6420
2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
  • Vaxi
    azt hogy csináltad, mikor most adtam neked kódot? :)
  • Wreck86
    ja,ultra-mega-giga-über fegyver?:D
  • HUmanHunter
    overpowerd :D
  • Wreck86
    kurvaimba?:D
  • HUmanHunter
    eddigi megállapításaim alapján, a medic mg je kurvaimba, majdnem hallhatatlan vagyok ha ledobok magam mellé egy healelő ládát és szedem az ellent a géppuskával.
  • Wreck86
    Sztem mostmár bárki kaphat kulcsot,én is kaptam,csak bf:heroest játszottam régen.:D
  • Elektrofrombc2
    Miért lenne az bug hogy 2 keréken vette be? Valóságban is megeshet :P
    Amit nehezen hittem el az az volt hogy tegnap 999:1000-re vesztettünk ''
  • justbusiness123
    na mind1 asszem tolok még1 kört aztán huzok megaszart nézni :P ByeBye
  • justbusiness123
    óó , ja hogy frissítés előtt? ez szoszi nekem mert csak ma kaptam meg a kulcsomat :S na mind1 :) attól is jó játék
  • eLiXir
    Van valakinek fölös kódja? Megköszönném!
  • Vaxi
    a frissítés előtt voltak, most kivették őket. az ump nekem is hiányzik :)
  • tutituti
    Na ha ilyet látsz akkor iziben linkeld be ide!
    Videó beszúrása gomb és mehet is youtube link.

/
    Még kérdés azoktól akik játszanak vele egy ideje:
    Valaki látott már glitchet vagy egyéb bugot?
    Mert ma engem egy hummmve(csapattárs) belelökött az épület textúrába,de ott meg is haltam.És ma volt olyan is hogy apc-t vezette valaki megpatkázta és a kanyart két keréken vette be.:D
    Illetve méág annyi hogy futás közben közelítés nélkül a medic mg24(asszem az van neki) első lövése pontosan a crosshair közepébe megy.
  • justbusiness123
    Ja , bocs :) hát nem vagyok egy 5 ös magyarból (de amúgy igen ... ) . Am meg azt tom hogy béta fázis van de láttam olyan vidiket ahol a csávó UMP vel meg m16 al szeletel ? most akk annak honnan van?
  • tutituti
    Én úgy tudom hogy most még nincs semmilyen weapon unlock,mivel beta test fázis van.
    Skill pontjaid eloszthatod,amúgy van kétféle fegyvered(medicnél legalább is)
    Várjunk türelemmel a többire,és ne írj ilyen gyorsan mert mire kitaláltam mit írsz eltelt vagy 5 perc:D

Amit meg mondtam hogy gulf of oman benne van,mára el is tűnt,félig kimentettem de a bf2 map editor nem hajlandó megnyitni win7-en:S
    Ma elértem lvl5öt,váltok másra.Assault lesz vagy engineer.Nem vagyok jó mesterlövész sajnos.
  • justbusiness123
    Szasztok ! Én uj vok a fórumon , meg bbe a játékba is . Ennek ellenéra nekem zökkenő mentsen van minden , ma kaptam kulcsot feltettem jáccottam :) nao klafa gém , csak azt szeretném tudni h mikor kapom meg az UMP t ? :D most arra hajtok :P
  • SzLehel
    szerintem mégsézd le,és indítsd el újra :D
  • byzhouse
    elkelt
  • szabii98
    Jajj istenem mit csináljak az updaterrel hogy újra induljon?mert áram elment, az updater megállt és azóta nem is megy...help pls :S
  • byzhouse
    na mi van? eddig kellet :|
  • byzhouse
    kell valakinek kulcs? haver odaadja bárkinek
  • Gyuszopapa
    Megint lemaradtam sajnos.
  • Borzgy
    Mindig kéne lennie server-nek? Mert nekem az istenért nem akar csatlakozni. Mindig disconnected, és utána lefagy...
  • Vaxi
    elkelt
  • MR ME
    má nincs
  • MR ME
    nekem is van egy fölös kulcsom, privizzen akinek kell
  • Vaxi
    Nekem is van egy fölös kódom
  • Gyuszopapa
    Valaki please ha van feles kulcsa köszönném.Sajna mindig kimaradok mert ritkán tudok felnézni ide.
  • kaki laki
    Köszönöm Mindenkinek!!!!!
  • szabii98
    Nah már telepítem (:
  • Jaffa 2843
    elkeltek..
  • Jaffa 2843
    1 fölös bétakulcsom még van
  • tutituti
    enyém elkelt
  • tutituti
    Hát most kaptam az emailt hogy kaptam egy beta kulcsot.De mivel itt már kaptam párat,így én is felajánlom.Első pü-s kapja.
  • Jaffa 2843
    2 felesleges beta kulcsom van, a 2 leggyorsabb priviző kapja
  • Grr1234
    Elkelt.
  • Grr1234
    Van egy felesleges béta kódom.
  • tutituti
    beta keyt lehet szerezni itt is.
  • HUmanHunter
    oh hogy nem vettem észre :D köszi!
  • Doomista
    Bemész a training menübe, ott ahol a pontokat írja ki hogy mennyi van épp, az mellet van jobb oldalt egy két darabos "frissítés" nyíl, arra kattints és reseteli.
  • HUmanHunter
    nem tudok assaultommal lvl 5 ről továbbjutni, aztmondták reseteljem a training pointjaimat, azt hol lehet?