15
  • polarka
    #15
    Mindent a szádba kell rágni vagy csak most nem sikerült a sorok közt olvasnod?
    Titánokról nekem a ógörög mitológia jutott eszembe. Már tudom, h ennek a filmnek semmi köze a ógörög mitológiához, erre egy jó példa, h a Krakent is beletették.
  • winnie
    #14
    "Kraken a görögöknél?"

    shrek az olaszoknál? pinokkió szovjetúnióban? piroska az ókori rómában? mindjárt jön az a szint, mint nem tudom, melyik topikban, hogy valaki azt kérdőjelezte meg, hogy zeusz meg hádész mit csinált a filmben, mert az a valóságban nem úgy történt.

    miért ne lehetne egy mitikus, mesebeli lény egy mesében, azaz egy másik univerzumban görögönél? persze lehet, hogy csak én érzem teljesen lényegtelennek a dolgot:)
  • polarka
    #13
    Basszus :o . Én nem néztem meg a filmet, de azt hittem, h az ógörög mitológiából vett titánok harcolnak benne. Kraken a görögöknél? Azt hittem, h az eresszétek ki a Krakent "poén" a A Karib-tenger kalózaiból van. Most már még kevésbé van kedvem, h megnézzem:\.
  • winnie
    #12
    megengeded?

    ez a legszánalmasabb filmvédés, de valamiért mostanság kezd elterjedni pár gyenge filmnél (ld. a TF2-nél is ez volt a divat - már-már átveszi a "akkor dumálj, ha tudsz jobbat csinálni" helyét). ennyire nem lehetsz buta, hogy azt hiszed, hogy valaki ilyesmit várt.

    elárulom, mit vártak a nézők. egy jó filmet. kaptak egy rosszat. továbbmegyek. azt várták, hogy kapnak egy "agyatlan CGI mozit, amit élveznek 2 órán át, utána elfelejtenek". erre kaptak egy "agyatlan CGI mozit, amit nem élveztek, és ez megmaradt bennük".

    miért annyira megdöbbentő számodra, hogy sokak szerint gyenge a film. ugyanúgy vannak sokan, akik szerint jó. törődj bele:)
  • skiryo
    #11
    mit vártatok mikor beültetek erre a filmre? Schindler listája súlyú történetet és ponyvaregény szintű párbeszédeket?
    Mert én agyatlan CGI mozit, amit élvezel 2 órán át, utána elfelejted.

    szerintem ezt teljesítette, nincs vele semmi gond.
  • sandor8206
    #10
    Filmben elhangzik egy mondat, hogy Kraken mekkora nagy Ász, és Meduza is mekkora nagy Ász, igazi titánok ők és igazi titánok harca lesz az övék. Szóval nem tudom mi kellene neked még, lerajzolják? Metaforáról nem hallottál? Denzel Washingtonnál se számítottam Kronos-ra (Remember the titans). Olyanok ők mint a titánok, isteni legyőzhetettlen lények stb. stb.
    Gondolom a sötét lovagnál is vártad a lovagot.
    Amúgy film szar volt.
  • bladesoft
    #9
    Ott a pont!
  • avman
    #8
    tusé... és ráadásul finoman, udvariasan, úriember módjára.
  • hitman08
    #7
    Általános műveltséget nem éppen játékprogramokból illene gyűjteni, kedves fórumtárs, de akkor jöjjön egy kis görög mitológia.
    Titánoknak nevezzük Gaia és Uránosz korai gyermekeit, szám szerint tizenkettőt. Köztük van például Kronosz is, aki ugyebár Zeusz apja. Na most mivel a címben titánok harcáról van szó, amellett igen sok ismert mítikus alak meg is jelenik a történetben, a néző joggal várná el, hogy akkor már néhány valódi titánt is eleresztenek a filmben. És itt titán nem egyenlő óriási, hatalmas lénnyel, ahogy a drága jó Kraken-t is besoroltad.
    Amúgy a Kraken meg egy nagy baromság, nulla köze van a görög mondavilághoz. Helyette mondjuk jöhetett volna Kharübdisz, sokkal jobban illett volna a közegbe. Vagy szó lehetett volna a bezárt gigászokról, akik ki akarnak törni Tartaroszból, s mindebben néhány titán igazán segítségükre lehetett volna. Szóval rengeteg lehetőség rejlik a témában, csak nem ártana némi fantázia hozzá, plusz egy épkézláb forgatókönyv. Legközelebb talán sikerül jobban összehozni a mozit.
  • Tinman #6
    A cikkhez meg annyit, hogy nem értem miért lesz 2. rész.

    Az eredeti sokkal jobb volt! És nem, nem 20 éve láttam, hanem idén láttam azt is először és hiába a gyenge technológiai megvalósítás az eredeti köröket ver a remake-re.
  • Tinman #5
    Ezt a hülyeséget már olvastam mástól is. Azt hiszen a Boon.hu csökkent szellemi képességű tájékozatlan kóklerjének a tollából.

    A titánok nem feltétlenül ilyenek, mint a legtöbb játékban:

    Titánokat nem láttál a Titánok harcában?

    A Kraken az szerinted mi volt? Nem volt elég nagy? :-D
  • hitman08
    #4
    Remélem ez alkalommal legkevesebb egy darab titán szerepelni is fog a filmben.
  • Ender Wiggin #3
    Az egész film nem passzolt a vászonra...
  • Daell Drow
    #2
    Hanem az avatar fiuval, nalam 0(nulla) erzelmi reakciot valtot ki vegig a film alatt. Egyatalan nem passzol a titanok harcaba.
  • Etinger
    #1
    Leam Neeson vagy épp Ralph Fiennes se volt színészileg gyenge... nem ez volt a filmmel az igazi gond...