812
Sony Ericsson X8 - Androidos okostelefon
-
#132 http://lmgtfy.com/?q=astro.apk+download tessék astro -
#131 nemá' :P...ettől még nincs installálva semmi. Kellene egy filkezelő vagy valmi amivel lehet telepíteni...de azt ugye csak max wifin tudnám feltenni. Mindenhol azt olvasom hogy "felmásolod a fileokat az sd kártyára"...ez még ugye sima ügy. " aztán egy filekezelő programmal (Pl.:Astro) telepíted az alkalmazást... ..." szóval gondolom érti mindenki a problémám :P
a másik hogy még az ingyenes facebook oldalra se tudok felmenni...szal nemértem ez miért lehet(Olvastam valami olyat hogy a sim kártya tehet róla ha régi...2gs vagy mi és h a 3gs a jó ... ... de nemvágom hogy tudnám kideríteni mi lehet a különbség...) -
#130 De,töltsd le a játékot,programot,alkalmazást a netről a gépedre és adatkábellel ráteszed a telóra.Ennyi -
#129 oké ennél valamivel hozzáértőbb megnyilvánulás? telepíteni programot (játék/alkalmazás...)nem lehet csak úgy.... -
#128 adatkábel :D -
#127 Megvan. Marhajó. Imádom.
Kérdés: Van rá mód hogy ingyen tudjak (számítógépen keresztül) programokat tenni a telóra? (Nincs se pénz a kártyámon, se mobilnet se wifi semmi. viszont van gépem netem ......tudom a rúúúter a megoldás de még az sincs :S) -
#126 hajrá!!! -
#125 Nah megrendeltem jól az X8at...alig várom h megjöjjön (remélhetőleg már holnap :P) -
#124 Dehogynem :P -
#123 engem nem kell meggyőzni -
#122 Nekem férfi létemre kibaszott pici kezem van (A sunák lájkolják is :P) szal...Haveromnak meg pont nem kicsi keze van és egész jól tudja használni. sztem a méret a nyomkodhatóságot nemigazán befolyásolja ebben az esetben. Inkább az olvashatósággal vannak problémák :S -
#121 anyámnak x10 minipro van, nem a kinézet, hanem a kicsi méret miatt szerintem nem való férfi kezébe. egy ujjam elfoglalja a fél képernyőt. használhatatlan
de ti tudjátok -
#120 Nemtoom sztem nem...haverom a legeslegkevésbé se nő :P
amíg nem pink vagy nincs teletolva fényes díszcsíkokkal meg csicsás mintákkal addig sztem nem lehet mondani valamire h "női cucc"
:
Asszem elég nyilvánvaló melyik női telefon (Am :P...így fehéren az x8 is kicsit kevésbé férfias...de fasztudja...nekem fehéren jobban bejön (Lesz feketében is lassan)...) -
#119 az egy női telefon baszod -
#118 Hát nemtoom...szerintem x8. Ha érdekel a véleményem haveromnak minipro ja van. Nem rossz...de nagyon kicsi az a kijelző (Nehézkes olvasni néha játszani...stb stb) egyetlen pozitívuma a fényképező ami egész jó. +talán a gombsor se hátrány...de annyira nem fasza mint gondolná az ember.
Egyik osztálytársamnak meg x8-a van...egymás mellett a kettő ég és föld. Hatalmas a különbség. sajna a kamera nem valami jó vaku nekem hiányzik talán...de kb ennyi minden más tekintetben szerintem jobb. Tovább bírja az aksija is. (Haveromnál a mini pro napi töltésre szorult :S)
+kérdés: Ha t-mobile-nál veszem az x8at akkor egyetlen hátlapot kapok hozzá (sötétkék átmenetes) vagy mind az 5 hátlap benne van a dobozban (Mintha az oldalon nem lenne feltüntetve a +hátlap...teszteknél viszont ott van a dobozban)...ha nincs + hátlap az nálam némi mínuszt jelent, a sima fehér hátlappal a legjobb sztem a teló...a többi elég kaki :S -
#117 Nah lehet mégis X10 minipro..már megint elkezdődött a vacilálás:/ :D -
#116 Tudom...alig várom :) -
#115 Szerintem nem bánjátok meg ,nagyon jó kis telefon. -
#114 Hát nemtoom én még mindig nem rendeltem meg...Nekem az ára egyáltalán nem "kecsegtető" (mivel egy hónapja majd' egy tízessel volt olcsóbb)...de akármi lesz jövőhét hétfőn megveszem :) -
#113 Hmm..hosszas gondolkodás után, úgy döntöttem beruházok egy ilyen telefonra(elvégre t-mobile-nál most kecsegtető az ára.
