6420
2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
-
Balinthun #1249 aki kapja marja: CUPR-SFYE-F44D-VXUY -
#1248 Esetleg ha valakinek lenne 1 felesleges kódja az dobhat 1 pm-et :D -
#1247 Picsába kell nekem későn kelni :( -
#1246 Elkelt! -
#1245 Van még kódom ha kell valakinek! -
#1244 fedezékem van mindig, csapattal haladok és rövid sorozatokat lövök, ha meg kocsi jön lövöm, mint a bolond -
#1243 Medic fegyvere pontozgatva messzire tökéletes,darálni is lehet de azért 10golyónként érdemes megállni mert úgy széthord hogy átlősz vele jalalabadba. -
#1242 Nem találtam még friends opciót sajnos..amúgy medic fegyverrel te milyen távra lősz és hogy? Pontozol vagy nyomod mint a bolond? Mert én mindkettőt próbáltam és egyik se adta be -
#1241 hogy lehet playereket felvenni barátnak? am tegnap kaptam kulcsot most 2-es vagyok mediccel assaulttal meg 1es engineer. én pl mediccel vagyok jó -
#1240 Igen ez engem is zavar. Amúgy lehetnének új fegyverek, mert az assault G3 ugyanazt tudja mint az engineres smg csak kevesebb golyó van benne, a shotgun használhatatlan. Egyedül az m24 és és a fentebb említett smg ér valamit + a gránát ha kifejleszted. -
#1239 Jó! nem úgy értettem,na.:D
Csak medic-kért ordibálnak,de nem látom,hogy ki.Valahogy rá kéne jönni,kihez kell futni. -
#1238 nekem az engineer a best.. ezért mondom, hogy várom, hogy legyen egy összeszokott csapat, mert mindenkinek dolga van a pályán. bár játszottam egy nagyon jó assaulttal nemrég. kb folyamatosan 3 jármű volt a pályán, szerencsére mind megjelölve. az assault dobálta nekem szépen az ammoboxot, és fedezte a seggemet is, én meg szépen sorban robbantottam fel a járműveket :D
kaptuk is az anyázást rendesen :D -
#1237 már nem -
#1236 Zászlótartás + ha lelőnek akkor levonnak egyet elvileg a csapatodtól (legalábbis régi bf-ekben így volt) -
#1235 fire base-ek(=zászlók) tartásáért másodpercenként 1 pont.értelemszerűen 3 zászlóért 3/mp,0-ért meg lófasz:) -
#1234 Végre kaptam kulcsot! -
#1233 és sűrűn ha nincs egy jó engineer akkor szopja az egész csapat
Most felteszek egy noob kérdést mint annó BFHben is:D Mi alapján van pontozva a csapat? -
#1232 +1 -
justbusiness123 #1231 Jó reggelt gamerek! Am ti tudjátok mér van az hogy feltapad tankokra a heal csomag vagy az ammo pack? :D amúgy nállam a sniper a nyerő -
#1230 Nah így 4 óra játék után..kijelenthetem hogy szerintem a sniper és az enginer a legjobb :)
-
Kosadzk1 #1229 öhm már megvan sry a floodért :) have a nice day -
Kosadzk1 #1228 lehet hülye kérdés de hol tudom aktiválni a keyt? hova kéne becopyzni, mert a hivatalos oldalon csak a mail címemet akarja de azt nagyon és hogy várjak mert majd ők küldik amikor jónak érzik... -
Kosadzk1 #1227 köszi -
#1226 Emil ment neked is!! -
Kosadzk1 #1225 Ha van valakinek esetleg fölös key-e küldhetne eggyet, pm-ben adok mail címet -
#1224 Úgy van. Még jó hogy minden időmet elveszi a karácsonyra való készülés. meg a záró vizsgákra való nem tanulás -
#1223 -
#1222 Meg is van az eredménye. Duplagg
-
#1221 1 hete még öltek a kódokért. Most már mindenkinek van -
#1220 Valakinek kell kód??Írjon! -
HUmanHunter #1219 ha csak sima narancssárga felé mész az se baj, csak ne felejts el lőni rá! :D -
#1218 aha!szóval a villogó narancssárga felé kéne menni?:) -
#1217 jah oké ^.^ -
#1216 ezen én is morfondíroztam, mert néha úgy láttam mintha bevillanna... DE amibe biztos vagyok, hogy azok a kék háromszögek (amik jelzik a társaid hejzetét), felváltva cserélődnek kékről narancssárgára ha kér valamit. -
#1215 Érdekes game,de egész jó.
Kérdés: ha vki ordibál,hogy medic,azt látom a térképen,hogy kihez kell mennem? -
#1214 Egy barátomnak kértem igazából aki a napokban nem tudta követni a fórumot mert nem volt internet közelbe (Naberiussnak) -
#1213 lehet egy ismerősének kellett...? -
#1212 Medicet választottam,gondoltam segítem a többieket,bár engi és vonzott. -
HUmanHunter #1211 csak nyomkodjad a join now t és majd egy után berokkosodik a hang és joinol :D -
#1210 Volt már másnál is olyan,hogy nem tud szerverre csatlakozni,mert tele van? Pontosabban még nem tudtam egy szerverre sem felcsatlakozni.:D