20
-
nagyizsak #20 pff oszinten:a kuldetes sztem egy kalap szar,s a multiplayert pedig koppintottak a BC2-rol,egy az egybe...raadasul en xboxon tolom,s az achievemntekkel is van vmi baj...de ez csak sajat problema...emellett a a black ops sokkal jobb..ha engem kerdeztek inkabb a tetrisz:P -
#19 Hát nekem a Black ops sokkal jobban bejön.
Ez a medal valahogy már nem az igazi... -
Gascan #18 nekem teszik... jobban bejön mint a black ops.. bár tény hogy sokkal jobb is lehetett volna.. de a Medal of Honorral legaláb foglalkoztak, nem úgy mint a Black Opsal...
a call of duty mrá évek óta ugyan azt adja el.. a MOH legalább más volt mint eddig -
Rotyoka #17 Szerintem tök fasza lett ez a Moh, bár semmi köze sincs a régiekhez de szerintem királyság. Lényegében egy BC2 más hadszinterekkel és fegyverekkel, de mint a BC2 ez is fasza :) -
FoodLFG #16 Remélem a főmenü zenéjét megtartották, az volt a legjobb az eredeti mohában.
http://www.youtube.com/watch?v=Oq6SFTxqt5c
-
#15 Nagyon unalmas. Mintha egy csőben mennél, semmi szabadság. Jönnek a scriptelt rongyfejűek, akik esnek-kelnek mindig. A legjobb a magától gyógyuló katona, aki bírja a lövéseket és 1000 db lőszert cipel... persze. -
Cleawer #14 Szünetekkel 5 óra alatt vittem végig legnehezebben(tovább tartott letölteni....).
Az EA játékok csúúnyán megbuknának ha más néven adnák ki őket... -
#13 ja bocs, én vagyok az olvasni képtelen fax -
MaT #12 Eppen ez az, hogy jatszottam az elozo reszekkel is es azokat is imadtam. Foleg az elso reszet a Medal of Honor Allied Assault-t. De nekem ez a resze is nagyot utott.. Lehet bennem van a "hiba"...? hmmmm.... -
#11 semmi gond, ahogy magad is írtad, nem játszottál az előző részekkel. így nem is tudhatod, annak idején miért volt olyan nagy szám a mohaa. -
MaT #10 Ugy latszik en mindig kilogok a sorbol. Nekem nagyon tetszett a jatek, es igen jatszottam az elozo reszekkel is. xbox-on vittem vegig a campaign reszet, most pedig a multiplayer-t nyustolom. Nekem eszmeletlen modon bejon az MP resze is. Elotte a MW2-vel jatszottam ejjel nappal online, de amiota megvettem a MoH-t, a MW2 disc egyszer nem volt a meghajtoban... A ket jatek MP resze ossze sem hasonlithato. Mig a MW2 egy szaladjunk, majd a commando perk-kel 100 meterrol "odalagolva" az ellenseghez szurjuk hatba azt jatek a MoH-ban sokkal tobb a bujkalas, taktika, csapatmunka es nem utolso sorban sokkal-sokkal nehezebb... Tudom mindket jatekban van tobb fajta "mode"...stb. Nekem a MoH akkor is egy hatalmas "Thumb Up"! Szerintem megeri a penzet. Nha johet a lehordas... ;) -
chuky123 #9 Ráadásul tele van buggal :( Modern varfare 2 gyenge koppintása -
Gyuszopapa #8 Ezért nem készítenek már az utóbbi pár évben csak hulladékokat mert a sok hülye azt is megveszi.Elég igénytelen lett a mai vásárló réteg sajna. -
KP27 #7 a cégeket ritkán érdekli az hogy ki veszi meg a játékaikat. csak az számít, mennyit adtak el. ha azon múlik szemrebbenés nélkül hátbaszúrnak 2millió rajongót, ha egy ilyen lépéssel 3millió példányt adnak el újaknak.
Szvsz az airborne annyira nem volt rossz, bár azért azon ellenfelek, akikbe 2 rpg lövés kellett kiverték a biztosítékot... -
zidder #6 Az eladási szám is csak 1 dolog, sokan már csak azért megveszik, mert Medal of Honour a neve a játéknak, ettől függetlenül még csalódhatnak benne utólag a játékosok is. -
#5 jó nagy sz*r:D Tök koppintás az egész és még béna is. -
bladesoft #4 Van/volt benne ötlet. De hát elég egy síkú volt.. -
Reg5 #3 Tovább megyek, már az Airborne sem kellett volna. -
RecoPhile #2 Már az előző MoH-nál abba kellett volna hagyni...
Az a 2millió 90%-ban egyik sem játszott sose az eredetivel, vagy naivak voltak... -
WinG #1 szóval akkor nem kaszálják el végleg a sorozatot. kár lett volna.