapta, hanem úgy eleve szerintem nonszensz 100%ot adni egy játéknak, esetleg 10-20 évente valami nagyon kivételes darabnak, de az meg inkább lehetett volna a Starcraft 1. Bár akkoriban még nem volt ekkora hype a Blizzard körül úgyhogy az csak erős közepes értékeléseket kapott.
Ha viszont a mondadód lényege nem a starcraft elle szólt, hanem a stratégiai játékok ellen, akkor szégyelld Magad! :P -
#110 Tényleg, kötekedés nélkül szeretnék egy kérdést feltenni, ami régóta fúrja az oldalam:
Sartcraft II: miért első, miért top10ből első, miért az univerzum első játéka, miért alfa és az omega, amikor csak egy sima stratégiai játék egy hírneves blizz game folytatása. Miért isteníti mindenki ennyire, amikor csak egy sima stratégiai játék? Közelsem annyira jó, hogy műfajtól független értékelésekben vigye az első helyet rengeteg listán -
#109 Sajnos az én jelöltem nagyon rossz helyzetben van, mivel év elején jött ki. Ha mostanában jönne ki, nem lenne gond. Viszont ÉN EMLÉKSZEM ARRA, hogy már akkor megjósoltam, hogy nálam ez az év játéka: MASS EFFECT 2 -
#108 Évvégén szoktak kiadni egy packot the pirate bay-en, amiben az adott év 10 legtöbbet letöltött játéka van, az mérvadó nem :D -
#107 szempont hogy lehet-e "lopni" hozzá a játékot? itt szálltam ki. amúgy is mondtam már, hogy nem érdekel ez az önigazolás szagú pc vs konzol vita, unalmas -
lammaer #106 Nem is nagyon van mar PC only sztem. Mivel nem tat semeddig se atportolni a cuccost, nyilvan probalnak a legtobb platformon kiadi vmit. -
#105 BFBC2 -
#104 egyertelmu hogy a Black Ops -
#103 egyértelmű hogy a warcraft 2 -
Tomy Lee #102 Mass Effect 2 meg most ez a COD Black Ops de mondjuk engem annyira nem érdekelnek ezek a pár napos SP játékok.Csakis mmo... -
Pio #101 Ahhoz képest, mekkora fikatengert kaptak a konzolosok nem sok pc only cím szerepelt eddig.
Szóval részemről csakazértis Civilization 5!
-
n3whous3 #100 ték -
Evoluti0N #99 Na máris eszembe jutott egy játék, amit kifelejtettem. Ez pedig a Nehrim, ami egy Oblivion mod, de tulajdonképpen egy önálló játék, egy másik világban, külön történettel és átalakított skill, illetve craft rendszerrel. Nekem sokkal jobban bejött, mint az Oblivion. -
Evoluti0N #98 Habár a történet minőségében meg sem közelíti az első részt, de ettől függetlenül számomra a Mass Effect 2 az év játéka.
Amik még nagyon tetszettek:
Assassin's Creed 2 - kiküszöbölték az első rész monotonitását
Darksiders - PC gamer lévén ritkán van alkalmam hack 'n' slash játékokat játszani, így nagyon élveztem ez
Fallout NV - sokkal hangulatosabb, mint a 3. rész
Lara Croft GOL - az első játék, amit az öcsémmel co-opban játszottam és jókat szórakoztunk rajta
Mafia 2 - mondjon bárki bármit, sztem nagyon hangulatos lett és számomra hozta az 1. rész színvonalát
Metro 2033 - elég optimizálatlan lett, de a hangulat kárpótol mindenért
Shank - hangulatos co-op, régi NES-es beat 'em up-os emlékeket hozott elő
Singularity - több lehetőséget is ki lehetett volna hozni a TDM-ből, de ettől függetlenül tetszett
Sztem nem írtam le mindet, amit kihagytam, azt később leírom még.
Év csalódása: Splinter Cell: Conviction - imádom a sorozatot és azzal, h "fogyaszthatóbbá" akarták tenni ezt a részt az akciósítással, elvesztette azt a hangulatot, amit a korábbi részekben szerettem
-
#97 Call of Duty Le Szopsz -
#96 Uphill Rush 2 -
#95 Gothic 4 -
#94 egy komoly játékgép árából veszel két PS3-at...jah,és gépre ingyen szeded a játékot,PS3-ra ez garivesztéssel járna,szarabb esetben valami tönkrebaszódik a gépezetben. szal melyik az értékes? -
#93 ha egyet kene mondanom, az eddig talan a Heavy Rain lenne. -
#92 NFS Hot Pursuit
-
Pio #91 Starcraft 2 100%? Minőségi játékportál lehet... :) -
#90 -
Reg5 #89 Év játéka eddig: Assassin's Creed 2
Év csalódása eddig: PoP:TFS és MoH -
#88 nekem a ps3 mellett van gépem is, úgyhogy jól tudom hogy ennek a gyermeteg ellentétnek semmi alapja -
#87 Ez a pc vs. konzol téma vitatása, ilyen stílusban nagyon gyerekes és szánalmas.
Mindenki olyan játékgépet vesz, ami jó neki, ami az igényeit kielégíti. Esetleg olyat választ, amire megjelenik kedvenc játéka vagy amit megenged a pénztárcája.A többi meg le van szarva.
Nőjjön be a fejetek lágya, ezért szapulni valakit, mert pc-s vagy konzolos, elég primitív dolog. -
#86 nekem tökmindegy, ez a pc-s konzolos ellentét sosem érdekelt, mindenki nyomja ami neki tetszik (valójában ami neki jut, de tényleg nem akarok pc oltásba belemenni :)), de engem ne ugasson le senki -
#85 "Konzolos bohócok fóruma" :D Te nem tudod, hogy mennek akkor ezekszerint 2010ben a dolgok
Egy kis olvasmány csakis neked
klikk! -
#84 Hagyjad őket, sok nyomorék megveszi a több százezres gépet, amit csak netezésre tudnak használni, mert a játékok fele meg sem jelenik mint pl amikkel mi toljuk. Ezért ilyen érzékenyek ha játékról van szó. -
#83 Egyszer élném meg hogy konzolos kezdi a személyeskedést.Miért van az hogy mindig egy vérpécésnek önti el az agyát a vér?
Amennyire a topic címét értelmezni tudom platformfüggetlenül jöhetnek a játékok. -
#82 görnyedj még egy kicsit az asztal előtt és nyomd bélyegméretben a célbakattintást, de addig gondolkodj valami jobb szövegen :) -
#81 bazmeg... sg fórum! ki a faszt érdekel, hogy te buzi vagy és pörögsz itt a kis rózsaszín logóddal?
amúgy vannak még pc-re játékok? ez az év vicce -
#80 direkt van a JÁTÉKOSOK és a konzolos bohócok fóruma elkülönítve
ők nem játékosok, nem méltóak arra hogy ide írjanak. -
#79 Ja így ebben a formában hogy "Az Év Játéka 2010" kurvára nem állja meg a helyét.
Gran Turismo 5, God of War III, Ralo:Reach, Heavy Rain stb mind olyan hogyha Év játéka 2010 listába kerülnének a pc-s játékok nagyrészét kipucolnák onnan a picsába.
Most akkor legyen az Év pc-s játéka 2010 engem kurvára nem izgat csak így akkor ennek a topicnak semmi értelme mert úgyis voltak az évben 100szor jobb játékok más platformon.-.- -
#78 ez a rengeteg folytatás elkeserítő
őszintén, egy játék se volt fent a gépemen 2 napnál tovább
semmi nagy dobás, semmi eredeti ötlet