Back To The Future
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jelen pillanatban pl torkonszarták a pc-seket mert nem kaptuk meg a millenniumi verziót.
Next PC upgrade: 2022
Több emberrel beszéltem, akik szintén az arcukról tépték a bőrt mikor ez megjelent, várunk de lehet, hogy hiába ?
Az új fiókom: DevLupius
6.83 GB
aki tolja már vele
hány részt foglal ez magába a PC-s epizódok közül?
Just do it :)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az elsõ részbe is bekerült a nyelvválasztó, ezért át kell alakítani a magyarítást egy kicsit.
Ha furdal a kiváncsiság mit tartalmaz (fájlböngészde):
6MB-os Mini-Image a telepítõlemezrõl, ha netán kiváncsi vagy rá mi van rajta. Ennek a tartalmát csak nézegetni tudod, telepíteni nem tudsz róla!!
Részlet a tört verzió nfo-jából.
Features:
~~~~~~~~~
* Play as Marty in a cinematic adventure true to the films
* Collaboration with Bob Gale Film Trilogy Co-Creator/Co-Writer
* Collector's DVD with bonus content
* New Back to the Future story in 5 episodes :
Episode 1 - It's About Time
Episode 2 - Get Tannen!
Episode 3 - Citizen Brown
Episode 4 - Double Visions
Episode 5 - Outatime
Gondolom ehhez is lesz magyarítás.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Amúgy ha lehetséges is az idõutazás, abban a formában biztos nem, mint a BTTF-ben, hogy visszamegyünk, változtatunk, visszatérünk, és minden jobb lett.
pontosan ezért baromság a 4. rész eleje, ami vitatéma volt
Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D
Látszik hogy nem létezik idõutazás ,ha létezne akkor normálisan megtudták volna csinálni nem úgy ahogy!
ja ezt a paradoxonost a végén, szerintem csak poénból tették bele a készítõk, na meg William Mcfly-t is Michael J Fox kedvéért...jó volt hallani az eredeti Marty hangot...
A vége lehetett volna jó, nem értem miért vágták tönkre ilyen parodisztikus marhasággal./spoiler]
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Edna és az öreg Biff a végén😄 a legkomikusabb és ironikusabb jelenet volt😄 azért az se volt semmi, amikor Hill Valley eltûnt, az a rész szintén állati volt, a végén, sõt én már a 2. részben sejtettem, hogy Trixie tulajdonképpen Sylvia, csak az a mûvészneve...😊 Az egészet nagyon jól összehozták, és a végén csak eltûnt a Delorian... lehet majd még érdemes lesz ezt elõvenni teljes egészében, majd Magyarul is érdemes lesz végigjátszani, hogy totálisan tiszta legyen
A kibontás meg így a legegyszerûbb:
Megnyitod azt a mappát ahol a letöltött fájlok vannak (tbtf14xx.zip
Winrar valami volume gondot ír ki, nem engedi kibontani a gammát valamiért, akármelyik könyvtárat adom neki meg.
ez a TE változat, úgy láttam sokan küszködtek ezzel a problémával. Ti, hogy oldottátok meg a problémát?
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Sajnos én sokkal hosszabbnak nem éreztem ezt a részt se.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Link
Ugyanazt kapod meg, mint az elõzõleg linkelttel (az EXE feleslegesen van benne), az EXE-t nem módosítja. Elvileg az üvegházas bug-ot javították vele. 5 db dll-t frissít és a 0_6.patch.ttarch fájl teszi fel a Pack mappába. Ha netán nem akarod a telepítõt újra leszedni ( ~500M😎. Ez(ek) csak akkor kell(enek) ha az elsõ kiadású telepítõd van meg.
Link
Felülírod az eredeti fájlokat, (ha még az elsõ kiadású telepítõd van)
Elsõ kiadású Ep5 telepítõ:
Méret: 522703976 bájt
MD5: ad80f001cf29f79dd6ab8d882605f97c
Második kiadású Ep5 telepítõ:
Méret: 522927616 bájt
MD5: de35ac0fe9ca0798f49df159fcc06b96
C:\Users\<Felhasználónév>\Documents\Telltale Games\Episode5
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
[merlinw.org]

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord