6420
2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
-
#1209 azt hogy csináltad, mikor most adtam neked kódot? :) -
#1208 ja,ultra-mega-giga-über fegyver?:D -
HUmanHunter #1207 overpowerd :D -
#1206 kurvaimba?:D -
HUmanHunter #1205 eddigi megállapításaim alapján, a medic mg je kurvaimba, majdnem hallhatatlan vagyok ha ledobok magam mellé egy healelő ládát és szedem az ellent a géppuskával. -
#1204 Sztem mostmár bárki kaphat kulcsot,én is kaptam,csak bf:heroest játszottam régen.:D -
#1203 Miért lenne az bug hogy 2 keréken vette be? Valóságban is megeshet :P
Amit nehezen hittem el az az volt hogy tegnap 999:1000-re vesztettünk '' -
justbusiness123 #1202 na mind1 asszem tolok még1 kört aztán huzok megaszart nézni :P ByeBye -
justbusiness123 #1201 óó , ja hogy frissítés előtt? ez szoszi nekem mert csak ma kaptam meg a kulcsomat :S na mind1 :) attól is jó játék -
eLiXir #1200 Van valakinek fölös kódja? Megköszönném! -
#1199 a frissítés előtt voltak, most kivették őket. az ump nekem is hiányzik :) -
#1198 Na ha ilyet látsz akkor iziben linkeld be ide!
Videó beszúrása gomb és mehet is youtube link.
/
Még kérdés azoktól akik játszanak vele egy ideje:
Valaki látott már glitchet vagy egyéb bugot?
Mert ma engem egy hummmve(csapattárs) belelökött az épület textúrába,de ott meg is haltam.És ma volt olyan is hogy apc-t vezette valaki megpatkázta és a kanyart két keréken vette be.:D
Illetve méág annyi hogy futás közben közelítés nélkül a medic mg24(asszem az van neki) első lövése pontosan a crosshair közepébe megy. -
justbusiness123 #1197 Ja , bocs :) hát nem vagyok egy 5 ös magyarból (de amúgy igen ... ) . Am meg azt tom hogy béta fázis van de láttam olyan vidiket ahol a csávó UMP vel meg m16 al szeletel ? most akk annak honnan van? -
#1196 Én úgy tudom hogy most még nincs semmilyen weapon unlock,mivel beta test fázis van.
Skill pontjaid eloszthatod,amúgy van kétféle fegyvered(medicnél legalább is)
Várjunk türelemmel a többire,és ne írj ilyen gyorsan mert mire kitaláltam mit írsz eltelt vagy 5 perc:D
Amit meg mondtam hogy gulf of oman benne van,mára el is tűnt,félig kimentettem de a bf2 map editor nem hajlandó megnyitni win7-en:S
Ma elértem lvl5öt,váltok másra.Assault lesz vagy engineer.Nem vagyok jó mesterlövész sajnos. -
justbusiness123 #1195 Szasztok ! Én uj vok a fórumon , meg bbe a játékba is . Ennek ellenéra nekem zökkenő mentsen van minden , ma kaptam kulcsot feltettem jáccottam :) nao klafa gém , csak azt szeretném tudni h mikor kapom meg az UMP t ? :D most arra hajtok :P -
#1194 szerintem mégsézd le,és indítsd el újra :D -
#1193 elkelt -
#1192 Jajj istenem mit csináljak az updaterrel hogy újra induljon?mert áram elment, az updater megállt és azóta nem is megy...help pls :S -
#1191 na mi van? eddig kellet :| -
#1190 kell valakinek kulcs? haver odaadja bárkinek -
Gyuszopapa #1189 Megint lemaradtam sajnos. -
#1188 Mindig kéne lennie server-nek? Mert nekem az istenért nem akar csatlakozni. Mindig disconnected, és utána lefagy... -
#1187 elkelt -
#1186 má nincs -
#1185 nekem is van egy fölös kulcsom, privizzen akinek kell -
#1184 Nekem is van egy fölös kódom -
Gyuszopapa #1183 Valaki please ha van feles kulcsa köszönném.Sajna mindig kimaradok mert ritkán tudok felnézni ide. -
kaki laki #1182 Köszönöm Mindenkinek!!!!! -
#1181 Nah már telepítem (: -
#1180 elkeltek.. -
#1179 1 fölös bétakulcsom még van -
#1178 enyém elkelt -
#1177 Hát most kaptam az emailt hogy kaptam egy beta kulcsot.De mivel itt már kaptam párat,így én is felajánlom.Első pü-s kapja. -
#1176 2 felesleges beta kulcsom van, a 2 leggyorsabb priviző kapja -
#1175 Elkelt. -
#1174 Van egy felesleges béta kódom. -
#1173 beta keyt lehet szerezni itt is. -
HUmanHunter #1172 oh hogy nem vettem észre :D köszi! -
#1171 Bemész a training menübe, ott ahol a pontokat írja ki hogy mennyi van épp, az mellet van jobb oldalt egy két darabos "frissítés" nyíl, arra kattints és reseteli. -
HUmanHunter #1170 nem tudok assaultommal lvl 5 ről továbbjutni, aztmondták reseteljem a training pointjaimat, azt hol lehet?