135
  • levente68
    Nézd, én értelek, nem evvel van a baj, kitűnően működhet ez pl. a belvárosban, ahol mindkettőtöknek van kellő térerő adatforgalomra, de mondjuk a kiránduláson pihegve a hegytetőn, ami szintén életszerű, hiába ritkább helyzet, kissé alakul ez a dolog....
    Amit én szajkózok, hogy benne lehetne, de nincs, másikban benne van, tehát nem aszfaltozó opciót hiányolok, hanem egy igenis általánosat.
    Aztán, az is lehet, hogy az a srác, akinek a BT fileküldés gondot jelentett, az jövőre se tudná megnyitni az emilben kapottat, hisz azért az akkor is tbb tényezőtől függ, egyetértesz-e?

Másik: miért nem szinkronizálsz WiFi-n?
  • narumon
    Kipróbálom majd, mert egyébként fogalmam sincs.
    Nagyobb fájlokat mindig kábellel toltam eddig át, gyak. én naponta többször szinkronizálom kábellel a telefonomat, így ilyenkor mindig felmegy ami be van állítva.
  • narumon
    Hát pedig bármennyire furcsa nem találkoztam még ilyennel. Miért mondaná bárki azt, hogy ne emailben küldjem? Egyébként meg gyorsan lerendezném; közölném vele, hogy az én telefonom nem tud Bt-n küldeni így vagy jó neki az email vagy át sem küldöm. Ennyire egyszerű helyzet ez. (bár őszintén megmondva tényleg nem nagyon találkoztam még ilyen esettel, emailt is egyetlenegyszer küldtem egy mellettem ülőnek mikor egy képet kellett gyors átküldeni. Ami ebben érdekes az max annyi, hogy két másik haver ugyanilyen okból még Bt-t szinkronizált meg nyomkodott amikor a másik srác akinek én küldtem már a képet elemezte)
  • levente68
    Ok, én értelek.
    Az a helyzet, hogy ha SGS nem lenne, lehet, hogy vennék iPhone4-e, mert az már alakul valóban. De az SGS kínálja azt is, amit az nem, tehát...
  • levente68
    Valóban, te az SD hiányát véled pótolni WiFi-vel, de ezt meg már lentebb kitárgyaltuk, bár azt nem árultad el és tényleg érdekelne, mennyivel megy rá neked WiFi-n mondjuk egy néhány gigabyte?
  • levente68
    E-mail-lel akkor, de akkor is ki kell váltani valamit és kész.
    Van, amit rendben, hogy e-mail-lel váltasz ki, de azért vicces lenne ezt elmagyaráznod valakinek, akinek BT ugyan van, de nem szeretné, hogy e-mail-ben küldj valamit, kérlek, ne az legyen a válasz, hogy nem tudod elképzelni ezt a helyzetet...
  • levente68
    Van ott még hiányosság, nem ennyi!
  • narumon
    Én biztos nem írtam, hogy a wifivel váltom ki a bt hiányát, én emaillel váltom ki! Mobilinternet van úgyhogy... Ennek ellenére mi haverokkal nem szoktunk egymásnak zenét küldeni max képet!
  • speed2006
    Most olvasom hogy a
    Bluetooth 3.0
    USB 2.0
    és a kicsivel nagyobb (de felbontásban elmaradó) kjelzőn kívűl semmive nem több az SGS mint az iPhone. Bár nem tudom a szifonban van-e WAP? Az nagyon fontos dolog lehet.
  • speed2006
    Nem rólad van szó, hanem a cikkről. És egy szót sem írtam az SGS-ről. Nem ismerem, tehát nem is tudok róla véleményt alkotni. Láttam képeken, ennyi. Az után meg hogy mit olvasok össze róla, nem itélkezem. Sőt mint lentebb írtam, egy HTC Desire HD-t szívesen kipróbálnék. De pl. A SG3 a kijelzője nem kéne. Azt láttam, és nem tetszett a méret/felbontás aránya. Az SGS biztos hogy jobb. Annak ellenére hogy "csak" 2.1-es Android van rajta. De bevallom töredelmessen, hogy a szifon 3-nál még nem győztek meg. De a 4-es már tényleg rendben van.
    Hiába nem magyarországon élek, attól még nem jobb itt sem a "garanciája" az SE-nak.
  • levente68
    Hidd el, nem akarok vitázni én sem, de ha én SGS-ről beszélek, nem értem, miért jössz a szerinted ócska X10-zel? Amúgy egy tanács: garancia érvényesítése?
    Elenyésző azon programok száma, amik root-olást igényelnek, ezért nem root-oltam én még, de lehet, hogy fogom, de eddig nem kellett.

