Olcsóbb szoftverekkel visszaszorítható a kalózkodás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vannak ugye azok az emberek akik ezeket tervezik és fejlesztik a nevük: programozó.
Ezek az emberek szeretnek jól ėlni, enni adni a gyereknek, stb...
Van az iroda ahol ezek az emberek dolgoznak, azt is fizetni kell a rezsivel együtt..
Stb...
Az élet értelme tautologikusan következik a hidraulika olaj elvezető stücni horony haránt honolásának a pszuedó kinetikus multi fázisú projekciójából a komplex számok testjére.
Ezek mellett pl. a kiadók megkerülésével, pl. csak neten keresztüli publikálással, lehetne csökkenteni a szoftverek árait, tehát ha maguk lennének a kiadók is.
A lényeg, hogy létezne számtalan megoldás,amivel egyrészt olcsóbbá tehetnék a szoftvereket, pl. lehetõséget adnának jogtisztán használni otthoni célokra is ezeket, emellett akinek érdeke hogy folytatódjon a fejlesztés, és van rá erõforrása tudja támogatni. Csökkenhetne a warez, és a programozók, fejlesztõk is jobban járhatnának.
Az illegális szoftverhasználat visszaszorításának az ilyen törekvések lennének a korrekt módjai,mert ezzel nem csak a kalózkodást szorítanák vissza, de a bevételek terén is hatékonyabbá válhatnának.
Természetesen lehet, hogy némelyik szoftver minõsége bánná valamilyen szinten, de az még mindig jobb eset, mint az, hogy mindenki lewarezolja.
Kína kezd feljönni a harmadik világból a vezetõ hatalmak közé immár minden téren.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Csupa Xar ugye.
<#hehe>#hehe>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Az élet értelme tautologikusan következik a hidraulika olaj elvezető stücni horony haránt honolásának a pszuedó kinetikus multi fázisú projekciójából a komplex számok testjére.
Na, látod te is odaírtad, hogy elvileg. 😊
<#eplus2>#eplus2>

-a dobozos elvileg annyiszor telepitheto ahanyszok akarjuk
-de ha aktivalni kell, akkor csak 3x telepitheto
A tanulsag, hogy ha fizetos szoftver, akkor a geppel egyutt kell megvenni, lehetoleg ugy, hogy a gep bios-aban benne legyen a licensz kulcs, igy nem ker kodot ujratelepites soran sem. A nagyobb amerikai gyartok ilyen gepeket arulnak. Ha a gep kesobb tonkremegy, akkor a szoftvere is megy vele a kukaba. A macos is ilyen rendszer, az aktivacios (licensz) kulcs a gep alaplapjan levo egyik chip-ben van.
Alternativa meg az ingyenes megoldas, amikor egy teljesen ingyenes operacios rendszert hasznal valaki. Ilyen pl. a linux is. (a mostanaban nepszeru valtozata, az android mar egesz felhasznalobarat es meg a baratait sem valogatja meg annyira mint a regiek)
nem oem-et vennék, azt tudom hogy csak arra a gépre jó amivel vettem
de a többirõl se tudom és azt se mondjátok hogy olvassam el a licensz szerzõdést, mert ott tuti hogy tök homály direkt a leírás
A Home Premium verziók bruttó ára:
dobozos 55.990 Ft
OEM 35.990 Ft
oem le van xarva.... ha a dobozos lenne bruttó 20k, meglepõen sok elkelne, de a mocsodék inkább kaszál 1-1 darabon, és rinyál.
olyan mint a bkv jegy, egyre drágább, egyre kevesebben veszik, megint emelni kell... eszük nincs, hogy pont rossz úton járnak. mohó szemét világ.
Megsúgom én is több-et vennék...
És ezzel nem én vagyok egyedül, az olcsó DVD pultnál tolonganak.
A pici modell szemmel láthatóan itthon is mûködik. Csak ugye túl sokan élnek harácsolásból...
Amúgy ezt azt is jelentené,hogy ha veszel egy Photoshop CS5-öt, és alkotsz vele. Amit alkotsz, bármibe is kerül. netán.. játékba vagy programba.
Az ingyen lesz úgy is,nem? 😊
Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...
khmm... azért ez baromi sok egy olyan progért mint a 3DStudio...
Egy 3DStudio2011 Design network 918400+ÁFA
HungaroCAD Kft.
De sztem a professzionális programok árai nem fognak lemenni.
A magyar fejlesztesu ArchiCAD ellenben 1.2milla😞
PS CS5-t megvettem, de ilyen arak mellett qrva nehez jogtiszta szoftverekkel dolgozni, masod-harmadvonalas programok meg nem kellenek ertheto okokbol.
http://gaborszantai.co.uk/
Ha megfizethetõ az ár, sokan meg fogják venni.
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Nem hittem volna, hogy olcsóbban többen veszik, létezik ilyen? És ha játékok árait is csökkentenék, akkor mindenhol többen vennék? Áááááá, biztos nem.
Gratulálok, hogy most jöttek rá erre. Most már csak széles körben kéne alkalmazni ezt az üzletpolitikát.
Próbáltad már kikapcsolni, bekapcsolni?
(Kínai ruházat után jönnek a legális kínai szoftveresek)
Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...
Na ez meglepet. Mondjuk örülök, hogy csökkentetették a szoftverjeik árait!
Kíváncsi vagyok, vajon Europában mikor fognak csökkenni ezekhez hasonló szofverek árai.
Love Sign: MASTAAAAA~ SPAAAAAAAAAAAAAAAARK!!!