Minden rekordot megdöntött a Black Ops
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak hát nem ezt a feladatot adták nekik.
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Nem vagyok FPS rajongó de........a story mód szép kerek és egész nem olyan sz@r! összedobott valami mint az MW2 ben volt.
Ennyi erõvel nekem meg az a véleményem, hogy az összes COD közül eddig messze az MW2 volt a legjobb ráadásul a grafikája is gyönörû szerintem, ideális kis lövöldözös gém. Ez is egy vélemény, és semmivel sem ér kevesebbet mint a tied.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Még egy érdekesség a Cod4 óta nekem egyre rajzosabnak tünik a grafika,ez már nekem nagyon hasonlít a Borderlands-ra.Úgy gondolom ez azért van mert a konzolok már ennél erõsebb grafikájú játékoknál behalnának.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Míg számítógépen a bill+egér alap, és erre lehet számítani annyira, hogy belekalkuláljanak akár 14-16 billentyût is + egeret, addig konzolokon ez egér nélkül 8-10 max. De a sûrûn használatos az inkább 6 max.
Na és akkor meg is van a szûkkeresztmetszet, amiért, ha akarnák sem lehetne elbonyolítani egy játékot.
Amikor mobilra csináltam játékot, akkor sajnos nálam is ez a probééma jött elõ. Annyira lehetett bonyolult, amennyire az irányítás engedte😞
De ezt már korábban is kifejtettem.
Szerintem a jó pálya a kettõ között van, legyen pár elágazás, de azért ne bolondulj bele. Ebbe a Doom pályába szerintem tuti begolyóznék...
Ha logikázni, meg számolgatni akarok akkor logikai játékkal fogok játszani, nem FPS-el...
Ami viszont pozitív, az a szinkron. Kiváló.
Rövid volt, meg zabálja a gépet, nincs annyira optimalizálva mint a mw2, de a sztori az nagyon ott van!
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Flameindító: Véleményem szerint a konzolok elterjedése miatt ment lejjebb a PCs játékok összetettsége mivel a játékok nagy részét konzolra is kiadják és azt portolják PCre (vagy fordítva). És sajnos ott erre van igény, ha nem dõlne be mindenki a 8-9 órás scriptelt singleplayer szaroknak és nem rohanna megvenni akkor talán a kiadók is feleszmélnének.
Ha pl egy játék 50$-ba kerül, akkor eladáskor a kiadó - jelen esetben az Activision - megkapja ennek a felét kb, tehát 25 $-t. Ha ebbõl a játékból eladnak 10 milliót, ez akkor is még csak 250 millió nyereség ebbõl az analógiából kiindulva. Azt nem értem, hogy ez a játék, akkor hogy tudott 24 óra alatt 360 milliót hozni? Ha ennek a számnak olyan 16 millió eladott játékból kellene összejönnie.
Egyébként a bal oldali az egy konkrét, létezõ map, vagy csak úgy oda van firkantva? Mert mintha egy Doom mapot vélnék látni benne, de lehet, hogy csak beleképzelem. 😊
Ezt muszáj ide is berakni, csak azért, hogy biztos legyen még egy kis flame.
ez rendben is van kell arcade is, ami számomra elkeserítõ hogy ezek a játékok a népszerûek, és hogy ennyire. meg lehet nézni pl az esl-en kábé látható hogy cod, meg cs vezet multiban is, ami már végképp elkeserítõ fõleg annak tudatában hogy van egy olyan játék mint pl az America's Army 2, vagy az új része a 3, ami méghozzá ingyenes is ilyen arma 2 példákkal már nem is merek jönni. persze azokat alig játszák 😞
@
hirveres, nem lenyomas.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!