Shaun White Skateboarding

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

skate00
hogy kell manuálozni?

Srácok!
Nem lehet valahogy az irányítást átállítani ( a "gyári" kétféle megadotton kívül ) ??
Egyre jobban tetszik a játék, de az irányítása förtelmes, legalábbis nekem, aki THPS ekhez vagyok szokva.
Balumann
Elég optimalizálatlanra sikerült a játék, de végülis nem vészes. Sokkal inkább probléma, hogy nem tudom beállítani gamepadra az irányítást, és a jobboldali analogot rosszul érzékeli (az X tengelyre az Y tengelyt érzékeli, az Y -ra meg semmit. Próbáltam xbox360 input emulátorral, ami más játékoknál oldotta már meg a problémát (abban sikerült beállítanom), de itt le se szarja.

Pokerstars
32 bitesek figyelem

Shaun White Skateboarding Offline Fix Repack-SKIDROW

http://www.wupload.com/file/117971340/Shaun.White.Skateboarding.Offline.Fix.Repack-SKIDROW.rar

http://www.fileserve.com/file/B9b6RBr/Shaun.White.Skateboarding.Offline.Fix.Repack-SKIDROW.rar

http://www.uploadstation.com/file/YKdEarm/Shaun.White.Skateboarding.Offline.Fix.Repack-SKIDROW.rar

http://www.filesonic.com/file/1742439974/Shaun.White.Skateboarding.Offline.Fix.Repack-SKIDROW.rar

http://d01.megashares.com/dl/f4b7368/Shaun.White.Skateboarding.Offline.Fix.Repack-SKIDROW.rar

http://www.easy-share.com/1917683608/Shaun.White.Skateboarding.Offline.Fix.Repack-SKIDROW.rar

http://www.wupload.com/file/117971394/Shaun.White.Skateboarding.Offline.Fix.Repack-SKIDROW.rar

Mikiller
Valószínûleg azért nincs, mert nem 64bites az oprendszered.Neked a sima C:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher -be kell másolnod.

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

Helló

Nekem nem telepit fel Ubisoft Game Launcher-t vagyis pontosabban (C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher ) nekem nincs ilyen mappám.

Ha meg leszedek egy telepítõt és külön akarnám telepíteni nem reagál nem telepíti fel, vagy már 6 féle helyrõl leszedtem és egyiket se telepíti fel valakinek valami ötlet?

[url]http://g.bfbcs.com/28826/pc_Szykla%5BHUN%5D.png[/url]

Pokerstars

Pokerstars

Pokerstars

The Protector
Akinek nem indul,exe hiba vagy fehér képernyõ vagy nem csinál semmit annak van már crackfix,piratebay-on fent van.
Nekem rendes crackel 4x telepítés után sem indult,crack fixel meg elsõre.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Pokerstars
origin mappa belsõ tartalma ide is! C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher

exe meg ide C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Shaun White Skateboarding

Pokerstars
orogin mappa belsõ tartalma ide C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Shaun White Skateboarding

Pokerstars
origin mappábol másold ki mindent a fõ mappába

Halli mit csináltatok vagy mit kell csinálni hogy mûködjön?
Fel telepisedtem a gémet az ott található crack mappából át másoltam mindent, majd a Offline fix mappába lévõvel azt is felülírtam de semmi, nem indul egy kis segítséget ha kérhetnék. Köszi elõre is.

[url]http://g.bfbcs.com/28826/pc_Szykla%5BHUN%5D.png[/url]

Pokerstars
Shaun.White.Skateboarding.Offline.Fix-SKIDROW

Pokerstars
jaja müködik

skate00
mi ? mûködik??

