Kiderült, mekkora lesz a Hobbit teljes költségvetése
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nah igen.
Nem lenne rossz majd egyszer Szilmarilok sorozat (vagy több részes film)
Aztán egy Húrin gyermekei is, ha minden más már lement.
Nem lenne rossz majd egyszer Szilmarilok sorozat (vagy több részes film)
Aztán egy Húrin gyermekei is, ha minden más már lement.
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Kellene már egy akkora átütõ film mint a Gyûrük Ura volt... ennek értelemszerüen megvan az esélye, reméljük jólesz, mert a nagytestvére az örökzöld
Beleraknak a Hobbit filmbe a Gyûrûk Ura könyv függelékébõl is na. 😊
Jaja a Szilmarilokból jó lenne úgy 4-6 mozi film talán. 😊 Akkor kijönne eleve egy világ megteremtése a sok árulás, és háború, megannyi tünde, ember királyság (s ezen teremtmények teremtése + orkoké), Morgoth az õsi ellenség bemutatása a Stzilmarilok készítése , és Morgoth általi elrablása , a Nagy Csata, Númenor szigetének elkészítése s benépesítése nem férne bele 1-2 filmbe rendesen.
A Hobbitba annak ugyan bele a Gyûrûk Ura függelékébõl is ami nem tudom miért nem a Hobbitba került bele ha közelebb áll idõben ahhoz legalábbis egy része.
(Fehér TAnács, Dol Golduri nyomozás (Lórientõl keletre) hogy ki él ott hát nem Sauron? 😊 , Öt sereg csatája stb lesz a 2 filmbe.
A Gyrûk Ura 3 része volt 300 millió dollár úgyhogy ha most 2 részre költenek majdnem annyit az nem rossz, a látvány erõs lesz megint. 😊 A WETA az ÚJ--Zélandi közeli produkcióknál olcsóbban dolgozik? 😄 Habár a 2005ös King Kong 200 millió volt.
A Hobbitba annak ugyan bele a Gyûrûk Ura függelékébõl is ami nem tudom miért nem a Hobbitba került bele ha közelebb áll idõben ahhoz legalábbis egy része.
(Fehér TAnács, Dol Golduri nyomozás (Lórientõl keletre) hogy ki él ott hát nem Sauron? 😊 , Öt sereg csatája stb lesz a 2 filmbe.
A Gyrûk Ura 3 része volt 300 millió dollár úgyhogy ha most 2 részre költenek majdnem annyit az nem rossz, a látvány erõs lesz megint. 😊 A WETA az ÚJ--Zélandi közeli produkcióknál olcsóbban dolgozik? 😄 Habár a 2005ös King Kong 200 millió volt.
"Inkább 10 évadnyi sorozatanyag. 😊"
Jaj csak azt ne...
Jaj csak azt ne...
"Na abban a könyvben benne van minimum tíz teljes értékû film alapanyaga!! 😊"
Inkább 10 évadnyi sorozatanyag. 😊
Inkább 10 évadnyi sorozatanyag. 😊
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
Jah! Amit elfelejtettem. Én személy szerint sokkal inkább néznék megfilmesített Szilmarilok történeteket. Na abban a könyvben benne van minimum tíz teljes értékû film alapanyaga!! 😊
Én már anno is meglepõdtem, hogy a monumentalitásban tobzódó GYU-t filmesítik meg, de persze tisztában vagyok vele, hogy a Tolkien mondakörnek ez a legismertebb része. Szerintem a Hobbit sokkal inkább megfilmesíthetõ, sokkal karakterközpontúbb, sokkal személyesebb. Nagyon sok lehetõség van benne és ha valaki végiggondolja, hány fontos helyszín van a történetben, akkor érthetõ a két rész. Persze ha nem az a cél, hogy minden helyszínen harcolnak egy csöppet, pipa, megvagyunk, mehetünk tovább...
Az egész GYU sztorit a Clerks 2-ben Randall foglalta össze a legjobban <#hehe>#hehe>
Persze ettõl még a GYU filmek elég jól sikerült alkotások, én is többször láttam mindhárom részt. De ez a Hobbit-dolog nem nagyon hoz lázban.
Persze ettõl még a GYU filmek elég jól sikerült alkotások, én is többször láttam mindhárom részt. De ez a Hobbit-dolog nem nagyon hoz lázban.
Már több éve benne van.
Biztos félórákat fognak benne sétálni!
Nem lesz para, benne lesz a filmben, de amíg nem vesznek fel egy munkahelyre, addig te sem mondod hogy igen, minden álmod ott dolgozni, mert az gyengítheti az alkupozíciót, annak pedig nem csak õ de mondjuk nyilván az ügynöksége sem örülne 😊
Amúgy meg hangsúlyeltolódás már a két könyv között is van, szóval simán benne lehet hogy ez meseszerûbb lesz, de a történet is eleve rövidebb, nekem még a 2 részre bontás is meglepõ volt.
Amúgy meg hangsúlyeltolódás már a két könyv között is van, szóval simán benne lehet hogy ez meseszerûbb lesz, de a történet is eleve rövidebb, nekem még a 2 részre bontás is meglepõ volt.
Wikipédiában pedig már benne van a filmszerepei közt a Hobbit http://hu.wikipedia.org/wiki/Ian_McKellen#Filmjei
hát azért kicsit félek, hogy hangsúlyeltolódás lesz itt... ha a GYU 3 filmben ment, ez meg kettõben... gyengítheti az összhatást
mondjuk azt megcsinálhatnák hogy egy csomó infót áthoznak a GYU-ból meg a Szilmarilokból és azokat valahogy beépítik a filmbe, pl. hogy valaki elmeséli azokat
mondjuk azt megcsinálhatnák hogy egy csomó infót áthoznak a GYU-ból meg a Szilmarilokból és azokat valahogy beépítik a filmbe, pl. hogy valaki elmeséli azokat