2013-ban folytatódik a Darksiders

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A koncepció nem rossz, de a megvalósítás és a játékmenet, pff...

Agyatlan hentelés. Ha mérges vagy akkor indítsd el fél órára lenyugszol, az egered szétmegy és minden ok lesz...
Grr1234
Ezek hova gondolnak? 2012 dec. világvége!

gromgotth
örülünk
Állítólag a Halált irányíthatjuk.

A 4 lovas együtt
Remélem kitaláljátok, hogy õ 😄.

A másik kettõ kinézete sem gyenge 😄 alig várok õket 😄.
Te is csak nézel, de nem látsz. Vagy nem olvastad el a hírt, vagy nem fogtad fel. egyik esetben sem értem, miért kell kommentelni.
"2013-as üzleti évben jelenhet meg, ami a 2012 április - 2013 március közötti idõszakot jelenti." Ebbõl egyenesen következik, hogy a 2011-es üzleti év a 2010 április - 2011 március közötti idõszakot jelenti. És hoppá, pont 2010. szeptember végén ért véget az a bizonyos 2. negyedév, tehát nyilvánosságra hozhatta jósok bevetése nélkül is.
Én is várom, hogy megvehessem a játékot. De csak valami hatalmas "akció" keretén belül.
Kíváncsi leszek ki lesz a következõ, és milyen lesz a játékmenet.
Ráadásul a részenként más más lovassal leszel. De az elosztás egyelõre még 7 pecsétes titok 😄.
Nagyon kellemes meglepetés volt számomra a játék. Reménykedtem is a befejezõképeknél, h lesz folytatás. Alig várom 😊
öhhmm a wwe smackdown vs raw 2011 már meg is jelent...
Fresh Duke
Közben a THQ nyilvánosságra hozta a 2011-es üzleti év második negyedének bevételeit.

Azt hogyan? Jóstól kérdezték meg, hogy mi lesz?

A heavy cost. I pay it gladly.

Khabbas
Inkább a w40k mmo-n ügyködnének...

Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870