Ötvös Tibor

Konzolokra is jön a Diablo 3?

Elég régóta tartja magát egy pletyka, mely arról szól, hogy a Blizzard nem tartja elképzelhetetlennek a Diablo 3 konzolos kiadását.

Ezt elég kevés dolog illetve tény támasztotta alá, hiszen a csapat az 1995-ös, még SNES-re elkészített Justice League: Task Force című verekedős játéka óta csak a Diablo első részét hozta át PSOne-ra. Ma azonban Blizzardos körökből jött a hír, hogy a port valóban foglalkoztatja a fejlesztőket.



"Szerintem a Diablo 3 életképes lenne konzolokon is" - állította Jason Bender a BlizzConon. "De természetesen minden erőnkkel a PC-s változatra összpontosítunk. De ez a kérdés sokszor felmerült a Diabloval kapcsolatban, de továbbra is sok a kérdőjel. Mindenesetre mind szeretnénk, ha lenne konzolos változat, de most az előttünk álló feladatra koncentrálunk. De ki tudja, mit hoz a jövő?"

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Justil #57
    na ez az.

    lehet szidni a blizzardot, meg az applehoz hasonlítani, de ezzel csak magát járatja le az ember :)
  • Aradebil2 #56
    "...blizz nem ad ki szart..."

    meg tudod cáfolni?nem sok olyan kiadó van,aki több éves projecteket hajlandó csak azért kidobni mert szar lett,pl ilyen alapon EA-nek egy évtizedben lenne 3 db játéka,és azt is mint kiadó jegyezné
  • unknown nick #55
    Te kezdted egy vitával és még pár ember, aki fikázott egy olyan játékot, amiről lövése nincs. Idecitáltad a konzolt és hasonló általánosító butaságokat írtál, hatalmas iq-val szaroztál. Olyan fokú tájékozatlanságot tükröz a megítélésed, ami valami belső agyféltekés szinaptikus hiba, mintsem a realitásra való fogékonyságnak igénye :) Vagy szimplán egy troll vagy, aki képtelen formába önteni a valamilyen okból fakadó nemtetszését. A frusztráltságod csak óbégatással, személyeskedéssel fejezed ki.
  • cateran #54
    Most hirtelen nem tudom,hogy sirjak-e vagy nevessek...megis ki a fasz vagy te? A vilag kozepe? Az hogy te igy viszonyulsz hozza,azt jelenti hogy mindenki mas is?...sigh...olvasd csak el a kommenteket basszus..mar akkor az egekig magasztaltak az SC2-t amikor meg csak 1 kosza 5let volt...es az indoklas?"mert a blizz nem ad ki szart" Lebetuzom..applefan!=appleuser...ertheto vagy ragozzam meg?
    egyszerubben blizz jatek hasznalo!=blizz fan.....
  • FlyingV #53
    Remélem a cikkíró az ilyenekért nem kap pénzt, vagy legalábbis minden 'de' szó után levonnak egy tízest.
  • unknown nick #52
    Vicces vissza olvasni a kommenteket, mennyire hasonló flame ment sc körül:

    "Bazzeg:) azt mondja eljárt felette az idő:) és a kurvanagy mennyiségű eljárt idő alatt melyik játék lett a jó? mert én csak okádék moslék stratégiákat láttam azóta néhány kivétellel,de a kivételek is kb. 3 hétig voltak érdekesek vagy egy hétig.Starcraft meg 3 évig" - Idő: 2001, Hely: Föld, Téma: egy vaktában kiemelt idézet
  • unknown nick #51
    Igazi lehúzás Bizzard részéről a DioIII lesz. Ömleni fognak bele a szórakozni vágyó casualok. Elég kevés info van róla, de szerintem rengeteg fizetős DLC lesz hozzá, azzal vámolják majd a fanokat.
  • unknown nick #50
    "olyan mint az apple es applefanok...mindegy milyen,mindegy mi az..ha apple az csak jo lehet...."

    Nem éppen. Pl.teszik az SCI-SCII, WoW és WAR III-ra pedig rá sem nézek. Nálam nem cég függő melyik rts-t pörgetem. Kipróbáltam párat, adtam esélyt multiban reliks online játékok stb. Erőtlenek, vagy nem szórakoztatóak annyira, nincs tömegbázisuk mint az SC-nek. Össze sem mérhetőek több szempont szerint sem, főleg hogy vmelyik nem egy kategória hiába nevezik rts-nek. A Blizzard-tól csak ez a game jött be igazán mostanában. D2 annak idején jó volt, D3-al szkeptikus vagyok.
  • cateran #49
    Pedig szvsz Daffitnak igaza van valahol..hany es hany olyan komment volt mar itt,hogy tuti jo jatek lesz,mert a blizz csinalja es ok meg nem adtak ki szart...pedig hat dehogynem:D
    Igenis a blizz jatekokat ceg neve (is) adja el...olyan mint az apple es applefanok...mindegy milyen,mindegy mi az..ha apple az csak jo lehet....
  • NovaTerra #48
    Pénz? Szerinted a stadionba a belépőt miért adják? A főműsor időben történő közvetítés szüneteiben a reklámokért mivel fizetnek? Nézd meg, hogy ezen a héten vagy a múlt vagy a jövő héten hány szponzorált verseny volt, van , lesz. Európában és USA-ban is rendszeres versenyek vannak, amiket a koreaiak le se szarnak, mégis vannak szponzoruk. Pl. SonyEricson, Vodafone, Nvidia, stb.