Nagyon remélem, hogy nem fogom megbánni. -
#112 rádugja a telót a gépre,előugró ablak a telón companion telepitése,ha kész elinditod a programot,kiválasztod a support zone menüt és utána adja magát.Magyar nyelven fog utasitgatni a program és hivatalaos nem szedett-vedett frissitésről van szó és még a gari sem veszik el.Ha esetleg azt irná ki a progi hogy nincs szükség frissitésre mert a legújabb android van fennt akkor javitás menü és rá fogja rakni a 2.1-et.csá -
#111 google -
toarpad #110 haverom felakarja rakni a 2.1-es android verzióját az x8-ra , de nem akar fizetni 2-3-4k-t Tré-mobilban hogy felrakják neki. Valami otthoni módszert tudtok ajánlani , -
#109 Seria -
#108 akkor kéne nekem egy rövid gyorstalpaló hogy hogy is van ez a rootolás xD -
#107 Ezek sem változtatják meg a témát. Téma váltáshoz rootolni kell a telót. -
SEHELP #106 Szia. Ahhoz, hogy ezeket változtasd valamilyen launcher-re lesz szükséged. Ezek az alkalmazások megváltoztatják a felhasználói felületet. Próbáld ki valamelyiket ezek közül: LauncherPro, ADW, Zeam, Helix,... Az összes app elérhető Marketen. -
#105 Egységes lesz mindenhol. -
#104 ...ehh én pl az aktív terület kijelölésére...vagy a menü alatti háttérre gondoltam (nem csak a főmenü ahol az alkalmazások vannak...) -
#103 Az a kékség az nem téma, az sima gyári háttérkép. Témák úgymond nem is léteznek, háttérképnek meg berakhatsz akármilyen képet. Még azt is kiválaszthatod, hogy a választandó képből melyik területet akarod kiválasztani, de persze van lehetőség az egész kép háttérképnek való berakására is. -
#102 Láttam hogy ez az androidos menürendszer kék az x8 on és társain (x10mini minipro...).
Kérdés:
Ezt valahogy lehet testre szabni? Más árnyalat stb esetleg más téma...+és ha lehet akkó hogyan? :P (Lassan megveszem a X8at ..szal érdekelne...havernak meg minipro ja van :P) -
#101 Majd holnap én is kipróbálom fiam, egy ideje már rajta van a telefonomon nekem is.
Ha akadozni fog, még örülni is fogok neki, mert elég sok helyet foglal, törlöm azonnyomban. -
#100 amúgy nekem az angry birds a 3. fejezettől már legtöbb pályán akadozik mint az állat. nektek is? idegesítő.
fery: tudom, fiam, csak segíteni akartam -
#99 köszi a válaszokat. -
#98 Nem baj, de erre is érthette, fiam.
#97: Ha ezek lennének azok, akkor köszi!
Még örülök is a root megszüntetésének, legalább így végkép nem szánhatom rá magam, mert amúgy gondolkoztam rajta, csak féltem tőle picit. -
ATi0021 #97 Ha helyes a feltételezésem, akkor a korábban már linket hírben levő update jött meg:
"A hírek szerint ezen update segítségével javulni fog a készülékek hangereje, gyorsabb lesz a Timescape, és az X10 esetén a Mediascape is, változni fog a virtuális billentyűzet és megszűnik a root lehetősége." -
#96 nem ezt kérdezte, fiam -
#95 Mindenképp érdemes frissíteni, mert a 2.1-es Android gyorsabb, stabilabb (többek között nem kell már külön program a Bluetooth-hoz sem)...na meg a tudat, hogy "frissebb" a telefon. :) -
#94 és nem tudod véletlenül hogy ebbe az új frissitésbe mit javitanak?sehol nem t alálok infót róla.csakhogy érdemes e felrakni. -
ATi0021 #93 Akkor még nem volt hozzá semmi update, utána jött. Van rá 2.1, sőt a napokban kiadott az SE egy újabb javítást is. Legalábbis az SE hivatalos oldala szerint: "2010. 12. 21.: Xperia™ X8"
forrás: http://www.sonyericsson.com/update/?cc=hu&lc=hu