58
  • Julius Caesar
    Hát többé-kevésbé egyetértek a cikkel. A hősünk tényleg nagyon erős lett, néha nevetséges miket művel (mikor voltak ilyen hánytató pörgöforgó kombók a filmekben), de az jó, hogy egy stormtrooper végre azonnal meghal és levágódik a feje, nem kell püfölni, mint az egyben.

A zenére és a hangokra nem értem miért adtatok 4 csillagot, szerintem a zene pont jó, a karakterek hangait is sztem jól eltalálták. Szerintem jellegzetes lett Kota meg Galen hangja és alakítása.

Az tény, hogy nem egy hosszú, és újrajátszható játék. De leírtam itt az Sg topikjában is, szerintem egy rajongónak a két játék egy pakban simán megérne 4-5 ezret, és ennyi játékért fair ár is lenne.
  • Ryder62
    "Az újrajátszási faktor sem túl magas, mert nem hinném, hogy valakit az fog ösztönözni, hogy összeszedje az összes elrejtett kristályt és kosztümöt."

Hát én tervezem hogy összeszedem mindet. Bár majd youtube videó segítségével
  • gezu1025
    RoyalPredator #8

OFF
    Mondj arról véleményt ami még meg sem jelent, mert azt úgy kell...

Nem értem, hogy lehet leszolni egy olyan céget aki még rossz játékot nem adott ki. (BioWare)
  • Windwalker
    A Jedi Outcast es a Jedi Academy-nel jobb jatekot ami visszadja a Jedi kardozas oromet nem lattam meg. Nem tudom miert kell uj, raadasul rosszabb iranyitast/fejlodes rendszert kitalalni, egyszeruen 2010es szintre kene grafikailag, tortenetileg feltapolni a regieket.
  • Inquisitor
    Starkiller nem az eredeti Star Wars forgatókönyvben volt a Skywalker név helyett, míg nem találták túl negatívnak? :)
  • JackMeadow
    mi a fszom ez a grafika
  • Evoluti0N
    Egyetértek. A Jedi Knight sorozat nagy kedvencem. Jobban örülnék ha azt folytatnák, mint egy újabb TFU-nak.
  • Jimmyke
    God of War klónok kellenek a népnek, QTE és hent orgia.

Sajnos elkallódot a Jedi Outcast-om valahová, pedig az a Star Wars fénykardozós játékok mesterműve, játszanám most orrvérzésig.
  • Szefmester
    Manapság amikor már majdnem mindent megtudsz egy játékról mielőtt még az megjelenne, nem nehéz megmondani hogy jó vagy borzalmas lesz. S bármennyire is várom, van egy olyan érzésem hogy nem lesz sikeres, és nagyon hamar átalakítják az előfizetési rendszerüket csak hogy valaki menjen játszani vele.
  • Evoluti0N
    Érdekes, h olyan játékról mondasz vélemény, ami még meg se jelent :) (mmo)
  • RoyalPredator
    Jedi Knight 4 kell, TFU-s interaktivitással, de Republic Commandós fegyverekkel is, hogy az egyszerűbb lények is örülhessenek a SW világának.
    Multiplayerbe meg ROLEPLAYT. SWG II-est!! Az új "mmo" 1 nagy FAIL.
  • lee56
    Egy újabb jedi knight-ért én is odaadnám a lézerkardom :) ezek a TFU-k nem sokat érnek..
  • Asperot
    Magyarországon moziban kb 20 ember látta úgy hogy nem volt kint a „IV rész” felírat. Így azért megbocsájtható.
  • Tetsuo
    Nem helyesirasi hiba, hanem hagyomanyos irasmod. Masfelol, en nem is irok cikkeket az SG-n. ;)
  • baracsi
    És ezt pont te írod, akinek helyesírási hiba van aláírásában :D
  • Balumann
    Én azért remélem, hogy lesz azért még egy értelmesebb lézerkardozós játék is.
  • Tetsuo
    A 70es evekben meg nem Uj remeny volt a cime, hanem siman Csillagok haboruja. Raadasul a magyar cimekben a masodik szo kezdobetujet nem irjuk naggyal...
  • kakaoskalacs
    Nem csengett még le ez a Lezerkardozzunk pew pew pew pew ??. Olyanokat kéne gyártani mint a Republic Commando volt.