Tehát, ha szerinted az X10 szarabb, mint az iPhone, én elhiszem neked, te elhiszed-e, hogy ezeket a hibákat az SGS nem produkálja?

Tehát, fentartom, SGS jobb, mint az iPhone.
  • levente68
    Megint kezded, NE FORGASD KI A SZAVAIMAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nekem se kell FM, de a szifon nem is teszi lehetővé, tehát rákényszerít megint valamire.

AZ, HOGY NEKEM NEM KELL MOBILNET, AZ NEM AZT JELENTI, HOGY SZERINTEM NEM KELL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A lehetőséget veszi el, hogy FM rádióm legyen és nem most, nem 2012-ben, hanem már az első szifon óta!!!!

A wifi nagyságát és üdvözítőségét pedig te szoktad ecsetelni, mikor azt mondod, hogy milyen jól kiváltja a BT fájlküldést, erre szoktam kérdezni, mi is a helyzet egy hegyi kiránduláson, erre te szoktál valami eredetit mondani, de az nem maradt meg, jaj, sajnos....
  • speed2006
    Ja! És nehogy valaki felhánytorgassa az akkumulátor cserélhetetleségét, mert magam alá piszkolok. 3 perc alatt kicserélem.

• narumon
  • speed2006
    Nem akarok vitát szítani, de nekem mindkettő van. iOS és Android is. És igen az Androidosban sincs rádió. De nem is hiányzik. Illetve nem az FM rádió. És az Android sem stabilabb mint az iOS, sőt! De nem értem a cikket. Mert az hogy az Android megelőzte az iPhone-t, az kétértelmű. Ha azt írta volna hogy az iOS-t előzte meg, más lenne a gyerek fekvése. Azért nézzünk már körűl kicsit. Ma már nem csak a komolyabb gyártók készítenek Androidos telefonokat, hanem szinte mindegyik cég, még a legutolsó kínai faluban is azt gyártják. Így könnyű. de nézzük meg hogy tipusonként mennyi az arány. Nem iPhpne-ból adnak el többet, de nincs annyira lemaradva. És még mindig várni kell hogy megkapja valaki.
    Az X10-esre is "sikerűlt" egy jónak tűnő programot telepíteni, amitől rendesen lefagyott. Én hülye még fizettem is érte. Szerintem egyik rendszer sem jobb vagy rosszabb. Attól függ mire telepítik. Az andrioidra is és szifonra is van 400 féle óra meg mindenféle dolog, aminek (enyhe túlzással) csak a szine más. Nekem itthon nics USB3, se DLNA, Ezért nem is hiányolom a telefonról. Az iPhone-ról sem hiányolom a Flash-t mert van rajta. (de be kell vallanom, hogy nem is bánom hogy ha nincs nagy támogatása, mivel üzleti célból is használom, és a Flash eléggé nem biztonságos) Viszont az X10-en nem is lesz sosem. De ez megint nem az Android hibája. Egyszerűen ilyen szar a telefon. De mivel csak fél éves, ezért nem adom el. Ha el akarném adni, akkor az ötöde árát kapnám érte.
    Az meg megint hülyeség hogy valaki azzal jön, hogy a szifont fel kell törni hogy mindent telepíteni lehessen. ez nem igaz. Csak akkor ha tört programokat is akarok rá tenni. iTunes nélkül is. De könyörgöm az Androidara nem tört programokat tesznek? Dehogynem. Ott sem akar senki fizetni érte. Akkor mi a gond? Androidra is vannak olyan, jó és tényleg értelmes programok, amiket csak rootolt telefonra lehet telepíteni. Az nem ugyan az? Ha utána olvasok, a szifonosof legalább fele a BT miatt rinyál. Én is. Ez tény hogy sokaknak fájó pont. De cserébe tényleg egy jó, minőségi telefont kapok. Nem sokkal többért mint a szar SE X10. Igen szar, mert már újonan sem működöt az exponáló gomb, mert recseg a hangszórója, szar a kijelzője, stb. Egy szó mint száz, nincs értelme azon vitatkozni hogy melyik a jobb. Az egyik ebben, a másik abban.
  • narumon
    Tartani nem tartok, de azért én MÁR nem használom. A gyártók sem magyarinsztánt veszik alapul egy eszköz tervezésénél.
    Nekem a közelemben egyetlen helyen van még FM; a kocsimban. És ott valóban meghallgatom reggel a Kossuthon a híreket utána többnyire cd megy vagy videoklippes esetleg koncert dvd. Telefonon csak akkor hallgattam rádiót amikor korházban voltam de nekem ott is sokkal jobb választásnak tűnt több száz digitális rádióból választani mint 4-5 FM adóval gügyögni. Persze lehet hogy én vagyok a korlátolt.
  • narumon
    Hát ahol nincs wifi ott semmit nem tudsz csinálni a wifin.

