Hollywoodi sztárokat zaklat Uwe Boll

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tower Guard
Boll csodálkozik wazz? Ha akármelyik híres színész az õ érdekében szól egy szót is, akkor annak a kedveltsége felére esik, és lehet, hogy az miatt nem mennek be páran moziba megnézni azt a filmet, amiben szerepel majd legközelebb 😊

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

Uwe Boll tarkólövéssel ki kell végezni !<#gun>
http://www.youtube.com/watch?v=XNvdl3jDqPk

Itt a film elõzetese.
Azt szerencsere nem lattam.
Ahogy elneztem az uj trailert a parodiat sem fogom megnezni.
Mikor? Szerintem Hollywoodnak fogalma sincs arról, hogy létezik. A Raspberry inkább mozifilmekkel foglalkozik. Hollywoodiakkal.
Elnyerte életmû arany málna díjat.
Ami azért mutatja, hogy a katasztrofális rendezõ.
Szerintem a Bloodrayne mind közül a legrosszabb, azt nem lehet alulmúlni.

"A világ legrosszabb rendezõjeként számon tartott német filmes eddig fõleg számítógépes játékokat álmodott vászonra, iszonytató eredménnyel"
A ketto miert fugg ossze?
Az, hogy ruhellem azert, amit pl. az Alone in the Darkkal jatekkal tett az egy dolog.
Az, hogy pofancsapnam es megrugdosnam a Dungeon Siege nev felhasznalasa miatt az egy masik dolog.
De mind a ket "feldolgozas" (alkotasnak megsem nevezhetem) Kiraly neveben ugy az Alone in the dark film is egy relative nezheto B kategorias akciofilm kategoria. Szerintem.
Persze lehet erte anyazni :-)
- Uwe! Kétségkívül ön a legrosszabb rendezõ akirõl valaha hallottam!
- De rólam már hallott!
A világ legrosszabb ismert, sõt akár elismert filmese. Mert nála sokkal-sokkal-sokkal ratyibb arcok is vannak a v-világban, sõt az exploitation vagy az olasz horror legidiótább figurái sem említhetõek vele egy lapon. Annál azért jobb arc.