Pokerstars
Shaun.White.Skateboarding-SKIDROW

jézusom megültük srácok megéltükkkkkkkk :D

skate00
Van már Crack?

nem baj kb 2 hét és lesz box :D
én is köcsög dobozos leszek :D (+pc persze)
Carloska
áhh múlthéten kimentem pecsába hátha van valakinél használtba senkinél nem volt semmire

sztem nem is lesz :(

nem tud valaki szerezni egy olcsó példányt? :(
Carloska
van már Crack ? <#banplz>

skate00
<#nevetes1>jövõhéten megint leszek<#mf1>

nincs és szerintem sajna már nem is lesz
a nagyobb baj az hogy mo-n szeritem nem lehet kapni

télleg !! így könnyebb :D
skate00
van már Crack ?

nincs és szerintem sajna már nem is lesz
a nagyobb baj az hogy mo-n szeritem nem lehet kapni
skate00
van már Crack ?

Balumann
Eh ugyanúgy nincs benne crack.

Balumann
Ncorera felraktak egy új verziót, amiben leírás szerint van crack. "Shaun White Skateboarding MULTI10 CLONEDVD-AKO-HOP.GE.rar"
Érdekes, mert sehol nem jelent meg ilyen verzió ilyen release listákon és torrenten se találok ilyet.

szabikafarkas
nincs:(

LANDWIRTSCHAFT SIMULATOR 2008-2009 FAN CALL OF DUTY FAN PSP, PS2, PS3 FAN

COD Black Ops
Van már crack?

szabikafarkas
hath akkor sokan nem jatszanak szerintem ezzel a game-el
eleg kar

Carloska
<#banplz>

Balumann
Amíg nincsen crack, sehogyan.

szabikafarkas
de ha nincsen crack akkor tort jatekkal hogyan leet jatszani??

Carloska
nincsen

most akkor van müködõképes változat v. nincs?
szabikafarkas
Carloska crackjeit nem is menti le
de kell az a jelszo vagy mi:D
Carloska legyszives toltsd fel rar nelkul ha lehet
megkoszonnem:D

skate00
Kösz az infót. <#sir>

Balumann
Az a gond vele mint látom, hogy azt a védelmet használja sajnos, amit az Assassin's Creed 2, ami annyit jelent hogy sajnos nagyon macerás megcsinálni hozzá a cracket, és nem biztos, hogy foglalkoznak vele. A játék során folyamatosan kulcsokat vár egy szervertõl, amik nélkül nem lehet játszani, sõt ha jól látom még regisztráció függõ is.

AC2 -nél egy nagyobb csoport foglalkozott a hálózati kommunikcáió összegyûjtésével, és írtak is egy szerver emulátort amivel mûködött, aztán a cracker csoport beleépítette a crackbe. De még annak a sok embernek is majdnem 1 hónapig tartott, mire összegyûjtötte azokat.
Úgyhogy sajnos ha lesz is törés, valószínûleg nagyon soká fog még jönni. :(

skate00
nem tudtok vmi infót? esetleg van már vmi hogy mikorra várható a törés?

skate00
http://www.youtube.com/v/zkUm-8yvmgE&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

skate00
ennyi rinyálást.
Én a Cod2 vel voltam úgy hogy tört be volt meg, sokáig avval toltam, majd annyira megtetszett hogy megvettem eredetibe ,de nem játszok eredetivel , ki se lett bontva, ott van a polcon, de ugyan úgy törtbe tolom, (multi) Csak tiszteletbõl vettem meg mert azt a játékot úgy eltalálták hogy megéri az árát. És a többi részébõl is megvettem párat. Meg THAW nál is tört után vettem meg eredetibe, mert nem veszek zsákbamacskát. Meg minek? azért hogy egy amerikai milliárdos cégtulajdonost gazdagítsak? Mellesleg a EA SKATE bármeik epizódját simán megvenném ha lenne BOXom, mert az megéri az árát. Ez a Shaun White Skateboarding meg nem mondanám hogy egy jó játék, persze még nem próbáltam, de ezért akkor sem fizetnék egy forintot sem.