Látod egyébként milyen érdekes?
    Nagyon könnyen rámondod, hogy ha valamit te használsz akkor az jó és kell (még nekem is aki nem használja), de pl mobilinternet ami pl szerintem kötelező az meg szerinted nem kell. Mégis csak azt az oldalát hangoztatod, hogy az iphoneosok mondják mindig azt hogy nekik erre vagy arra nincs szükségük pedig ezek szerint te ugyanilyen vagy. Én nem vennék már mobilinternet nélkül telefont.
  • hdo
    Ha nyugaton 2012 - mint ahogy az Euró is egyeseknek tőlünk még keletebbre is - akkor magyarisztánban 2020-ban már beszélnek róla, 2024-ben elindul a tesztadás, és 2030-ra talán megtörténik a váltás az otthoni készülékeknél is.
  • levente68
    A gunyoroskodást megint nem tudod visszaszorítani, de azért válaszolok: itt a westbalkánon még ettől ne tarts jó sokáig!
  • levente68
    Érdekes, ilyen jelenséggel az Android progik estén én nem találkoztam, de ha van ilyen, azt én is helytelenítem.
  • levente68
    Miért is, mi az, amit wifi nem tesz lehetővé?

Valóban, ha a szifon többet tudna, valszeg a stabilitás álommá szépülne, de nem instabil az Android a nagyobb tudástól, ettől ér többet!
  • narumon
    "Az más, hogy soha nem rádiózom, de ami nincs, az nincs, ne döntsd már el egy kurvára sántító hasonlattal, hogy az ósdi! Nem az."

Hát nem tudom néhány országban (előbb utóbb magyarországon is) lassan lelövik az analóg (azaz FM) rádiózást (több nyugati országban 2012 a céldátum), tehát tényleg nem érzem hogy egy modern multimédia eszközbe ez kellene, ráadásként ha te sem hallgatod (mint ahogy nekünk pl az egész házban nincs egy db FM vevő sem) akkor meg tényleg fontos szempont lehet :)
  • narumon
    "egy célra akármennyi progit telepíthetünk, találhatunk, nem korlátoz az a felfogás, hogy ilyen jellegű program már van, tehát nem kerül be store-ba."

Ez azért nem teljesen igy van, mert ha megnézed az appstoret akkor találsz negyvenmillió féle rádiót mondjuk, egy rakat videolejátszót, meg egy tucat office szerű programot, tehát az nem igaz, hogy csak 1 program van egy adott feladatra. Azt próbálják csak elkerülni (nagyon helyesen), hogy csinál valaki mondjuk egy óraprogramot, akkor azt utána lilaként külön árulja, rózsaszínként külön árulja, pepitaszínűként külön árulja. Nagy káosz lenne belőle és a célja is csak az lenne, hogy minél több helyen felbukkanjon (ezáltal kitűnjön) az appstoreból.
  • narumon
    Mobilnet nélkül az iphone és az SGS is félkarú óriás erről nekem meg ez a véleményem. Ha valaki nem akar mobilnetért fieztni az első dolgom, hogy ezekről a telefonokról lebeszéljem. Ami több az több az igaz, de ami több az nem feltétlenül jobb (sőt általában nem az) ezt párszor már megvitattuk.
  • levente68
    Ja, amit kifejezetten utálok és szánalmasnak tartok: szifonosok szerint az SGS a csórók iPhone-ja.

