Sony Ericsson X8
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van egy eladó t-mobilos X8-am, ha valakit érdekel, akkor PM :))
Honda - The Power of Dreams
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Amúgy most ismerkedem a telefon telepítgetésével, biztos ami biztos alapon elõször SEUS-al rendbe raktam a telót, majd flashtoolal rootoltam, meg xrec-et raktam fel rá (ahogy kell). A lougout.hu-s leírással feltoltam a v026-ot és viszonylag jó is volt.
Most láttam, hogy persze már v028 meg 029 is van, illetve sok más fajta ROM nem csak GingerDX, csak ott már mindenhol kernelcserét irogatnak ami nem tûnik olyan biztonságosnak (mert ROM-okat cserélgetni a kernel felett nem nagy dolog azt már látom). De amilyen szerencsés vagyok, a kernel piszkálásbõl meg hasonlókból inkább kimaradok (hacsak nem látok valami nagyon tiszta magyar leírást):D
Amúgy melyik az a fõzött ROM ami még gyári kernelre szuperül rámegy? Bocs a szófosásért;)
SEUS-sal vissza szeretném tenni a gyári rendszert. Azt szeretném kérdezni hogy a w8 walkman-nak a rendszerét rá szabad e tenni SEUS-al. Vagy csak a rá kiszabott rendszert. a válasz elõre is köszi.
v028 van fent.
GingerDX-et melyik verzióig tehetek X8-ra?
Hogy az anyámba tudok Market-bõl Google Play Store-t csinálni ?
Azt írják hogy a Market-ben be kell csak jelentkezni, aztán auto updateli.
De nekem a Marketben nincs bejelentkezési lehetõség. Az alap telefonbeállításokban be van állítva a gmail fiók. Meg annak a szinkronizálása is.
???
infidel
Az a problémám hogy felraktam mindent amit kell de az XRecovery-t nem indítja.
Nyomom a Vissza gombot de semmi.
Valaki Tudna Segíteni?
Mi a véleményetek errõl?
EP500 nagy kapacitású akkumulátor Sony Ericsson Xperia X8 telefonhoz - 2430mAh - GOLD
mit lehet ilyenkor csinálni ? van valami ötletetek ?
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Elõször vagyok ezen a topikon.Nekem is x8-am van.Azt szeretném megkérdezni tõletek, hogy tudtok nekem segíteni a dual touch beállításában? Ginger Dx v022 rom van rajta, és ez csak az one touch van rajta. Olvastam minden félét de nem sikerült megcsinálnom, ezért kérek tõletek segítséget. Ha privibe tudnátok azt nagyon megköszönném. :)
Nem teljesen értem (mivel angol tudásom közelebb van a 0-hoz mint a 100-hoz) hogyan telepítsem a GingerDX-et.
Ha valaki segítene azt nagyon nagyon megköszönném : ))
infidel
infidel
infidel
1850 Ft volt a havidíjam.. De már váltottam mobilnet miatt..
"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"
Mivel minimálisan 1évre fix havidíjad van és minél kevesebbért kapod a telót annál drágább díjcsomagot kell választanod.
Nem részletre vettem, 18k volt a telo :o)
Inkább a PH-sat követem majd, az magyar :)
nekem a gyári szoftver nem nagyon fagyott, de függetlenül ettõl felraktam a romo-t , közel 1 év gyári használat után :D
Ezt követem, akkor jó?
infidel
Már több embertõl hallottam, hogy fagy a gyári szoftvere!
Azért dühítõ, hogy egy 40.000ft körüli telókhoz nincs frissítés!
Legalább 1 frissítést adnának ki. De legalább vannak fõzött romok! :D
most így belegondolva elég durva,hogy a gyári x8 milyen sz*r :D
Vagy vidd vissza, és kérj egy szoftver frissítést!
GingerDX Rom jó!
Lehet valahogy resetelni a telot? Mostanában csinál olyanokat, hogy megfagy, ill fekete képernyõ, és kikapcsol utána.
Azt, hogy 3x töltöm egy nap, az mind1...
Memót növelni mivel lehet? MIkor bekapcsolom, van ~80mb.. 20p múlva kilövök mindent, és csak 40-50mb..
infidel
Még egyszer köszöntem a segítségeket!