Babák - Az első év
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehet már apa vagy csak nem tudod :-)) 22 évesen ki tudja ? <#awink>#awink>
Nekem eddig egy gyerekem van és érzem, hogy nem vagy buzi.. jó apa leszel.
nem hsizem, hogy nagyon oktatna. ledöfik a kamerát és mutatják, hogy másznak és gügyögnek😊
Mennyire oktató jellegû a film? Pl. annak annak aki szakmáját tekintve kisgyermekekkel foglalkozik. Viselkedés tanulmányozása szempontjából meg ilyesmi.
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
Itthon tuti siker lenne 😊))))))
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
<#eljen>#eljen>
Bár még nem láttma, de már érdekesnek tûnik, pedig két gyerekem is van.
Sõt már régebben gondolkozom egy hasonló filmrõl, ami viszont egy-egy, más-más társadalmi, szociális esetleg kultúrális szinten élõ család életét, minden napjait követné néhány hónapig, évig.
pl.: roma család-Gyurcsán család
idióta celeb család-dolgozó értemiségi család
hajléktalan család-Csányi család
<#hawaii>#hawaii>
Bár még nem láttma, de már érdekesnek tûnik, pedig két gyerekem is van.
Sõt már régebben gondolkozom egy hasonló filmrõl, ami viszont egy-egy, más-más társadalmi, szociális esetleg kultúrális szinten élõ család életét, minden napjait követné néhány hónapig, évig.
pl.: roma család-Gyurcsán család
idióta celeb család-dolgozó értemiségi család
hajléktalan család-Csányi család
<#hawaii>#hawaii>
Engem peldaul tokre erdekel, pedig van egy sajat gyerekem is, akit naponta megfigyelhetek. Nem is ertem egyebkent, hogy mi szukseg van peldaul a Mikrokozmosz c. filmre? Miert nem fekszunk ki inkabb egy mezore? Vagy mi szukseg van a Baraka -ra? Miert nem utazzuk korbe inkabb a vilagot? Mi szukseg van barmire? Miert nem csinaljuk meg inkabb? Szerintem a tanarod csak egy irigy befordult fasz... ahogy a mondas is tartja: "Aki tudja, csinalja... aki nem tudja, tanitja..." Valoszinu arrol van szo, hogy o tudja magarol, hogy egy utolso kis senki, akinek soha nem lesz soha sajat hasonlo kaliberu es nepszerusegnek orvendo filmje! Tipikus.
hehe, filmes suliba járok, és a mûfaji ismereteket tanító tanárom iszonyat ki volt akadva erre.
mondja, hogy a filmezés megcsúfolásának legdurvább formája, hogy 80 percen keresztül babákat kell nézni, és ráadásul milyen népszerû.
amúgy szerintem is röhej a dolog. Babákat akartok nézni? keressetek egyt a családban, ülj le elé és nézd ahogy játszik.
De azért várjuk a Babák 2 - a második év részt! 😄
mondja, hogy a filmezés megcsúfolásának legdurvább formája, hogy 80 percen keresztül babákat kell nézni, és ráadásul milyen népszerû.
amúgy szerintem is röhej a dolog. Babákat akartok nézni? keressetek egyt a családban, ülj le elé és nézd ahogy játszik.
De azért várjuk a Babák 2 - a második év részt! 😄
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
höhö ez majd megnézem. 😄
torrenten is fent van. <#eljen>#eljen>
torrenten is fent van. <#eljen>#eljen>
https://twitter.com/foodlfg
Ha az lennél, nem biztos, hogy tudnád értékelni, hiszen így még születhet gyereked. 😊
Én láttam a filmet, és nagyon jópofa... 😊
Le kell szögeznem, h fiú vagyok, 22 éves, és nem vagyok buzi... 😄 Mégis nagyon szórakoztató volt a film, és nem utolsó sorban tanulságos...
Le kell szögeznem, h fiú vagyok, 22 éves, és nem vagyok buzi... 😄 Mégis nagyon szórakoztató volt a film, és nem utolsó sorban tanulságos...