Nagyon nem érzem csórónak magam, mégis az iPhone az, ami nem kéne, hiszen egy minőségi játékszer közepes tudással, arany áron, de nálam nem az ára, hanem a tudása miatt esélytelen.
    Amikor az első PDA-mat vettem, kettőszázezer forintot tettem le érte készpénzben és ma is csak az iPhone áráért adnám oda, nem a tudásáért.
  • levente68
    Hogy konstruktívabb csacsogássá, beszámolóvá, eszmecserévé válhasson ez a hely, inkább értelmes téma:
    a feltelepített kb 300 programból van most 150 fent, tehát egy rakat olyan már nincs fent, ami értéktelen, vagy rosszul működött, a megmaradtak közül se mind esszenciális valóban, de ezek elvannak valamilyen szinten, tehát maradtak.
    Előnye az Android által nyújtott legális lehetőségnek, miszerint ismeretlen forrásból származó alkalmazás is telepíthető, hogy egy célra akármennyi progit telepíthetünk, találhatunk, nem korlátoz az a felfogás, hogy ilyen jellegű program már van, tehát nem kerül be store-ba.

Természetesen van sok olyan, ami magas színvonalú és fontos, vannak szórakoztató, de nem fontosak is.

Ami zavar: miért ütötte fel a fejét az a nézet, hogy az Androidos progik ócskák?
  • levente68
    Nem jövök fikával, mert ezeket már megvitattuk, hiába...

Ha valami többet tud olcsóbban és igenis ugyanaz a minőség, csak nem fél kiló, akkor az jobb és ezen hiába köszörülgetsz.
    Ha neked valami nem kell, attól még a több, az több.

Ezt a baromságot a rádióról meddig fújod? Ha nem akarok mobilnet elérést, hogyan rádiózom vele, mi?

Az más, hogy soha nem rádiózom, de ami nincs, az nincs, ne döntsd már el egy kurvára sántító hasonlattal, hogy az ósdi! Nem az.
  • levente68
    Jaj, helyesbítenem kell: igenis drukkolok az iPhone-nak is, de még nem érte el az ingerküszöböt, ahol igenis megvenném, most is van ajánlat garantáltan jó helyről származó 4-esre 60 ezerért, vagy alatta, de csak azért, hogy ne mondhassátok, hogy nincs nekem, nem fogok szenvedni vele, de amint többet tud az SGS-nél, venni fogok. Akár 300 ezerért is, nyugi, megtehetem és képes is vagyok rá!
  • narumon
    "Idézem magam egy másik topik-ból, ez az, amire szarumán nem volt képes válaszolni:
    SD, full BT (Bluetooth 3.0), USB3, DLNA, tethering alapból, nem függ az anyacégtől minden mozdulat, Java, flash, DivX, mkv támogatás (4,3 GB-os mkv-t lejátssza!!!!), zenei és video fájlok konvertálás nélkül játszhatók, FM rádió (röhej a multimédiás telefonok királyának kikiáltott iPhone-on még mindig nincs), stb…"

