Megjelenik a brit uralkodó a Facebookon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
COMMODORE BASIC V3.5 60671 BYTES FREE 3-PLUS-1 ON KEY F1 READY.
Szó mi szó ,angolok vegyesen érzelmekkel vannaka királynõvelkapcsolatban.
Valaki leszarja,valaki röhög rajta,csakjótékonykodjon semmi beleszolása ugysincs apolitikába,van akitiszteli szereti.
Igazábol nemis ez a lényeg,hanem az ,hogy Angliában van egy elit "nemesiréteg"
aki elkölcsileg példt tudmutatni,a parasztnak igen kérem ez az elit,tartsd magadehhez.
Nálunk ez nincs meg!
Büdösparasztbóllett az elit,és ez akar nekedpéldát mutatni ,az elkölcsi normát
ez itt a probléma.....
Mondjuk megnézném Gyurcsányunkat a a facebook-on<#mf1>#mf1><#kocsog>#kocsog>
mondjuk ezt kapná a mostani kiskirályki márkifogyott a indiánviccekbõl...
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Megj.: Származásomat tekintve félig Walesi vagyok so innen is a tisztelet a királynõ, gyakorlatilag az én királynõm felé😊
Armin & Ayu fan
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Ellenben ezt a facebookra lépést szimpatikus döntésnek találom. Legalább tényleg haladnak a korral, nem a régi 50-es évekrõl nosztalgiázik (vagy legalább a látszatot fenntratja). És én simán elhiszem, hogy tényleg érdeklõdik a mûszaki dolgokhoz. Mert hát gondolom õ is ember és van érdeklõdési köre <#vigyor0>#vigyor0>
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
286/20Mhz; 1Mb; WD Paradise 512Kb; 40Mb; Mono VGA; ...Wolfeinsten 3D priman fut rajta 1.2 rendszerfloppyrol :>