6420
2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
  • Balinthun
    aki kapja marja: CUPR-SFYE-F44D-VXUY
  • jetblack
    Esetleg ha valakinek lenne 1 felesleges kódja az dobhat 1 pm-et :D
  • jetblack
    Picsába kell nekem későn kelni :(
  • zotya10002
    Elkelt!
  • zotya10002
    Van még kódom ha kell valakinek!
  • Zero07
    fedezékem van mindig, csapattal haladok és rövid sorozatokat lövök, ha meg kocsi jön lövöm, mint a bolond
  • tutituti
    Medic fegyvere pontozgatva messzire tökéletes,darálni is lehet de azért 10golyónként érdemes megállni mert úgy széthord hogy átlősz vele jalalabadba.
  • Czdano
    Nem találtam még friends opciót sajnos..amúgy medic fegyverrel te milyen távra lősz és hogy? Pontozol vagy nyomod mint a bolond? Mert én mindkettőt próbáltam és egyik se adta be
  • Zero07
    hogy lehet playereket felvenni barátnak? am tegnap kaptam kulcsot most 2-es vagyok mediccel assaulttal meg 1es engineer. én pl mediccel vagyok jó
  • Czdano
    Igen ez engem is zavar. Amúgy lehetnének új fegyverek, mert az assault G3 ugyanazt tudja mint az engineres smg csak kevesebb golyó van benne, a shotgun használhatatlan. Egyedül az m24 és és a fentebb említett smg ér valamit + a gránát ha kifejleszted.
  • Wreck86
    Jó! nem úgy értettem,na.:D

Csak medic-kért ordibálnak,de nem látom,hogy ki.Valahogy rá kéne jönni,kihez kell futni.
  • Vaxi
    nekem az engineer a best.. ezért mondom, hogy várom, hogy legyen egy összeszokott csapat, mert mindenkinek dolga van a pályán. bár játszottam egy nagyon jó assaulttal nemrég. kb folyamatosan 3 jármű volt a pályán, szerencsére mind megjelölve. az assault dobálta nekem szépen az ammoboxot, és fedezte a seggemet is, én meg szépen sorban robbantottam fel a járműveket :D
    kaptuk is az anyázást rendesen :D
  • HTS s3rg1nh00
    már nem
  • Czdano
    Zászlótartás + ha lelőnek akkor levonnak egyet elvileg a csapatodtól (legalábbis régi bf-ekben így volt)
  • HTS s3rg1nh00
    fire base-ek(=zászlók) tartásáért másodpercenként 1 pont.értelemszerűen 3 zászlóért 3/mp,0-ért meg lófasz:)
  • XenHai
    Végre kaptam kulcsot!
  • Elektrofrombc2
    és sűrűn ha nincs egy jó engineer akkor szopja az egész csapat

Most felteszek egy noob kérdést mint annó BFHben is:D Mi alapján van pontozva a csapat?
  • Elektrofrombc2
    +1
  • justbusiness123
    Jó reggelt gamerek! Am ti tudjátok mér van az hogy feltapad tankokra a heal csomag vagy az ammo pack? :D amúgy nállam a sniper a nyerő
  • Czdano
    Nah így 4 óra játék után..kijelenthetem hogy szerintem a sniper és az enginer a legjobb :)
  • Kosadzk1
    öhm már megvan sry a floodért :) have a nice day
  • Kosadzk1
    lehet hülye kérdés de hol tudom aktiválni a keyt? hova kéne becopyzni, mert a hivatalos oldalon csak a mail címemet akarja de azt nagyon és hogy várjak mert majd ők küldik amikor jónak érzik...
  • Kosadzk1
    köszi
  • zotya10002
    Emil ment neked is!!
  • Kosadzk1
    Ha van valakinek esetleg fölös key-e küldhetne eggyet, pm-ben adok mail címet
  • kabel15
    Úgy van. Még jó hogy minden időmet elveszi a karácsonyra való készülés. meg a záró vizsgákra való nem tanulás
  • zotya10002
  • Doomista
    Meg is van az eredménye. Duplagg

• kabel15
    1 hete még öltek a kódokért. Most már mindenkinek van
  • zotya10002
    Valakinek kell kód??Írjon!
  • HUmanHunter
    ha csak sima narancssárga felé mész az se baj, csak ne felejts el lőni rá! :D
  • Wreck86
    aha!szóval a villogó narancssárga felé kéne menni?:)
  • Vaxi
    jah oké ^.^
  • Elektrofrombc2
    ezen én is morfondíroztam, mert néha úgy láttam mintha bevillanna... DE amibe biztos vagyok, hogy azok a kék háromszögek (amik jelzik a társaid hejzetét), felváltva cserélődnek kékről narancssárgára ha kér valamit.
  • Wreck86
    Érdekes game,de egész jó.

Kérdés: ha vki ordibál,hogy medic,azt látom a térképen,hogy kihez kell mennem?
  • Elektrofrombc2
    Egy barátomnak kértem igazából aki a napokban nem tudta követni a fórumot mert nem volt internet közelbe (Naberiussnak)
  • HTS s3rg1nh00
    lehet egy ismerősének kellett...?
  • Wreck86
    Medicet választottam,gondoltam segítem a többieket,bár engi és vonzott.
  • HUmanHunter
    csak nyomkodjad a join now t és majd egy után berokkosodik a hang és joinol :D
  • Wreck86
    Volt már másnál is olyan,hogy nem tud szerverre csatlakozni,mert tele van? Pontosabban még nem tudtam egy szerverre sem felcsatlakozni.:D