46
-
JL666 #6 árulják DAT szalagon -
FoodLFG #5 Stúdióban milyen formátumokat használnak ? Rakják ki azt az internetre, azt csókolom.
Ilyen műanyag korongokkal csak frizbizni lehet, másra nem jók. -
duke #4 "Pure Audio formátumú zeneszám között már a közepes vagy a gyenge minőségű készülékeken is azonnal érzékelhetővé válik."
Ez marketing baromsag. Az emberek 95 %-nak nincs olyan minosegu keszuleke, es olyan kifinomult hallasa, hogy eszrevenne a kulonbseget a 44 khz-es cd es a 192-es bluray kozott. Az embereknek a cd pont eleg jo minosegu, nincs szukseguk jobbra. Sot, sokaknak mar az is boven eleg, ha a mobiltelefonjat recsegteti az utcan. ( amiert nagyon pofan kene verni :) ) -
Rotyoka #3 LossLess ?! -
Lame #2 Ugynezem ez minosegre pont ugyan azt tudja mint a DVD audio. Ami szinen nem terjedt el, viszont mara bazi olcso. Minek a blu-ray?? Nem is ertem a letjogosultsagat itt. -
"Az ember azt hihetné, hogy a film- és a zeneipar kapva kapott a formátumon, azonban közel sem ez a helyzet. Pedig a Pure Audio korongok akár a kikapcsolt televízió mellett is lejátszhatók. A válasz alighanem a profit elmaradásában keresendő. Az illegálisan másolt DVD-k komoly károkat jelentenek, így a cégek - érthetően - nem szívesen dobnának piacra 20-30 eurós kiadványokat, amelyek jócskán megnövelik beruházásaikat. Emellett a stúdiók nem szívesen kísérleteznek új dolgokkal, ragaszkodnak a bevált modellekhez. S mivel a felhasználók szinte nem is ismerik a Pure Audiót, így igény sincs a nem mindennapi zenei élményt kínáló Pure Audio kiadványokra. "
Kötsögök!
Na hát én az ilyen hozzáállás miatt hagytam abba a hifizést.
Nekem ne akarjanak itt rinyálni, ha egy szalmaszálat nem hajlandóak keresztbe tenni, ha nem hajlandóak a pénzért jobb minőségű tartalmat adni.
Utálom az egész MP3 "forradalmat", mert az igénytelenségről szól. De a magam részéről nem jószántamból lettem igénytelen, még a net store-okban árult veszteségmentes kódolású anyagok is ugyan azt jelentik, mint a CD.
Akkor, mire fizessek?