Nem mindenhol királykodik a Másnaposok rendezőjének új filmje

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Julius Caesar
Szerintem se. Aki a másnaposok egyszer nézhetõ poénjait egy lapra veszi a Monty Pythonnal, az nem normális. Ez kb olyan mintha fekete pákót hasonlítanál össze Led Zeppel. (Kis túlzással).

Nem értem a másnaposok miért lett ilyen nagy film. Egyszer lehet rajta mosolyogni, aztán slussz-passz.

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

"Gyenge eresztés volt, de attól függetlenül egynek jó."

huhh, most én szomorodtam el. ez általános jelenség, hogy egyesek a gyenge eresztésekre is azt mondják, hogy egynek jó? ennyire lejjebb ment az általános igényszint? eleve az "egynek jó" filmeket vétek megnézni, mert kábé heti 2-4 olyan film van, ami nagyon jó, és arra sincs ideje az embernek. akkor meg fõleg nem lesz, ha azt gyenre eresztésekre pazarolja.
Gyenge eresztés volt, de attól függetlenül egynek jó.
Nekem ez mérföldekkel jobban tetszett mint a gagyi másnaposok...<#wave>
bosco05
Na azért ennek se és a másnaposoknak sincs semmi köze a Monty Pythonhoz. Az angol humor és az erõltetett fantáziátlan elcsépelt sz*r nem ugyanaz 😊
jaspercry
Azért ezt a filmet nem lehet egy lapon említeni Monty Python-nal,ami nem jó az nem jó,a Monty meg egy "klasszikus" ami elsõként volt jelen abban a müfajban amit képvisel.
Ez a film gyenge eresztés és pont.
OFF

COMMODORE BASIC V3.5 60671 BYTES FREE 3-PLUS-1 ON KEY F1 READY.

Chocho
Dzíízüsz, nehogy szívinfarktus legyen a vége, nyugi! 😄

Gaming is believing.

Törölt felhasználó
>f*kázni

Mi*rt is í*t b*taságot?
Sanqo
és még mindig rosszul írtam le...

Sanqo
közben Zach Galafianakisnak hívják... jó vagyok, az a lényeg xD

Sanqo
ez hatalmas film, bárki bármit mond!
nagyon ajánlom mindenkinek! ez a Zalafianakis vmi marhanagy színész 😄
olyan elmebeteg poénok vannak benne, amiket egy vígjátékban se talál az ember - és jók 😄

Nem tûnik fel neked, hogy direkt vannak ilyen erõltetett poénok benne? Ha itt nem esett le, neked mond valamit Monty Python neve?

Mi van veled Viki? Bedobod a zúzós szövegeidet? "Királykodik"?? Micsoda nagy dumáid vannak...próbálsz hatni a fiatalokra, hogy olvassák a szarjaidat? Ez a cikk is mirõl szólt te barom, ezért hogy Amerikában nem olyan a közönséged mint itthon is...ismét nagyon szólt ez az írás ismét...igazán nagy tehetség vagy...Ja, majd írj az Avatarról, meg arról, hogy mi lesz az RTL-klubbon...hülyebaromfasz
bosco05
nekem a másnaposokról is ez a véleményem
Chocho
Nem. Az igazi poén az, hogy ha jelzed neki sem érti meg.

Gaming is believing.

" azok szívesen elnéznek ilyen filmeket is, elvégre nekik lett megalkotva..."

mindig poén, amikor valaki keményen akar f*kázni és fogalmatlan butaságot ír😊
Igen, általában a 18-22 éves suttyók, akik pop-cornt köpködve röhögcsélnek a gagyi poénokon, azok szívesen elnéznek ilyen filmeket is, elvégre nekik lett megalkotva...
jaspercry
Rém nagy csalódás,ósdi poénok(inkább csak vicces akar lenni,de inkább szánalmas)Konklúzió hibás,logikus vékkövetkeztetések elrontottak,sajnos kevés a jó színész,ha gyenge a forgatóköny!
10/4 jó indulattal,azért végigszenvedtem(csomagtartós,bukkanos poénon az még szódával elmegy)

COMMODORE BASIC V3.5 60671 BYTES FREE 3-PLUS-1 ON KEY F1 READY.