Touch Wood - a faházas mobil
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ezz... nyuldobáló :D
legyen. de az én lakásomban nem lesz olyan, amin az látszik is.
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
Hangfal? Hát az ne legyen müanyag fém vagy üveg(mondjuk üveg az elmegy)
hanem legyen fa,vagy kõ vagy ilyesmi,másbol nem jó,szarul szol
hanem legyen fa,vagy kõ vagy ilyesmi,másbol nem jó,szarul szol
COMMODORE BASIC V3.5 60671 BYTES FREE 3-PLUS-1 ON KEY F1 READY.
,,A koncepciót a japán távközlési szolgáltató már több mint egy esztendõvel ismertette." Ez a mondat csak nekem nem stimmel? :)
Hát pedig ilyen technikai dolgoknál is van ahol a fa a jó. Lásd hangfalak. De az általad írt autó témánál is sok kocsinak a belsejében vannak szép fa berakások, fakormány stb. Jó az.
Nagyon szép, de belsõleg elég gyér (miért kell minden ilyen flancos telefonnak (nokia 8800, vertu) ennyire gagyinak lennie?)
Ráadásul a balkezesek szívhatnak vele...
Ráadásul a balkezesek szívhatnak vele...
ehh az utolsó elõtti bekezdést nem olvastam el rendesen <#fejvakaras>#fejvakaras>
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
inkább attól, hogy 10 évig használjuk
Bubinga, amaranth, venge, dió, grenadilla... ezekbõl tudnék csinálni ilyet, szép is lenne :-), és intarziát is.
hááát, nemtom.
technikai eszközöknél - legyen az autó, szgép, hangfal, vagy ez a telefon - nekem "természetellenesek" a természetes szerves anyagok.
legyen jófajta fém, üveg, mûanyag.
technikai eszközöknél - legyen az autó, szgép, hangfal, vagy ez a telefon - nekem "természetellenesek" a természetes szerves anyagok.
legyen jófajta fém, üveg, mûanyag.
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
attól lenne egy telefon környezetbarát hogy fa borítása van?
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"