Szekeres Viktor

Megvan a Batman 3 hivatalos címe

Christopher Nolan egy interjúban elárulta, hogy The Dark Knight Rises lesz harmadik Denevéremberes mozifilmjének címe, az azonban még mindig titok, hogy ezúttal ki fogja megkeseríteni Batman életét.

A Hero Complex-nek adott interjújában Christopher Nolan elárulta, hogy a harmadik Batman-mozifilmjének The Dark Knight Rises (szó szerint: A Sötét lovag felemelkedik) lesz a címe - egyelőre a magyar forgalmazó még nem állt elő címjavaslattal. Az interjúban a rendező, bár nem árulta el, hogy ki lesz a TDKR főgonosza, annyi segítséget nyújtott az össznépi találgatáshoz, hogy nem Riddler, azaz Rébusz.

"Sok ismert karaktert fogunk felhasználni a folytatásban, de pár újat is bemutatunk majd" - mondta rejtélyeskedve Nolan, majd azt is hozzátette, hogy a The Dark Knight Rises-t nem 3D-ben fogják forgatni, ami az ő javaslata volt, és a stúdió is egyetértett vele. Ez persze nem jelenti azt, hogy nem lesz 3D-s a film, hiszen a konverzió mindig lehetőség. A premierre még egy kicsit várnia kell a rajongóknak, hiszen 2012. július 20-án kerül mozikba a film.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)