Erre akkor is és ott is válaszoltam, csak szokás szerint ebből egy Iphone tulaj nem jöhet ki jól mert egyből megkapja, hogy naugye ha nincs benne akkor nincs rá szükség....
    Megint válaszolok mert én így érzem korrektnek (pedig azt is tudom, hogy minden ilyen válaszom egy újabb támadási felületet ad azokkal szemben akik soha nem írnak semmilyen konkrétumot)
    Tehát ez az én véleményem ezekről:
    SD - Valóban nincs az iphoneban SD (támadási felület mert mazo vagyok: Van benne 16 vagy 32GB memória, minek mellé az SD??)
    Full BT - Ezt valóban sokan hiányolják a telefonból lehet mondani hogy fájó hiányosság azok számára akik használnak Bluetooth zeneküldést (kihangosító, BT erősítő vezértlés stb az iphoneon is megy)
    USB3 - Ez sincs benne, gondolom ha majd elterjed akkor lesz benne ez a technika fejlődése.
    DLNA - szintén (ezt én végképp nem tudom miért kéne egy telefonba)
    Tethering alapból - ez alatt nem tudom mit értesz, az iphone tud tetheringet alapból
    Flash - van iphonera is ha nagyon akarsz (nem kell hozzá törés)
    Divx,mkv támogatás - mindkettőt tudja alapból törés nélkül
    FM rádió - Na ez az én vesszőparipám. Szerintem ez nincs és ha van eszük akkor soha nem is lesz az iphoneban. Ez véleményem szerint egy elavult abszolút túlhaladott technika nem értem, hogy bárminek aminek köze van a multimédiához miért kéne FM vevővel rendelkeznie. Ez nálam olyan mintha azt kérnénk számon, hogy az új lejátszók miért nem tudnak VHS-t lejátszani. Vége, elmúlt, kimúlt, szerencsére.

Ennek megfelelően azt is leírtam, hogy elhiszem, hogy neked ezeknek a fényében jobban megfelel az SGS. Ezzel nekem semmi bajom. A baj azzal van, hogy rá akarod erőltetni az emberre, hogy ez a jobb telefon mert igenis tud egy csomó olyan dolgot amit soha nem használ az ember (FM rádió, USB3, DLNA). Figyelem nem azt mondom, hogy nem fog. Az iphone5-be de inkább a 6-ba majd kell pl USB3. Addig azonban míg az emberek 0,01%-nak nincs is otthon ilyen eszköze addig felesleges.

És akkor, hogy belém lehessen rúgni megint leírom, hogy a fentieknél számomra sokkal sokkal sokkal (nem győzőm a mértékét hangsúlyozni) fontosabb: a tökéletes kezelőfelület, a legjobb email kezelő amit eddig telefonban láttam, az egyszerűen kezelhető appstore, a profi kijelző, a számtalan megvehető kiegészítő (Figyelem: Megint nem azt mondom, hogy Androidban ezek nem elérhetőek, de csak ismételni tudom magam. Ha megfogod egymás mellett a két telefont akkor az iphone már ránézésre egy minőségibb darab. A kijelzője szabad szemmel is jobb (napfényben főleg) és mivel van már egy csomó szoftverem iphonera igy egyértelmű volt melyiket választom)

Lehet jönni a fikával.
  • levente68
    Nagyjából igazad van, de azért vannak további hiányoosságok, pl SD, aztán az FM tuner, ami nekem ugyan abszolút nem kell, de a multimádiás telefonkirály mintha nem rendelkezne vele, míg egy 8 éves párezer forintos telefon meg igen? Nem zavaró?
    Idézem magam egy másik topik-ból, ez az, amire szarumán nem volt képes válaszolni:
    SD, full BT (Bluetooth 3.0), USB3, DLNA, tethering alapból, nem függ az anyacégtől minden mozdulat, Java, flash, DivX, mkv támogatás (4,3 GB-os mkv-t lejátssza!!!!), zenei és video fájlok konvertálás nélkül játszhatók, FM rádió (röhej a multimédiás telefonok királyának kikiáltott iPhone-on még mindig nincs), stb…

Azt pedig, hogy a hiányosságok azért vannak, mert attól stabil, azt én ugatom évek óta, tehát nem engem kell kisegítened ebben.

Szétnézek, ok? Te szétnéztél-e, milyen proci van az iPhone4-ben, mennyivel erősebb VGA van az SGS-ben, mennyire okos dolog a szervizben cserélhető akksi, miért nincs valójában SD benne, melyik DLNA képes, folytassam?
    Azt se kell nekem elmondanod, mennyire inspirálta a készítőket az iPhone az SGS tervezésében, hisz elsők közt ismertem el, hogy amiatt is tetszik annyira.

