812
Sony Ericsson X8 - Androidos okostelefon
-
#772 FUll amatör vagyok, honnan szedjem le, ill hogyan tegyem fel?
Ezt követem, akkor jó? -
Gibor #771 GingerDX -
#770 Melyiket ROM-ot ajánljátok? -
Miguel125 #769 Adtak ki. Az első X8-ak 1.6-al jöttek majd később frissíthetőek lettek 2.1-re... -
#768 nem az x8 rossz, csak a gyári szoftvere nem az igazi! :(
Már több embertől hallottam, hogy fagy a gyári szoftvere!
Azért dühítő, hogy egy 40.000ft körüli telókhoz nincs frissítés!
Legalább 1 frissítést adnának ki. De legalább vannak főzött romok! :D -
Dean Winchester #767 adom, elképesztően fura volt látni haverom "szűz" x8-as telóját az enyémmel szemben :D
most így belegondolva elég durva,hogy a gyári x8 milyen sz*r :D -
#766 Tegyél rá másik romot, a gyári egy nagy sz.r! :D
Vagy vidd vissza, és kérj egy szoftver frissítést!
GingerDX Rom jó! -
#765 Hali
Lehet valahogy resetelni a telot? Mostanában csinál olyanokat, hogy megfagy, ill fekete képernyő, és kikapcsol utána.
Azt, hogy 3x töltöm egy nap, az mind1...
Memót növelni mivel lehet? MIkor bekapcsolom, van ~80mb.. 20p múlva kilövök mindent, és csak 40-50mb.. -
Miguel125 #764 Nincs mit, használd egészséggel. ^^ -
Dean Winchester #763 meg meg, végül megoldódott, vmi felh. feltételeket kellett elfogadnom :D a lényeg,hogy most már nagyon fasza minden!
Még egyszer köszöntem a segítségeket! -
Miguel125 #762 Factory reset megvolt már? A hiba nálad van, ez a GDX a többségnél bugmentes. -
Dean Winchester #761 köszi! sikerült feltenni, gond nélkül.
1 hibával találkoztam az pedig nem más mint,hogy a marketbe nem tudok belépni :(
pedig lenne pár alkalmazás amire szükségem lenne... -
Miguel125 #760 Nem kell telepíteni, rom-ban benne van. -
Dean Winchester #759 utolsó kérdés!
az app2sd-t (hogy memóriakártyára tudjak telepíteni) a rom felrakás után elég feltenni ugye?
Köszönöm a segítséget -
Miguel125 #758 Jó rom csak már régi. :)
GingerDX 2.3.7 v28b (2012/06/23) Innen letöltheted.
-
Dean Winchester #757 GingerDX 2.3.7 V21 (2011/12/27)
ezt? akkor ez jó rom? -
#756 öcsém X8-ra rátettem a legfrissebb GingerDX-et!
Azóta nem fagy a telója :D
Félnapot bénáztam a superoneclick progival, végül a flashtool programmal sikerült 1 klatyolással rootolnom a mobilját! :D -
nbs86 #755 Attól nem javul meg. Ami mellette van az a mindenféle plusz vezérlőkkel ellátott hs-ek vezérlése jó, ilyen multimédiás cuccokhoz. Ha minden hs és hangszóró halk és a fülpiszkálós alkoholos pucolás sem segít, akkor vagy jack aljaz hiba vagy az audió vezérlő ic szórakozik. -
#754 pc hangszóróval is ugyanez a tünet...
ami a jack csatlakozó mellett van az mi? mert láttam olyan headsetet amin az is rajta van... -
#753 dugd rá a pc hangszóróját, vagy ami 3,5-ös jack dugós.
szerintem a csatalakozója rossz, vagy koszos! -
#752 segítsetek pls!
van egy x8 -am, és valami gond van a headset csatlakozójával, gondolom én
amikor bedugtam egy 3,5 -es fülest nem érzékelte, ugyanúgy a teló hangszóróján szólt a zene
újraraktam rajta az androidot a gyári programmal, ez annyit javított a helyzeten, hogy érzékelte a fülest, de viccesen halk az egész... maxra nyomva a hangerőt is alig-alig hallani valamit
aztán felraktam a legfrissebb GingerDX -et, hátha attól megjavul a helyzet... de ugyanaz
akkor ez hardveres hiba? vagy valami piszok/por ilyesmi okozhat ilyet? -
Gibor #751 Dettó :) Bár az X8 már csak másodlagos telefon de attól még odafigyelek rá :) GingerDX nálam is hibátlan. -
Miguel125 #750 A GingerDX romokat nagyon dícsérik és azok jók gyári kernellel is. Jelenleg a v28b-nél járnak, én is ezt használom. MininCM rom-ról váltottam aminél azért tapasztaltam néha problémákat. A GingerDX-et v26-óta használom és eddig nálam atomstabil. Innen elérhető. -
ATi0021 #749 Nekem már lassan két éve csak gyári ROM van rajta és soha semmi fagyás nem volt. Jelenleg is a legfrissebb 2.1 van fent, igaz rootoltam és van rajta jit. -
#748 Sony Ericsson X8-ra, valami stabil, normálisan működő rom létezik?
Öcsémnek néha fagy a gyári soft! :( Azért nevetséges, hogy veszek 40.000ft-ért egy telót, és nem adnak hozzá egy frissítést! Még jó, hogy léteznek főzött rom-ok, mert gyárilag nem nagy cucc a mobil szoftvere! :( -
k tomi #747 köszi megprobálom -
#746 Használj IGO-t. -
k tomi #745 sziasztok. egy problémám lenne.amikor
használom a gps-t akkoe olyat csinál hogy
hirtelen csak kidob,és azt irja ki hogy a
google maps alkalmazás váratlamul leáll.
mit lehet ez ellen tenni,hogy müködjön a
gps. szoftver frissitést már végeztem rajta
hátha segít de nem.
-
k tomi #744 sziasztok. tudtok egy olyan oldalt ahol mobilom lehet tv-t nézni? vagy ez nem igy megy? x8am van köszi -
#743 Megvan, tárgytalan..
trémobil alkotott megint... -
#742 Üdv
Egyik napról a másikra, az összes bejövő hívásom ismeretlenként ír, lehet valamit állítani, frissíteni stb? -
ATi0021 #741 Nálam a gyári 2.1-en kártyán van szinte minden. Csak root és Link2SD kell hozzá. -
#740 Én megcsináltam ezt 2.1-en is csak egy kicsit trükközni kell. -
yeeenky #739 Oh, pedig olyan kevés a beépített memória... -
#738 Alap rommal csak a teló memoriába tudod, 2.2töl van alapból benne az app2sd. -
yeeenky #737 Hogyan lehet beállítani, hogy az apk fájlokat hova telepítse?
SD kártyára is telepíthetőek vagy csak a belső memóriába? Hol lehet ezt beállítani? -
#736 Simán nyomd meg röviden a bekapcs gombot. -
fredam #735 Hali van egy se x8 am és vagy 2 napja nem zár le magától pedig be van álitva 30 másodpercre de semmi valami ötlet??? -
Dean Winchester #734 Microsoft Exchange-t tudja kezelni a gép? :D -
Gibor #733 Azt :) A wifi vagy 3g zabálja az aksit nem a böngésző :)