Medal of Honor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tud valaki segíteni?Fontos lenne!
A problémám az .hogy a Medal of honor(jogtiszta játék) Multiplayer módjában ,rámegyek a Server Browser-re és az e-mail cím valamint a jelszó beírása után kéri a serial number számot ,miután ezt is beírtam azt írja ki ,hogy a regisztráció sikertelen ,a kód már használatban van.
A játékot újratelepítettem és mégsem jó.
Ha valaki tud ebben segíteni ,azt megköszönném!
Msi p43 neo-f,q8400,8gbram,gtx460 1gb
Ha abban a bizonyos filmben Tom Hanks ott a bícsen egy MP5-el rongyol ki a partraszálló bárkából, majd elõveszi a lézeres célmegjelölõt valószínûleg ott fordulok ki a moziból.
Pont Castro elleni merénylet nem fikció. Az öreg szakállas ellen már több mint 60 sikertelen CIA akció történt az elmúlt 40-50 évben.
Szerintem ezen kár fenn akadni, az egész játék csak egy fikcióra épül, úgyhogy szerintem ezek a dolgok elnézhetõek, még akkor is ha néhány helyen tényleg irreálisak mint például -SPOILER- Castro megölése, az szerintem elég béna volt, és nem utolsó sorban hatásvadász.
Black ops. fölöslegesen brutális. A hadifoglyok kínzása és bestiális kivégzése helyett ugyanazt az idõt fordíthatták volna a játékmenetre.
Nem több, mint a cod5-re húzott új skin. Ugyanazokkal a hibákkal.
A MOH pedig elkapkodott. Csúnyácska, bugos és végtelenül egyszerû.
Azt hiszem hard fokozaton is csak néhány haláleset fordult elõ nálam.
Ha ezeket a gémeket a city interact. dobja piacra, akkor egyértelmûen szembedícsérem õket és az õ ár-színvonaluk alapján még ki is adok értük 5000 Ft., de nem többet.
Azonban mindkét játék nagy nevekkel dobálózik. Rengeteg háttéranyaggal és (elméletileg) kiváló fejlesztõkkel.
A végeredmény azonban szar vagy épp fos. Kinek mi tetszik.
(Azért azt nehezen tudom megállni, hogy ne tegyem szóvá a black ops. baromságait. Vietkong UZI-val, FN puskákkal. Spetcnaz téli símaszkban és egyenruhában a vietnami dzsungelben és a többi..)
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
Akik azt állítják hogy a B.O no recoil,akkor az nem játszott az MW sorozattal...
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
Itt volt egy két jópofa dolog, de nem ragadott magával, mivel valahol el volt szúrva. Pl.: a helikopteres rész alapvetõen jó lett volna, de a szörnyû irányítás teljesen hazavágta az egészet.
A Medal meg hagyján, elmegy szintû, de a Black Ops egyenesen nulla értékû. Egyértelmû visszalépés minden eddigi verzióhoz képest
Szánalmas gagyi noreocil fegyverarzenál,béna pályákkal,gyenge BFBC2-ból áthozott,átnevezett játékmódokkal...Bármelyik fegyverrel halálpontos lövéssorozat adható le a pálya másik végébe, se ballisztika,se fegyver rángatás,se szórás,komoly tudás kell hozzá...
A multija kb az 5-10 évvel ezelötti Soldiers Of Fortune elsõ részének a színvonalát ha hozza...
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
de szerintem nem kell összehasonlitani a kettõt ... más téma más megvalósitást igényel... ha ilyen szellemben elemezzük akkor a MOH is nagyon jó játék lett... a Black Ops meg 12 éves kislányoknak való 😄
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Gigabyte H110M S2H | Intel Core i5-6500 | Gigabyte GTX 960 4gb | HyperX 8gb DDR4 | Thermaltake 530W Hamburg | Kolink Aviator