Bocs, de nem hagyhatom szó nélkül: úgy helyes: új fajta.

Tehát, a Samsung kreált egy telefont, ami minden oldalról majdnem mindent megad a felhasználónak, többet, mint az inspiránsok egyenként.
    NEM tökéletes, de sokkal közelebb van hozzá, mint azok bármelyike.
    (Lehet mondani, hogy lopott ötleteket, de vitázni is lehet, hogy mi a lopás és hogy ki mennyit és kitől lopott..., ebben Apple a legszarabb helyzetben van!)
    Ezt fáj beismerni, én tudom, de nekem valamiért mégis megy, pedig Nokia és WinMo rajongó is vagyok és el is ismerem az Android győzelmét felettük, csak kérem, ne temessük egyiket sem!
  • Tiro2
    "felesleges dolgoknak nyilvánították, aztán mégis belekerülnek"
    Az egyik legnagyobb ilyen vita a multitask volt... De olyan nehéz felfogni hogy az akkori vason tényleg semmi értelme nem volt. Ha felrakod 3G-re egyszerűen elveszíti a gördülékenységét a telefon, pont azt amiért apple lesz.

De most őszintén mára az egyetlen nagyobb hibája az a bluetooth korlátoltsága.
    Ezt leszámítva egy nagyon jó telefon, és aki fikázni kezdi az először a saját háza tájékán nézzen szét... Ugyanis ne felejtsük el hogy elég nagy hatással volt az újfalyta telefonokra...
  • narumon
    Muhááhhááá na ezen már én is hangosan hahotázom. Ennyire elvakult embert szerintem még nem hordott a hátán a föld. Nagyon király :D :D :D
  • narumon
    Jajj megint azok az édes TÉNYEK... :D :D
  • levente68
    Beteg, de csak szerinted.
    Valóban, az SGS többet tud most, mint amennyit remélhetsz az iOhone 5-től, biza!
  • levente68
    Nos, mivel elfajult a dolog és az iPhone tulajdonosok táborát az ilyen elvakultak egyáltalán nem helyesen reprezentálják, nekik nem is válaszolok.
    Továbbiakban kérem, hogy csak az értelmes gondolkodásra és érvelésre, tapasztalatcserére alkalmas fórumtársak reméljék, hogy válaszolok nekik, mert biztos vagyok benne, hogy vannak ilyenek.

Tehát, nézzük, mit nyújt az Android a Föld lakóinak:
    a WinMo szabadságát és sokoldalúságát ötvözi az iOS stabilitásával és kényelmes használatával. Teszi mindezt a júzer kezeinek gúzsba kötése nélkül és igencsak elérhető, sőt néha alacsony áron (iPhone árakhoz képest persze)

Anno az első iPhone megjelenésével kialakult egy ellentét a nagyon okos, elvakult almafan-ok és a realitásokat jobban kezelő mondjuk úgy, fanyalgók között, ez eléggé elmérgesedett, mint a mellékelt ábra bizonyítja.

De léteznek olyanok, akik bár Apple rajongók, de attól még nem elvakultak, ők tudják és elismerik a hiányosságok létezését, ők a teljes jóindulatomra számíthatnak, tudniuk kell, én igenis elismerem, amiben jó az iOS és az iPhone.
    Azt pedig ők is elismerik, hogy mára az Android erősen megszorongatta a konkurrens oprendszereket és ez mindannyiunknak jó, még az almarajongóknak is, hisz ennek révén lassan belekerülnek azok a dolgok, amit eddig nélkülözni kényszerült az, aki olyat vett. Ezeket persze vérpistikék folyamatosan felesleges dolgoknak nyilvánították, aztán mégis belekerülnek. Akkor már nem azok, illetve, onnantól hallgatunk róla, lol...

Ha valaki továbbra is avval vádolna, ne ismerem az iPhone-t, annak el kell mondjam, a legelső darabok egyike már volt a kezemben és azóta is mindet megmustráltam, de mivel nem üti meg azt a mércét, ami felett megvenném, így valóban nincs nekem. Ez azért van, mert bár sok jó dolog van bennük, de hiába jó csaj egy jó csaj, de ha féllábú, én, bocs, nem nevezek rá...

