Touch Wood - a faházas mobil

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ezz... nyuldobáló :D
legyen. de az én lakásomban nem lesz olyan, amin az látszik is.

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

jaspercry
Hangfal? Hát az ne legyen müanyag fém vagy üveg(mondjuk üveg az elmegy)
hanem legyen fa,vagy kõ vagy ilyesmi,másbol nem jó,szarul szol

COMMODORE BASIC V3.5 60671 BYTES FREE 3-PLUS-1 ON KEY F1 READY.

,,A koncepciót a japán távközlési szolgáltató már több mint egy esztendõvel ismertette." Ez a mondat csak nekem nem stimmel? :)
Hát pedig ilyen technikai dolgoknál is van ahol a fa a jó. Lásd hangfalak. De az általad írt autó témánál is sok kocsinak a belsejében vannak szép fa berakások, fakormány stb. Jó az.
Nagyon szép, de belsõleg elég gyér (miért kell minden ilyen flancos telefonnak (nokia 8800, vertu) ennyire gagyinak lennie?)
Ráadásul a balkezesek szívhatnak vele...

norbre
ehh az utolsó elõtti bekezdést nem olvastam el rendesen <#fejvakaras>

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

inkább attól, hogy 10 évig használjuk
Bubinga, amaranth, venge, dió, grenadilla... ezekbõl tudnék csinálni ilyet, szép is lenne :-), és intarziát is.
hááát, nemtom.
technikai eszközöknél - legyen az autó, szgép, hangfal, vagy ez a telefon - nekem "természetellenesek" a természetes szerves anyagok.
legyen jófajta fém, üveg, mûanyag.

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

norbre
attól lenne egy telefon környezetbarát hogy fa borítása van?

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"