Balumann
De most megérted, hogy vannak fontosabb (meg értékesebb) dolgok is, de azt csak nem, hogy innentõl kezdve teljesen semmi értelme nincs annak, amit írtál eddig. Nem költõi túlzásból írtam a végtelen pénzmennyiséget, de mind1, ne menjünk bele mostmár. Az álszenteskedést is tartom, te sem fizetsz mindenért, most attól hogy neked néhány szoftver belefér, nem kellett volna beírnod ide azt. Olvastam amit írtál, mint láthatod, csak próbáltam következtetni, hogy abból a hsz-edbõl mire következtetnék... ^^

Roger6
Te nem olvasod el azokat amiket írtam? Na jó, elmagyarázom:

"Tehát te neked szinte végtelen pénzmennyiség áll rendelkezésedre, és ami téged érdekel, függetlenül attól, hogy mennyire, fizetsz értük." - te mirõl is beszélsz? Írtam, hogy megveszek játékokat, de nem a 10.000 Ft-osokat. Counter Strike, TDU, GTR-Evolution, mind-mind 2.900-ért jött. Ehhez nem kell végtelen pénzmennyiség (értem én a költõi túlzásod, csak hát nem illik a képbe).

"Nem volt olyan szoftver még ebben az életben, amit úgy használtál, hogy nem fizettél értük, pedig kellett volna, soha nem töltesz le semmit nem legálisan. " - te tényleg nem olvasol el semmit amit írtam... <#ijedt> Idézem magam: "mert tegye a szívére a kezét, akinek nincs elfekvõben egy-egy CD-n kalóz játéka"

"ami téged érdekel, függetlenül attól, hogy mennyire, fizetsz értük." - pontosan, 3 rongy a felsõ határ, ha alá megy, és van annyim plusszban eltéve, akkor megveszem.

De egyébként korrekt az a hsz-ed többi része, érthetõ. Vannak fontosabb dolgok is, ez nyilvánvaló.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Balumann
Sõt, a snowboardosról is beszéltem most ezekszerint, elnéztem sry :S De érdekes mert a snowboarding az meg tökéletesen megy, ráadásul ez a release, akkor nem tom mit panaszkodnak ennyien.
A Skateboardingból ezekszerint még nincs akkor mégse, legalábbis a clonedvd -snél nem látok olyan hozzászólást, amiben azt írják, hogy elindulna.

Carloska
sztem nem jót linkeltél mert az a snowboard részre mutat

Balumann
És valóban, ennél azt írják hogy mûködik, nem kell crack. Bár egy ember kivételével mindenkinek van valami problémája, pl. 30-60 percet tölt, nincs kép csak hang, nem tudja 1024x768 -nál átállítani, másik releasenél meg olyat is, hogy nem megy 64 biten.
Van egy rossz elõérzetem, hogy ezt miért törölték pl. ncoreról.

Balumann
"És tudod mi a durva? Hogy azért neveznek utolsó senkiházinak, mert fizetek azért, ami más munkájából született."

Tehát te neked szinte végtelen pénzmennyiség áll rendelkezésedre, és ami téged érdekel, függetlenül attól, hogy mennyire, fizetsz értük. Nem volt olyan szoftver még ebben az életben, amit úgy használtál, hogy nem fizettél értük, pedig kellett volna, soha nem töltesz le semmit nem legálisan.
És amúgy nem, egyáltalán nem azért neveztek senkiházinak, az teljesen korrekt, hogy fizetsz azért. Hanem mert tök értelmetlen amit benyögtél ide. Azt is jó ha tudod, hogy az ember általában olyanra költi a pénzét, amiért mások megdolgoztak, nem csak a számítógépes játékért dolgoztak. Ha a szükséges, illetve számomra fontosabb dolgok mellett maradna mindig 6-8ezer Ft -om, akkor én is beruháznék 1-2 játékra, és azthiszem ezzel mindenki így van (pontosabban úgy, hogy mindenkinek minuszba jön ki még ez nélkül is, arra sincs pénz ami fontosabb lenne ennél). De az sem ez a játék lenne, úgyhogy ehhez továbbra is várnám a cracket.

Oldal 1 / 3Következő →