Ami hardware-esen hiányzik, azt pedig nem lehet software-esen pótolni, ez tény, software-ezettség tekintetében pedig bátran kitehetjük az egyenlőség jelet az oprendszerek közé, hiszen mindegyikre bőven túlkínálat van.
  • G_ArchAngel #100
    Biztos vagy Te ebben?

Nalad korlatozottabb, elvakultabb iPhone-gyulolut en meg nem lattam sehol - szerencsetlen iPhone meg csak a 4. valtozatnal tart, de Te mar a jovobeli utodjanal is jobbnak tartod a Galaxyt. Beteg vagy.
  • levente68
    A te telefoned nem SGS, akkor miről beszélünk?
    Épp ez a lényege az Android-nak, hogy megy a te egyszerű telefonodon is és az iPhone5-öt is kenterbe verőn is, érted?
  • narumon
    "Te fütyi, hol írtam én DRM-ről????"

A DRM-ről nem te írtál hanem egy másik csökönyös paraszt itt lentebb.

"Mi az, te szardarab, amiben TÖBB, az iPhone4, mint az SGS, erre válaszolj, de ne másra megint!"

LÁTOD MEKKORA F*SZ VAGY?? ÉN írjam, hogy miben több az SGS???? KI A F*SZ érdekel. Kurvára nem érdekel és nem is ez volt a téma, ráadásul én leírtam, hogy csak kipróbáltam és nem mélyedtem el benne. MÉGEGYSZER MERT A KURTA AGYAD NEM KÉPES FELFOGNI! NEM AZ A BAJOM, hogy ISTENÍTED AZ ANDROIDOT, MERT AZ MÉG LEHET JÓ IS. A BAJOM AZ AZ AMIKOR MEGMAGYARÁZOD, HOGY AZ IPHONE NEM TUDJA AMIT TUD.

ÉRTELMEZED? FELFOGOD?? Felőlem akár dunát is rekeszthet az android és erre verheted a nyálad, egy kuma hozzászólást nem fogok megereszteni. DE!
    AMIKOR MEG AKAROD MAGYARÁZNI, hogy MÁRPEDIG AZ IPHONE NEM TUD PL MKV-t LEJÁTSZANI TÖRÉS NÉLKÜL, AKKOR KÉNYTELEN VAGYOK BEÍRNI HOGY FASZ VAGY ÉS LEGALÁBB VEDD A FÁRADTSÁGOT ÉS NÉZZ UTÁNA ÖCSISAJT!

"Azt is írd meg, eljutott-e már a tudatodig, hogy Samsung proci van benne és ugyanaz a Gorilla Glass üveg, ellenőrizném a memóriádat, hisz ezt is leírtam neked az előző topikban, ahol erről vitáztunk, ugye, arra emlékszel, hogy évek óta vitázun?"

MÉGEGYSZER MERT MÉG MINDIG NEM ÉRTED! LESZAROM MIT TUD AZ ANDROID ÉS MIT NEM!!
    AZT VISZONT NEM SZAROM LE, hogy BAROMSÁGOKAT ÍRSZ AZ IPHONERÓL! ENNYI! NEM FOGOM NEKED LEÍRNI, HOGY MIBEN TÖBB AZ IPHONE, MERT SOHA NEM ÁLLÍTOTTAM, hogy TÖBBET TUD! VISZONT EGYELŐRE NEM TUDTÁL OLYAT MONDANI AMIBEN KEVESEBBET! ENNYI.
  • narumon
    Okés most előszőr és utoljára lemegyek a szintedre mert látom csak azt érted!

"Azért, mert annyira sötét, részrehajló paraszt vagy, azért én nem fogom minden topikban újra, meg újra elmagyaráznom az egészet."

Hát az elmúlt hozzászólásaid alapján nekem úgy tűnik, hogy te vagy valami csökönyös paraszt, aki még akkor is a hülyeségét szajkózza amikor a fél fórum rajta röhög.

