Megvan a Batman 3 hivatalos címe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem az új Batman filmek jók, legalábbis nekem jobban tetszenek mint a régi változatok, igaz Jack Nicolson utánozhatatlan Jókert alakít, és bárki más játssza ezt a szerepet csak rosszabb tud lenni mint az eredeti, de maga a film és a sztori az szerintem bõven jobb mint az elõbbiek. Szóval én várom a folytatást!
..,BATMAN BATMAN BATMAN BATMAN<#kocsog>#kocsog><#lama>#lama><#phone>#phone> már ha érted mire gondolok, a képregények meg szóba se kerültek.
"Batman....az összes többi kár és szemét"
Az elõtte lévõk is...? <#mf1>#mf1>
Az elõtte lévõk is...? <#mf1>#mf1>
Belegondolni is szörnyû, hogy mi lenne, ha lenne egy harmadik Joker. Mi volt itt, mikor ment a Nicholson-Ledger vita...
Passzolok! A régiek nem hagytak bennem mély nyomot. A két Nolan féle nem volt rossz. De egyik sincs ott a kedvenc filmjeim listáján.
Minap vettem észre a Kezdõdik! nézése közben, hogy abban szerepel Mr. Zsasz...
csak kérdeztem a véleményedet? XD
Nem értem a cím hogyan kapcsolódik ahhoz, hogy melyik a legjobb.
Batman....az összes többi kár és szemét
Joker se murdélt meg egyértelmûen. Na de hát Ledger helyére másvalakit...
Hát ahogy a DK befejezõdött akár még kétarc is lehetne ellenfél.. persze ez nem zárja ki hogy más is szerepeljen mellette. Vagy legalábbis kétarc feltûnjön a másik mellett.
"Végre egy ember, aki nem ragaszkodik a 3D-hez. "
biztos, mert strapás😊 majd a stúdió felkonvertálja, mert miért ne. az 500M-s bevétel így 750M is lehet.
biztos, mert strapás😊 majd a stúdió felkonvertálja, mert miért ne. az 500M-s bevétel így 750M is lehet.
én a másik ismert nevét vetettem volna be, azaz a "Caped Crusader"-t. De annak aztán tuti valami szar magyar címet adnak szóval...akkor már inkább mostani. 2012 még messze van..sok példát láttunk már rá, hogy változott idõközben a cím, bár Nolan nem hiszem, hogy szórakozna.
na és melyik volt a legjobb?
Batman, Batman & Robin, Batman Returns, Batman Forever, Batman Begins, The Dark Knight -> Na melyik a kakukktojás???
Végre egy ember, aki nem ragaszkodik a 3D-hez.
Elõzõ kettõnek sem volt fantáziadús címe, aztán mégis nagyot durrantak.
Én valami fantáziadúsabbat vártam volna.