2013-ban folytatódik a Darksiders
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A koncepció nem rossz, de a megvalósítás és a játékmenet, pff...
Agyatlan hentelés. Ha mérges vagy akkor indítsd el fél órára lenyugszol, az egered szétmegy és minden ok lesz...
Agyatlan hentelés. Ha mérges vagy akkor indítsd el fél órára lenyugszol, az egered szétmegy és minden ok lesz...
Állítólag a Halált irányíthatjuk.
A 4 lovas együtt
Remélem kitaláljátok, hogy õ 😄.
A másik kettõ kinézete sem gyenge 😄 alig várok õket 😄.
A 4 lovas együtt
Remélem kitaláljátok, hogy õ 😄.
A másik kettõ kinézete sem gyenge 😄 alig várok õket 😄.
Te is csak nézel, de nem látsz. Vagy nem olvastad el a hírt, vagy nem fogtad fel. egyik esetben sem értem, miért kell kommentelni.
"2013-as üzleti évben jelenhet meg, ami a 2012 április - 2013 március közötti idõszakot jelenti." Ebbõl egyenesen következik, hogy a 2011-es üzleti év a 2010 április - 2011 március közötti idõszakot jelenti. És hoppá, pont 2010. szeptember végén ért véget az a bizonyos 2. negyedév, tehát nyilvánosságra hozhatta jósok bevetése nélkül is.
"2013-as üzleti évben jelenhet meg, ami a 2012 április - 2013 március közötti idõszakot jelenti." Ebbõl egyenesen következik, hogy a 2011-es üzleti év a 2010 április - 2011 március közötti idõszakot jelenti. És hoppá, pont 2010. szeptember végén ért véget az a bizonyos 2. negyedév, tehát nyilvánosságra hozhatta jósok bevetése nélkül is.
Én is várom, hogy megvehessem a játékot. De csak valami hatalmas "akció" keretén belül.
Kíváncsi leszek ki lesz a következõ, és milyen lesz a játékmenet.
Ráadásul a részenként más más lovassal leszel. De az elosztás egyelõre még 7 pecsétes titok 😄.
Nagyon kellemes meglepetés volt számomra a játék. Reménykedtem is a befejezõképeknél, h lesz folytatás. Alig várom 😊
öhhmm a wwe smackdown vs raw 2011 már meg is jelent...
Közben a THQ nyilvánosságra hozta a 2011-es üzleti év második negyedének bevételeit.
Azt hogyan? Jóstól kérdezték meg, hogy mi lesz?
Azt hogyan? Jóstól kérdezték meg, hogy mi lesz?
A heavy cost. I pay it gladly.