812
Sony Ericsson X8 - Androidos okostelefon
  • Martin82
    http://lmgtfy.com/?q=astro.apk+download tessék astro
  • Lupous
    nemá' :P...ettől még nincs installálva semmi. Kellene egy filkezelő vagy valmi amivel lehet telepíteni...de azt ugye csak max wifin tudnám feltenni. Mindenhol azt olvasom hogy "felmásolod a fileokat az sd kártyára"...ez még ugye sima ügy. " aztán egy filekezelő programmal (Pl.:Astro) telepíted az alkalmazást... ..." szóval gondolom érti mindenki a problémám :P
    a másik hogy még az ingyenes facebook oldalra se tudok felmenni...szal nemértem ez miért lehet(Olvastam valami olyat hogy a sim kártya tehet róla ha régi...2gs vagy mi és h a 3gs a jó ... ... de nemvágom hogy tudnám kideríteni mi lehet a különbség...)
  • Martin82
    De,töltsd le a játékot,programot,alkalmazást a netről a gépedre és adatkábellel ráteszed a telóra.Ennyi
  • Lupous
    oké ennél valamivel hozzáértőbb megnyilvánulás? telepíteni programot (játék/alkalmazás...)nem lehet csak úgy....
  • Barnabyka
    adatkábel :D
  • Lupous
    Megvan. Marhajó. Imádom.
    Kérdés: Van rá mód hogy ingyen tudjak (számítógépen keresztül) programokat tenni a telóra? (Nincs se pénz a kártyámon, se mobilnet se wifi semmi. viszont van gépem netem ......tudom a rúúúter a megoldás de még az sincs :S)
  • Martin82
    hajrá!!!
  • Lupous
    Nah megrendeltem jól az X8at...alig várom h megjöjjön (remélhetőleg már holnap :P)
  • Lupous
    Dehogynem :P
  • sapkafej
    engem nem kell meggyőzni
  • Lupous
    Nekem férfi létemre kibaszott pici kezem van (A sunák lájkolják is :P) szal...Haveromnak meg pont nem kicsi keze van és egész jól tudja használni. sztem a méret a nyomkodhatóságot nemigazán befolyásolja ebben az esetben. Inkább az olvashatósággal vannak problémák :S
  • sapkafej
    anyámnak x10 minipro van, nem a kinézet, hanem a kicsi méret miatt szerintem nem való férfi kezébe. egy ujjam elfoglalja a fél képernyőt. használhatatlan
    de ti tudjátok
  • Lupous
    Nemtoom sztem nem...haverom a legeslegkevésbé se nő :P
    amíg nem pink vagy nincs teletolva fényes díszcsíkokkal meg csicsás mintákkal addig sztem nem lehet mondani valamire h "női cucc"
    :

Asszem elég nyilvánvaló melyik női telefon (Am :P...így fehéren az x8 is kicsit kevésbé férfias...de fasztudja...nekem fehéren jobban bejön (Lesz feketében is lassan)...)
  • sapkafej
    az egy női telefon baszod
  • Lupous
    Hát nemtoom...szerintem x8. Ha érdekel a véleményem haveromnak minipro ja van. Nem rossz...de nagyon kicsi az a kijelző (Nehézkes olvasni néha játszani...stb stb) egyetlen pozitívuma a fényképező ami egész jó. +talán a gombsor se hátrány...de annyira nem fasza mint gondolná az ember.
    Egyik osztálytársamnak meg x8-a van...egymás mellett a kettő ég és föld. Hatalmas a különbség. sajna a kamera nem valami jó vaku nekem hiányzik talán...de kb ennyi minden más tekintetben szerintem jobb. Tovább bírja az aksija is. (Haveromnál a mini pro napi töltésre szorult :S)