"Ne járasd le magad mindig evvel a farok dumával, hogy nem írtam le, mert sokszor leírtam, csak te, bunkó módon egy felsorolásból egyre, ha válaszolsz, az is hülyeség és elfelejted, hogy ott van egy rakat konkrétum még, amit figyelmen kívül hagytál…"

Az a baj, hogy akkora paraszt vagy, hogy még arra is képtelen vagy, hogy megnézd mit tud az a telefon amit folyamatosan szidsz.

"Szántam rá figyelmet, valamint te magad is tudod, hogy nem játszik mindent le a szifon konvertálás nélkül, iTunes függő, ha fel van törve, akkor többre képes, de SGS töretlenül is, nem is root-oltam, gyári állapotban tud mindent, majom!"

Az SGS SEM játszik le mindent. Az iphonet SEM kell feltőrni ahhoz, hogy lejátszon egy csomó formátumot, csak képtelen vagy azzal a kicsi csökött agyaddal ezt felfogni. Direkt bemásoltam neked, hogy pl az oplayer miket játszik le, de vazzeh arra képtelen vagy, hogy értelmezd a leírtakat, helyette nyomod a szokásos baromságodat valahonnan az agyad hátsó zugából.

"Külső feliratot is, lükefejű, MINDENT, amit szifon, meg még többet."

Ennyi az összes konkrétum amit le tudsz írni valóban. meg még többet. Ezt már sokszor hallottam tőled. Ennyivel jobb az SGS, hogy a Marson használatos fájlformátumot is lejátsza. Hülyegyerek.

"Tudod, te segglyuk, az Android eleve lehetőséget ad arra, hogy idegen eredetű alkalmazást telepíts, ez a szabadság, paraszt!"

Mondom én, hogy marsi szoftver akarsz feltenni. Arról már nem is írók, hogy melyikünk a paraszt amikor olyan telefont szíd amit soha nem próbált. Mi az hogy idegen eredetű alkalmazás??? Vazzeh ha nem elég neked 300e alkalmazás közül választani - ezt el tudom képzelni rólad - akkor egy gombnyomás a jailbreak. Jah tudom ez neked valahogy mindig kimarad mint alternatíva de hogy miért arra még nem tudtál válaszolni. (meg arra sem nagyon, hogy mi az amit appstoreban nem találsz meg és kurvára kell a göcsört telefonodra)

"TE, TE pöcs, TE vagy az, aki nem ismeri a másik kütyüt, de ugatsz baromságokat.
    Csak ugye, amivel több az Android, az csak baromság lehet, szerintetek…."

Látod mekkora kretén vagy? Ülj vissza az iskolába és tanulj meg mondatokat értelmezni! Hol mondtam én bármit is az androidra. Egy kanyi mondatot se, csak a VALÓTLAN állításaidat az iphoneról azokat javítgatom, hogy ne legyen még egy szerencsétlen hülye aki idejön és azt hiszi, hogy egy modern telefon nem tud ilyesmiket. EZZEL állítod ki magadról folyamatosan a szegénységi bizonyítványt. FINGOD SINCS MIT TUD EGY IPHONE, és amikor egy két tulaj beírja, hogy hülye vagy akkor még nekiállsz megmagyarázni a hülyeségedet! EZ A GÁZ KISFIÚ! Mindenki leszarná a nagy pofádat az androidról, engem kurvára nem érdekel ha szerinted a világ legjobb rendszere, CSAK AZT NE MAGYARÁZD MÁR MEG HOGY AZ IPHONE NEM TUDJA AZT AMIT TUD!
  • levente68
    Te fütyi, hol írtam én DRM-ről????
    Látod, megint keversz mindent, mikor nem kapod meg a gyógyszered....

Mi az, te szardarab, amiben TÖBB, az iPhone4, mint az SGS, erre válaszolj, de ne másra megint!
    Azt is írd meg, eljutott-e már a tudatodig, hogy Samsung proci van benne és ugyanaz a Gorilla Glass üveg, ellenőrizném a memóriádat, hisz ezt is leírtam neked az előző topikban, ahol erről vitáztunk, ugye, arra emlékszel, hogy évek óta vitázunk? Szerintem nem, minden jel arra mutat állandóan...