13
-
iambg #13 Lehet már apa vagy csak nem tudod :-)) 22 évesen ki tudja ? -
Zoliz #12 Nekem eddig egy gyerekem van és érzem, hogy nem vagy buzi.. jó apa leszel. -
winnie #11 nem hsizem, hogy nagyon oktatna. ledöfik a kamerát és mutatják, hogy másznak és gügyögnek:) -
#10 Mennyire oktató jellegű a film? Pl. annak annak aki szakmáját tekintve kisgyermekekkel foglalkozik. Viselkedés tanulmányozása szempontjából meg ilyesmi. -
#9 Itthon tuti siker lenne :))))))) -
pjke #8
Bár még nem láttma, de már érdekesnek tűnik, pedig két gyerekem is van.
Sőt már régebben gondolkozom egy hasonló filmről, ami viszont egy-egy, más-más társadalmi, szociális esetleg kultúrális szinten élő család életét, minden napjait követné néhány hónapig, évig.
pl.: roma család-Gyurcsán család
idióta celeb család-dolgozó értemiségi család
hajléktalan család-Csányi család
-
#7 -
jAMEsbAUd #6 Engem peldaul tokre erdekel, pedig van egy sajat gyerekem is, akit naponta megfigyelhetek. Nem is ertem egyebkent, hogy mi szukseg van peldaul a Mikrokozmosz c. filmre? Miert nem fekszunk ki inkabb egy mezore? Vagy mi szukseg van a Baraka -ra? Miert nem utazzuk korbe inkabb a vilagot? Mi szukseg van barmire? Miert nem csinaljuk meg inkabb? Szerintem a tanarod csak egy irigy befordult fasz... ahogy a mondas is tartja: "Aki tudja, csinalja... aki nem tudja, tanitja..." Valoszinu arrol van szo, hogy o tudja magarol, hogy egy utolso kis senki, akinek soha nem lesz soha sajat hasonlo kaliberu es nepszerusegnek orvendo filmje! Tipikus. -
#5 bele sem merek gondolni, hogy mit tanácsolnál ha háborús filmet szeretnék nézni... :D:D:D -
#4 hehe, filmes suliba járok, és a műfaji ismereteket tanító tanárom iszonyat ki volt akadva erre.
mondja, hogy a filmezés megcsúfolásának legdurvább formája, hogy 80 percen keresztül babákat kell nézni, és ráadásul milyen népszerű.
amúgy szerintem is röhej a dolog. Babákat akartok nézni? keressetek egyt a családban, ülj le elé és nézd ahogy játszik.
De azért várjuk a Babák 2 - a második év részt! :D -
FoodLFG #3 höhö ez majd megnézem. :D
torrenten is fent van. -
kalapos01 #2 Ha az lennél, nem biztos, hogy tudnád értékelni, hiszen így még születhet gyereked. :) -
maxy182 #1 Én láttam a filmet, és nagyon jópofa... :)
Le kell szögeznem, h fiú vagyok, 22 éves, és nem vagyok buzi... :D Mégis nagyon szórakoztató volt a film, és nem utolsó sorban tanulságos...