+kérdés: Ha t-mobile-nál veszem az x8at akkor egyetlen hátlapot kapok hozzá (sötétkék átmenetes) vagy mind az 5 hátlap benne van a dobozban (Mintha az oldalon nem lenne feltüntetve a +hátlap...teszteknél viszont ott van a dobozban)...ha nincs + hátlap az nálam némi mínuszt jelent, a sima fehér hátlappal a legjobb sztem a teló...a többi elég kaki :S
  • Barnabyka
    Nah lehet mégis X10 minipro..már megint elkezdődött a vacilálás:/ :D
  • Lupous
    Tudom...alig várom :)
  • Martin82
    Szerintem nem bánjátok meg ,nagyon jó kis telefon.
  • Lupous
    Hát nemtoom én még mindig nem rendeltem meg...Nekem az ára egyáltalán nem "kecsegtető" (mivel egy hónapja majd' egy tízessel volt olcsóbb)...de akármi lesz jövőhét hétfőn megveszem :)
  • Barnabyka
    Hmm..hosszas gondolkodás után, úgy döntöttem beruházok egy ilyen telefonra(elvégre t-mobile-nál most kecsegtető az ára.
    Nagyon remélem, hogy nem fogom megbánni.
  • Martin82
    rádugja a telót a gépre,előugró ablak a telón companion telepitése,ha kész elinditod a programot,kiválasztod a support zone menüt és utána adja magát.Magyar nyelven fog utasitgatni a program és hivatalaos nem szedett-vedett frissitésről van szó és még a gari sem veszik el.Ha esetleg azt irná ki a progi hogy nincs szükség frissitésre mert a legújabb android van fennt akkor javitás menü és rá fogja rakni a 2.1-et.csá
  • sapkafej
    google
  • toarpad
    haverom felakarja rakni a 2.1-es android verzióját az x8-ra , de nem akar fizetni 2-3-4k-t Tré-mobilban hogy felrakják neki. Valami otthoni módszert tudtok ajánlani ,
  • macleody
    Seria
  • Lupous
    akkor kéne nekem egy rövid gyorstalpaló hogy hogy is van ez a rootolás xD
  • macleody
    Ezek sem változtatják meg a témát. Téma váltáshoz rootolni kell a telót.
  • SEHELP
    Szia. Ahhoz, hogy ezeket változtasd valamilyen launcher-re lesz szükséged. Ezek az alkalmazások megváltoztatják a felhasználói felületet. Próbáld ki valamelyiket ezek közül: LauncherPro, ADW, Zeam, Helix,... Az összes app elérhető Marketen.
  • fery02
    Egységes lesz mindenhol.
  • Lupous
    ...ehh én pl az aktív terület kijelölésére...vagy a menü alatti háttérre gondoltam (nem csak a főmenü ahol az alkalmazások vannak...)
  • fery02
    Az a kékség az nem téma, az sima gyári háttérkép. Témák úgymond nem is léteznek, háttérképnek meg berakhatsz akármilyen képet. Még azt is kiválaszthatod, hogy a választandó képből melyik területet akarod kiválasztani, de persze van lehetőség az egész kép háttérképnek való berakására is.
  • Lupous
    Láttam hogy ez az androidos menürendszer kék az x8 on és társain (x10mini minipro...).
    Kérdés:
    Ezt valahogy lehet testre szabni? Más árnyalat stb esetleg más téma...+és ha lehet akkó hogyan? :P (Lassan megveszem a X8at ..szal érdekelne...havernak meg minipro ja van :P)
  • fery02
    Majd holnap én is kipróbálom fiam, egy ideje már rajta van a telefonomon nekem is.
    Ha akadozni fog, még örülni is fogok neki, mert elég sok helyet foglal, törlöm azonnyomban.
  • sapkafej
    amúgy nekem az angry birds a 3. fejezettől már legtöbb pályán akadozik mint az állat. nektek is? idegesítő.

fery: tudom, fiam, csak segíteni akartam
  • Martin82
    köszi a válaszokat.
  • fery02
    Nem baj, de erre is érthette, fiam.

#97: Ha ezek lennének azok, akkor köszi!
    Még örülök is a root megszüntetésének, legalább így végkép nem szánhatom rá magam, mert amúgy gondolkoztam rajta, csak féltem tőle picit.
  • ATi0021
    Ha helyes a feltételezésem, akkor a korábban már linket hírben levő update jött meg:

"A hírek szerint ezen update segítségével javulni fog a készülékek hangereje, gyorsabb lesz a Timescape, és az X10 esetén a Mediascape is, változni fog a virtuális billentyűzet és megszűnik a root lehetősége."
  • sapkafej
    nem ezt kérdezte, fiam
  • fery02
    Mindenképp érdemes frissíteni, mert a 2.1-es Android gyorsabb, stabilabb (többek között nem kell már külön program a Bluetooth-hoz sem)...na meg a tudat, hogy "frissebb" a telefon. :)
  • Martin82
    és nem tudod véletlenül hogy ebbe az új frissitésbe mit javitanak?sehol nem t alálok infót róla.csakhogy érdemes e felrakni.
  • ATi0021
    Akkor még nem volt hozzá semmi update, utána jött. Van rá 2.1, sőt a napokban kiadott az SE egy újabb javítást is. Legalábbis az SE hivatalos oldala szerint: "2010. 12. 21.: Xperia™ X8"
    forrás: http://www.sonyericsson.com/update/?cc=hu&lc=hu