19
-
#19 Szerintem az új Batman filmek jók, legalábbis nekem jobban tetszenek mint a régi változatok, igaz Jack Nicolson utánozhatatlan Jókert alakít, és bárki más játssza ezt a szerepet csak rosszabb tud lenni mint az eredeti, de maga a film és a sztori az szerintem bőven jobb mint az előbbiek. Szóval én várom a folytatást!
-
Merces #18 ..,BATMAN BATMAN BATMAN BATMAN már ha érted mire gondolok, a képregények meg szóba se kerültek. -
smaszi #17 "Batman....az összes többi kár és szemét"
Az előtte lévők is...? -
neoG #16 Belegondolni is szörnyű, hogy mi lenne, ha lenne egy harmadik Joker. Mi volt itt, mikor ment a Nicholson-Ledger vita... -
KillerBlue #15 Passzolok! A régiek nem hagytak bennem mély nyomot. A két Nolan féle nem volt rossz. De egyik sincs ott a kedvenc filmjeim listáján. -
Etinger #14 Minap vettem észre a Kezdődik! nézése közben, hogy abban szerepel Mr. Zsasz... -
CaptainRumi #13 csak kérdeztem a véleményedet? XD -
KillerBlue #12 Nem értem a cím hogyan kapcsolódik ahhoz, hogy melyik a legjobb. -
Merces #11 Batman....az összes többi kár és szemét -
Quantumleap #10 Joker se murdélt meg egyértelműen. Na de hát Ledger helyére másvalakit... -
Szefmester #9 Hát ahogy a DK befejeződött akár még kétarc is lehetne ellenfél.. persze ez nem zárja ki hogy más is szerepeljen mellette. Vagy legalábbis kétarc feltűnjön a másik mellett. -
#8 a Batman Begins :)) -
winnie #7 "Végre egy ember, aki nem ragaszkodik a 3D-hez. "
biztos, mert strapás:) majd a stúdió felkonvertálja, mert miért ne. az 500M-s bevétel így 750M is lehet. -
CaptainRumi #6 én a másik ismert nevét vetettem volna be, azaz a "Caped Crusader"-t. De annak aztán tuti valami szar magyar címet adnak szóval...akkor már inkább mostani. 2012 még messze van..sok példát láttunk már rá, hogy változott időközben a cím, bár Nolan nem hiszem, hogy szórakozna. -
CaptainRumi #5 na és melyik volt a legjobb? -
KillerBlue #4 Batman, Batman & Robin, Batman Returns, Batman Forever, Batman Begins, The Dark Knight -> Na melyik a kakukktojás??? -
scagnetti #3 Végre egy ember, aki nem ragaszkodik a 3D-hez. -
CaptainRumi #2 Előző kettőnek sem volt fantáziadús címe, aztán mégis nagyot durrantak. -
KillerBlue #1 Én valami fantáziadúsabbat vártam volna.