25
-
vontod #25 Magyar nyelvű trailer:
http://www.youtube.com/watch?v=l4PDkn82loI -
bcrics #24 pontosan
http://www.youtube.com/watch?v=oBwReBKYs2s -
Béka Benő #23 Battle:Budapest-The Last Stand ! Tarlós István az emberiség reménye ! -
Ender Wiggin #22 Valóban emlékeztet a Crysis 2-es Wall című trailerre. Igaz, hogy annak jobb a zenéje és az akció is valahogy jobban "kézre áll". -
#21 musthave. remélem azért valahogy képesek lesznek kihagyni az amerikai patriotizmust meg a lengedező csillagos-sávost...ez a teaser mindenesetre hangulatában nem ezt a vonalat tűnik hangsúlyozni, úgyhogy bizakodom (mint mindig
). -
nessboth #20 De király, akkor a jövő év is tele lesz egy csomó jó filmmel, mint 2007 és 2008!!!
Juppiiii! -
boomsly #19 Már régóta figyelemmel kísérem az IMDB-n. Nálam jobban várós ez a film, mint a Skyline..... -
CaptainRumi #18 Cloverfield-et kihagytad...szerintem :) -
#17 Nagyon imádom ezeket a scifi filmeket és hál istennek most megint nagy divatja lesz ezeknek:) -
tyuklepes #16 Bolondulok az ilyen filmekért, nekem ez hidegrázós 2 perc volt ... :) -
Gathavor #15 Crysis 2, Halo, District 9 egy kis Black Hawk Down-nal fűszerezve. Nekem ez jutott eszembe. Érdekes lesz majd összevetni a Skyline-nal, szerintem elég hasonló vonalon fognak mozogni, és fél év eltéréssel fognak kijönni. Bár a büdzsé valszeg nem lesz egy kategória. -
bcrics #13 csak nekem ugrott be róla a Crysis 2,? -
bmw #12 Kivancsi vagyok ra.... -
pokolfiu #11 akkor ez valami játék eredetileg? -
#10 Gondolom az egész világon káosz lesz, de a film LA-re koncentrál. Majd aztán jöhetnek a folytatások, Battle:Tokyo, Battle:Budapest-The Last Stand etc... :D -
pokolfiu #9 én csak kérdem mert nem ismerem abszolute: miért LA, s miért az van a címben? csak LA-t támadják meg? vagy mi? plz, nem akarok hülyén meghalni (moziba menni)... :D -
opeca #8 És a végén feltöltenek egy vírust az ufók anyakompjúterébe... -
opeca #7 Na ez sem lesz az eredetiség mementója.
Megint egy tucatscifi lesz. Egyszer megnézős kategória, persze szigorúan nem moziba. -
#6 Nekem annyira nem jön be. Már a teaser alapján leszűrhető a "civil anyuka menekül a kislányával" nyáladzás. Broáf. -
bladesoft #5 Lúdbőr nött a hátamra!!! :D UFOKILLT akarok még ma! :D -
menpe #4 ezek a kromaggok :D -
#3 Tyűha jónak tűnik. -
Ash2000 #2 Ez nálam többszörnézős lesz sztem moziban. -
Laslow #1 Az előzetes alapján én biztosan ott leszek a moziban.