Megérkezett a Magyarországon forgatott, ókorban játszódó kalandfilm előzetese

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azért elég sok dolgot lelõnek az elõzetesben, szinte összeáll a film az ember fejében még megtekintés elõtt 😊

IGN: Zaraki

Mitõl volt korrekt? Mi volt benne korrekt?

Nekem nagyon nemt teszett és íme a jó példa, meg is magyarázom miért nem:

Egyrészt életképtelen, hogy egy 200 fõs "gerilla-mozgalom"-al nem tud mit kezdeni a Római Birodalom. Ez még az Asterixben elment, bár ott legalább volt varázsfõzet, úgyhog yilyesformán az hitelesebb volt.

Kiküldenek a picsába 100 légionáriust olyan "gerillák" ellen, akik akkora fejfájást okoznak Rómának, hogy még a beépített piktre is hajlandóak felnézni.

Hát ez nem egészen így mûködött😊

A cím paradoxonjáról már ne is beszéljünk, egy római légió kb. 6000 fõs volt.

A csatajelenetek katasztrófálisak voltak. Epikusnak akarták ábrázolni, de tehetségtelen rendezõvel és operatõrrel ez nem fog menni. Jó, mondok példát, mondjuk a Trójában már jó csatajelenetek voltak, ha párszemélyes harcokat veszünk alapul, akkor mondjuk a Farkasok Szövetsége.

A sztori gyér volt, helyenként zavaros is.

Nem volt hangulata a filmnek. Úgy jött le, mintha csak az a pár ember élne a Földön, ez már alapjaiban bukás egy olyan filmnél, ami a Római Birodalomról szól. Értem én, hogy ez egy adott "persze elõbb leírtak alapján teljesen logikátlan" szituációra volt kiélezve, viszont akkor tessék valami mással kompenzálni, mesteri harcjelentekkel, esetleg egy nagyobb - értsd minimum 10000 fõs - hadsereg be-bevágásával..., nem volt az az érzetem, hogy ez itt valami komoly háború. Csak annyi maradt, hogy pár õrûlt hadonászik, meg kúszik.

Nekem tetszett az elõzetes, jó filmre számítok. A rendezõ Kevin Macdonald, aki Az utolsó skót királlyal és A dolgok állásával már bizonyította tehetségét.

Én itt egy jó történettel és karakterekkel rendelkezõ filmre számítok, ahol nem a csilli-villi látvány lesz a lényeg, hanem a cselekmény.
Azt gondoltam, hogy tetszett neki, én arra voltam kíváncsi, miért? Én meg tudom mondani egy filmrõl, ha tetszik, akkor annak mi az oka. Jók a szereplõk, a történet, a poénok, a vágás esetleg az effektek, a csatajelenet stb stb.

Gondolom erre minden normális ember képes, aki nem hype-ból vágja rá, hogy jó.
Nevetségesen alacsony költségvetésû bugyuta film!!! Ez kell a népnek!!!
Attól, hogy fingod nincs a témáról és úgy érzed, hogy hirdetned kell az ostobaságodat, hidd el, más ismerheti a színészeket. Fõleg Lászlót és Bicskeit.
m minnifield
amúgy ha máshonnan nem is, de lászló zsoltnak legalább a hangját biztosan felismered, keanu reeves 1000-szeres szinkronhangja 😊

m minnifield
nem poén volt, hanem az internet értelmes felhasználása. amúgy 3-ból 2-t igen, a patakit nem, ezért megnéztem a gugliban.

Ez nagy poén volt. Te ezeket tényleg ismered?
A trailer be van szorulva a szûk helyszínekbe. Nagy tereket alig látni, a filmben gondolom még ennél is kevesebb lesz. <#hehe>

https://twitter.com/foodlfg

Magasan nem érdekel, hogy a kilencedik légió bukta vagy sem, akkor is piszok jó film. Aki nem nézte meg az kimaradt egy jó kis ókori hentelésbõl.
"László Zsolt, Pataki Ferenc, Bicskei Lukács" Ezek kik?
Jók az európai filmek, ha rómaiakról van szó. Mind bukta persze, de a banális gladiátort magasan veri a Centurion és a Last Legion is. Nálam.

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

Inception ba se kevés volt és mégis eléggé esélyes nálam az évtized filme címre

persze mindenki hibázhat, de sztem a rendezõ személye bizakodásra adhat okot, nem úgy mint a 9. légiónál
majd meglátjuk, nem lesz egy Gladiátor, de nem is annyiból készült
" Mire alapozod a véleményedet? "

szerintem arra, hogy tetszett neki. úgy látod, hogy nem tetszett neki?
A 9. légió is teljesen korrekt film volt. Menj és nézz twilight-ot, idióta...
B kategória

Jó lesz? Valóban? Mire alapozod a véleményedet? Talán az operatõri munka volt jó? Vagy az effektek? Esetleg a történet olyan borzalmasan érdekes? Vagy a színészi játék? Talán a gigantikus csatajelenetek?

Amikor egy trailer-ben ennyi van, az már régen rossz. Olyan buta lesz az egész film mint a Kilencedik Légió.
jÓ LESZ EZ! :d