6420
2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
  • KaBuTo666
    BANamákra szeretnél utazni Narkóssal?
  • Narxis
    komorszabit vidítsátok fel és mondjátok meg neki, hogy hol találja a statját különben komor marad
  • szekrény
    ÍGY HOGY NEM TUGGYA A STATTYÁT NEM MER KÖTEGETNI...
  • KaBuTo666
    válaszolj már normálisan és értelmesen komorszabinak mert bajok lesznek.
  • komorszabi
    Valaki válaszoljon már a feltett kérdésemre!!!!
  • szekrény
    én már hosszú ideje tudom hová kell célozni, hogy telibe trafálja a trackelt légijárműveket
  • Narxis
    Engivel is néha. Csomószor elmegy a heli mellett az rpg rakétája, hiába van tracelve.
  • komorszabi
    de azért leírhatnád
  • szekrény
    kár leírni,mert annyira hátul vagy hogy mire odalapoznál elkopna a mutatóujjad ...
  • komorszabi
    Sziasztok
    Hol lehet megnézni a játékban a stat-omat?
  • szekrény
    én visszatértem engire mert a többi kaszttal gagyik az air map-ok ...
  • Narxis
    HA-HA :D majd megy a skúló a fejedbe :p

Valaki vett már sms-el BF-et? Nekem pár hete nem működött, hogy rohadna meg. Kéne assaultnak új fegyó me engivel már maxon vagyok.
  • szekrény
    sok magyar játszik, de a legjobb az én vagyok, sajnos nem tudlak már belezsúfolni az órarendembe, hogy kioktassalak mit-hogy-kő, de esetleg sűrgős lenne a dolog számodra Narxis nevű tanítványomat lehet zaklatni, igaz ő sem ingyen dolgozok, egy-két meleg oldal címét megérdemli a hasznos tanácsaiért ...
  • ADAM483
    sziasztok ma regisztráltem a battlefield play4free -re hogy tudom felvenni magyarokkal a kapcsolatot ?
  • Narxis
    TÉK

mert megérdemled :p
  • szekrény
    elbasztak egy órát az életemből, miééért , istenem, miéééért ...
  • Narxis
    Rendes, jól beállított képet akar csinálni te kis ratyilovics. :D
  • szekrény
    ezt most úgy írtad mint ha egy egész délelőttnyi ideig tartana (1 perc) ...
  • Pat10
    oké majd rakok fel
  • szekrény
    NYOMASS róla egy screen shot-ot , mert amit leírtál , ara eddig még nem volt példa ...
  • Pat10
    sziasztok.valaki tudna segíteni hogy miért van az hogy letöltöttem a játékot és nem idul el ha arra megyek hogy play now?
    (addig bejön hogy mutatja a katonámat de semmi fegyver semmi nem megy csak ennyi.)
    ELŐRE IS KÖSZI!
  • koschwarz
    azért az kozsó-s fiúbanda, aminek a vezető énekese voltál...mi is volt a nevetek? "meleg helyzet" ??? na az elég cikis volt.
  • szekrény
    én legalább benne vagyok a fiatal fijúkba , benned meg a fijatal fijúk vannak
  • Narxis
    schrankot feltétlen kérdezd meg, ő minden olyanban benne van amiben egy csapatnyi fiatal fiú csinál valamit.
  • komorszabi
    oké én benne vagyok
  • mezarius
    Na erről beszélek emberek. Simán lenne egy klánra való ember. Na várjatok megpróbálom egy régi haverom rábeszélni hogy csináljon. Amúgy csinálnék én csak nem értek az ilyenekhez hogy hogy lehet nevezni a bajnokságra majd ha lesz nyáron, stb.
  • komorszabi
    Hát ha lenne klán én mennék:)
  • mezarius
    hát jó nem kötelező mindenkinek csak kérdeztem mer már kapásból velem együtt lenne 3 ember aki menne végre egy magyar klánba. Ha lenne.
  • koschwarz
    klánt?...lassan ár ott tartok, hogy hetente egyszer ha van kedvem játszani ezzel, de akkor is csak egy-két körig bírom...
  • mezarius
    Amúgy nem akar valaki csinálni egy klánt? P4F-ben eddig is csak 1 magyar klán volt tudomásom szerint, az is fél éve megszűnt. Battlefield.hu-ról is tudnék hozzá hozni embereket. Szóval?
  • mezarius
    sziasztok. Gondolom láttátok P4F főoldalán hogy meg lett hirdetve egy videó készítő verseny az új pályáról. nos én is készen lennék vele. Feltettem youtube-ra, kitettem nekik a fórumukra, és most nektek is megmutatnám.---->http://www.youtube.com/watch?v=6T5EiWlbuh0 bocsi hogy nem HD, de így is 13 óráig töltötte fel, gyors a netem. Amúgy most ugye feltettem nekik a fórumukra is , de mi fogja eldönteni hogy felteszik-e facebookra?
  • Elektrofrombc2
    ahah xD
  • komorszabi
    Oké, tanultam belőle
  • szekrény
    kaptál egy figyelmeztetést és ha ebből sem tanulsz , kénytelenek leszünk jelenteni az EA-nak, hogy szánt szándékkal megpróbálod megkurtítani az idei bevételeik egy részét !
  • komorszabi
    Sziasztok megint én.
    A következő lenne a kérdésem: Hogy lehet a játékhoz letölteni egy olyan hacket amitől megnő a kreditem mert szeretnék venni új fegyót de nagyon sokba kerül és rengeteg időt kéne rászánnom?!
  • lamadragoon
    +3 wep eket már nem lehet venni csinálni stb. ahogy látom.
    Érdekelne +3 M16A2 (vagy normálisabb assa wep) acc , tsere-bhere ...
    BF megbeszélés szerint lenne inyimen 25rec 21ass 16engi mellé.
    [email protected] ha érdekelne valakit.
  • koschwarz
    azért az remélem megvan, hogy ebben a játékban nem csak a kill számít, hanem foglalás, javítás, gyógyítás, stb. ezekért mind xp-t kapsz...
  • Lui76
    Érdekes hogy néha fele annyi öléssel is majdnem ugyanannyi xp-t kapok.
  • koschwarz
    a szürke pénzből (kredit) mindig ugyanannyi jár (ha vesztes csapatban vagy akkor kevesebb), ha egy teljes kört végigjátszol, térképtől függően (80 vagy 60 a nyertesnek, a vesztesnek...na azt nem tudom :DDDD).

akkor kapsz valamilyen töredéket, ha a kör közben kapcsolódsz be, de nem tudom mi alapján osztja el a teljes összeget.
  • komorszabi
    Köszi