Elkészült a leggyorsabb robothal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de meggyoztetek. van par regi horgaszbotom. holnap felhurozom a biciklimet, es egy kulso mechanizmussal felhuzva tartott allapotbol egy kulso pneumatikus aktuator segitsegevel eleresztve a rugokat a masodperc tort resze alatt hihetetlen sebessegre fogok felgyorsulni. majd valahogy rakotozom magam a bringara, vagy mittudomen. jo zri lesz. nem. ha a pecabotok nem lesznek eleg erosek, biztos talalok valami laprugokat, vagy bambuszt, majd egy traktorral felhuzom. ha mozgasban akarok maradni, legfeljebb viszem a traktort is magammal.de megsem. inkabb tekerem a bringat.
Pedig mûködik. Csak nem úgy ahogy te elképzeled! Szerintem itt csak te látsz bele "perpeetum mobile"-t ebbe az egészbe. Én egy szóval sem mondtam hogy ez örökké fog gyorsulni. Én azt mondtam hogy nem kell fikázni, és hogy jó ötlet volt ELSÕRE.
(Nem probléma ha gyengéd az olvasás-szövegértés, ez mostanában teljesen általános. Sajnos.)
Ĥ|Ψ>≈iħ∂|Ψ>/∂t (Az ember) \"Tudásra törpe és vakságra nagy.\" \"Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan.\" Használj TE is szinkrotronsugárzást!
Mottó: olyan nincs hogy a gyermek nem érti, csak másképp érti... C:
Egyébként a torpedók is elég jól tudnak a vízben haladni, nem csak az alakjuk miatt, hanem a bevonatuk miatt is. (ha jól emlékszem, a delfinek bõrét utánozzák)
Ebben én annyira nem vagyok biztos.
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI
Tudvalévõ, hogy a nagyobb hal megeszi a kisebbet.
<#mf1>#mf1>
halgatyo: pedig nagyon hasznos lenne, ha meg lehetne csinalni. csak eppen nem lehet.
lamer the true: akkor mostmar ne is horgasszunk? vagy vigyazzunk, merjuk-e kritikaval illetni valami hateves gyermek szintjen levo messze csuszeci szakember velemenyet? csak nem a cegtol vagy?
"aki leginkább katonai alkalmazásokat vizionál robotjuk számára"
"kiváló lenne a titkos felderítõ küldetésekhez"
"vagy az örvénylõ vízben való navigáláshoz"
Akár egyenesen a hajócsavarhoz tud juttatni kismennyiségû robbanóanyagot, ami a hajótestet sértetlenül hagyva bénítja meg a hajókat.
De a zöldlelkûek is örülhetnek, mert tengerbiológiai megfigyelésre is kiválóan alkalmas lenne. Folyamatosan nyomon tudnának követni ragadozó halakat/vízi emlõsöket.
Ĥ|Ψ>≈iħ∂|Ψ>/∂t (Az ember) \"Tudásra törpe és vakságra nagy.\" \"Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan.\" Használj TE is szinkrotronsugárzást!
Rugóval nem lehet tartósan jármûvet hajtani.
És azt sem értem, hogy mi a haszna annak, ha több km-t megtenni képes robothalat építenek? Meg lehet enni? Vagy meggyógyul tõle a lumbágós derekunk? Vagy elvégez valamilyen munkát helyettünk? Gyorsabban és könnyebben beérünk a munkahelyünkre a reggeli tülekedés helyett?
Ez tetszik a legjobban!
Hol akarnak felderíteni titkosan ezzel, meg fõleg mit?<#falbav>#falbav>
Ez így marhaság!
Esetleg egy lehet igaz: tizedmásodpercig 15 G lehet a gyorsulás.
Akkor hogy is nézne ki:
kb.: 1G=10ms2
Ez 1s alatt 150m/s= 540Km/h sebességre gyorsítaná fel a csukát
Mivel 0,1s így a csuka egy tizedmásodperc alatt 54Km/h gyorsul
Ezt nem egészen értem, a 15g-ben alapból bennevan az idõtényezõ, nem?
Mekkora divat itt a configra verni...
A következõ lépést ÕK is jól tudják, és a cikkben is meg van említve.
Akkor meg mi a f@sznak ez a hepaj?
Hangulati ha te össze tudod hozni ugyanezt egy laprugóból meg némi gumiból akkor "respect", de ebben kételkedek, ezért vanak õk messze csuszetben te meg írkálsz ide.
Azt kéne megoldani, hogy erre a gyorsulásra egymás után tucatszor is képes legyen pár másodpercen belül, mint az igazi csuka, no de ahhoz nem ez az 1xi út vezet, amihez jó lassan és sokáig kell felhúzni a "rugót".
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3