Ismét változhat James Bond személye?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tradiciótól (nem volt rossz,de....nem james bond volt)
(nekeem megvan az osszes,,,,)
COMMODORE BASIC V3.5 60671 BYTES FREE 3-PLUS-1 ON KEY F1 READY.
Craig pedig mindentõl függetlenül jó filmet csinált.
ma 14:24 | privát | válasz erre | #22
ráadásnak minden szavaddal egyetértek.
És az utolsó két James Bond sem Craig miatt lett sikeres, hanem mert egy kicsit realisztikusabban, modernebben dolgozták fel a sorozatot.
Szerintem is Sean Connery volt a legjobb..., mondjuk õ alapjában a legtehetségesesebb színészek között van.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Ha megnézzük, hogy milyen történetekben, milyen ellenfelek ellen kellett Bondnak eddig harcolni, nem feltétlenül az a legnagyobb baj, hogy eddig nem sérült.
Ez a Craig mondjuk alapból úgy néz ki, mint egy sérült 😊 a feje párszor szét lett már lapítva 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
könnyen elképzelhetõ a számomra, hogy újabb 30 év múlva egy mai Craig-Bond film is egy ilyen uncsi, tök ciki kategória lesz. De akkor meg már miért ne maradna meg az eredeti, 1962-es (kb) imidzs, amivel sármosnak megmaradna mára is?
a WinG által leírt hidegvérû, profi ügynök meg legyen a többi 100, egynek Jason Bourne. Bond parancsnok hadd legyen egy viccelõdõ, Brosnanosan csattanós (a kedvencem tõle a Holnap markában), túlzásokkal telitûzdelt (helikopter függõlegesen elindul és a lapáttal gyilkol stb.), Moore-osan nyálas, Connery-sen férfias, akár Daltonos mértékben (de nem azon túl) önállósodó és kimért ügynök, aki esetenként Lazenby-módra akár 4 lányt is megeszik egy rész alatt (nem tom, volt olyan rész, ahol ennél is többet fogyasztott Bond?).
Egy kicsit OFF, de úgy olvastam valahol, hogy Lazebny-t tartotta a közönség akkor a legjobb Bond választásnak, csak az MGM-bõl kilobbizták, ezért nem kapott több részt.
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
szóval nekem egy ilyen hibázni képes, emberibb belemenõs bond szimpatikusabb, mint az elõtte lévõ " szörfözök a jégtáblákon, majd elegánsan megigazítom a sérót" típusú szépfiúk.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
A mai nemzetközi stábból én is Hugh Jackman-t látnám szívesen Bond-ként.
Valaki egyszer azt mondta, hogy a magyar színészek tkp. mindenféle szerepre alkalmasak, csak egyfélére nem: akcióhõsnek. Ezt tényleg el tudom fogadni. Persze kivéve a Görbe Nórás Lindát 😄DD
Az én kedvencem viszont Timothy Dalton volt az összes Bond közül. Benne volt valami a Connery/Brosnan eleganciából, viszont jóval hidegebb, keményebb figura volt, hasonló a Craig-féle verzióhoz. Ebbõl pedig következik, hogy a legutóbbi színésszel sincs sok bajom, noha valóban baltával faragott feje van.
Engem nem fog zavarni, ha továbbra is õ alakítja majd a szerepet, de ha jön egy új arc, akkor sem dõl össze a világ. Viszont azt nagyon remélem, hogy a Dalton/Craig-féle zordabb figurát megtartják, mert hozzám jóval közelebb áll, mint a mindig öltönyben nyomuló, vodka-martinit (felrázva, nem keverve) szürcsölgetõ playboy.
Gaming is believing.
Craig viszont... hát egy vicc, egy bohóccipõ. Legalábbis szerintem.
A heavy cost. I pay it gladly.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams