Jön az új Battlestar Galactica tévésorozat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Capricában lett volna kraft maximum 3 évadra. Úgy láttak neki, hogy itt csinálnak egy brazil szappanoperát 10 évaddal... ha cancel, akkor teljesen jogosan. ha ez kell ahhoz, hogy ne így álljanak hozzá a dolgokhoz...
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.
Remélem nem olyan lesz az új sorozat, mint a legutóbbi BSG.
Amúgy az elsõ BSG sorozatnak van egy 10 részes folytatása, mikor már a Földön van a Galactica. Tehát 4 sorozat van eddig és nem három. Már ha valakit érdekel.
Amúgy az elsõ BSG sorozatnak van egy 10 részes folytatása, mikor már a Földön van a Galactica. Tehát 4 sorozat van eddig és nem három. Már ha valakit érdekel.
YEEEEAAH!
Jó lenne egy új Bsg sorozat csak jobb legyen a Caprikátol az nem jött be.
Várós nagyon!
Nem bánom, de ne spóroljanak aztán az ûrcsatákkal, meg az erõszakkal ám!
Caprica legutóbbi része tök jó volt. Elõtte húzták ezt a terrorista-istenes faszságot, de most már õk is bekapcsolódnak majd a történetbe remélhetõleg.
Firefly meg a legzsírabb. 😄
Firefly meg a legzsírabb. 😄
https://twitter.com/foodlfg
Capricát nagyon vártam, ellaposodott, most már szerintem rettenetesen vontatott, lagymatag. A Firefly végig olyan volt, hogy ... hú... felülmúlhatatlan (stílusa miatt). BSG pedig megintcsak csúcs. Én is várom. De a Caprica reméltem, hogy pörgõsebb lesz.
A Caprica napjai neg vannak számlálva?
Nemár! A mai sorozatokból abszolute a kedvencem.
Mondjuk ez jellemzõ, minden kedvencemet eddig elkaszálták:
Firefly, Drive, Bionic Woman, Traveler
Nemár! A mai sorozatokból abszolute a kedvencem.
Mondjuk ez jellemzõ, minden kedvencemet eddig elkaszálták:
Firefly, Drive, Bionic Woman, Traveler
Steam:chase_2021|Origin:CHS2021|Uplay:chase2017 i7-9700K@4900|GTX970oc|ASUSTUFZ390-PLUSGAMING|16GBDDR4-2400|Win10x64|pirosegérpad
hogy 2011 se teljesen el Battlestar Galactica-sorozat nélkül
GigabyteMA790X-DS4 AMDPhenomX4BlackEdition 2x2GBKingmax1066Mhz SapphireHD4850 3x160GBSamsungSATA2 Samsungdvdrw20x SkyStar2.8 LGFlatronW2042s Windows7 Ubuntu10.04
Az utolsó bekezdés kicsit ellentmondásos nem?
Gigabyte EP45-DS3, Core 2 Duo e8400, Corsair Dominator 2 gb 1066 MHz, Sapphire Radeon HD4850
én örömmel várom <#nyes>#nyes>