26
-
#26 KELL?!...
Dehogy kell!...
Ott a távirányító, kapcsolj át egy másik csatornára!
Én már évek óta a HBO-t, Spectrumot, Hallmarkot (bocs, újabban Univerzum), és a többi csatornát nézem, nem vagyok hajlandó a szenny Kanális mocsok műsorait nézni...
-
#25 igen, ezt kell nézned. ha nem, drágább lesz a kenyér. -
#24 Jajj már megint ezt a fost kell nézni majd?
Azt hittem a három rész után végre elfelejtik... -
xen #23 Viktor Viktor...
Megint milyen hülyeségeket írsz? Hol sztárok ezek? Ezek celebek, ahogy azt később írod helyesen. Bár a celeb angol szó és nincs rá megfelelő magyar szó, de valószínűleg már nem is lesz hanem ez marad.
Nem tudom ki írta lentebb, de Győzike meg a Tündike nem híresek, inkább hírhedtek.
Jim Carrey-t ne keverjük ide. A hazai "celebjeink"-kel ellentétben ő csak játssza a hülyét, de nem hülye. -
kadar1 #22 Sthol lesz a harmadik személy , ki a sitröl jelentkezik be , mivel be lesz kamerázva neki a cellája. Élőbe láthatjuk ahogy a zuhanyzóban a szappanért lehajol , és várja a kábítószerezés miatti további ítéletet. -
Rotyoka #21 Ki a faszomat érdekel Győzike? -
#20 Show business.. Amennyire rálátok a dologra az jön le, hogy ezeket a műsorokat éri meg csinálnia a hazai csatornáknak. Relatív olcsók (pl. Győzike show, Vacsoracsata, Benkő, stbstb) és profitot tudnak elérni vele. Ha nagyobb lenne a piac, több bevételt érhetnének el vele, akkor csinálnának több klasszikus sorozatot is. --Az egy másik kérdés, hogy mennyire lennének vevők rá az emberek--
Addig viszont amíg a "celebekkel" olcsón jó nézettséget és profitot lehet elérni, addig a változásról ne is álmondjon senki. A szűk réteg, aki nyitott a kultúrára, mi úgyis megtaláljuk a módot, hogy ízlésünknek megfelelő csatornát nézzünk - mert ebből is van. A tömegízlést sem szabad fikázni, a nekik előadókat/"celebeket" méginkább nem, hiszen csak játszanak. Ez is csak egy munka, igaz nagyon jól fizet. Peace. -
FrostyDK #19 mivel a cikk Győzikéről szól így rá -
kalapos01 #18 " valaki idióta módjára viselkedik meg mutatja magát, és ezzel milliókat keres"
Jim Carrey-re gondolsz vagy Lala bohócra? Mindkettő elég idiótán szokott viselkedni. -
FrostyDK #17 most szerelem össze a bombát, lebuktam
amúgy engem abszolúte nem érdekel ki mennyire sikeres,csak azért írtam amit írtam mert rohadtul idegesít, hogy valaki idióta módjára viselkedik meg mutatja magát, és ezzel milliókat keres aki meg szarrá dolgozza az életét annak meg kiszúrják a szemét aprópénzzel
a legrosszabb az egészben hogy az emberek pedig ezt nézik és ez lesz a trendi
legyél hülye,nagyképű aki nem ért semmihez és milliókat kereshetsz, nehogy tanulj csak a hülyék teszik -
#16 Prédikál itt mindegyikőtök winnienek, amit ő mondd az csak rossz lehet. Itt mindenki nagytudású erkölccsősz. Viszont az csak nekem tűnt fel, hogy senki nem emelt szót winnien kívül FrostyDK kommentjére?!
Pedig az a komment felfogható uszításként egy előre kitervelt aljas indokból elkövetett gyilkossághoz. Bort isztok de vizet prédikáltok. -
#15 Én sosem értettem, hogy képes valakiből idegen emberek véleménye pozitív vagy negatív érzelmeket kiváltani. Puff neki, más a véleménye mint neked, rögtön szóvá teszed.?
Javítottam a helyesírási hibákat ne haragudj, de nem tudok a te szintedre süllyedni. -
#14 Ezaz winnie! Monnd meg a magadét hülyegyerek. Szólj be mindenkinek, gyerünk! -
Athor #13 Abban valszeg igazad van winnie/Viktor, hogy csak azért nem teszik meg, mert az gyilkosság lenne. Elhiheted, hogy nem a "sikeressége", ami ellenszenvet vált ki az emberekből. Hanem az, aki, ami, ahogy viselkedik. Vagy még inkább nem is ellene szól az ellenszenv, hanem a Média ellen, aki hőst, sztárt, követendő példát csinál belőle, meg a hozzá hasonlókból.
Nem akarok belemenni egy újabb meddő vitába, mert tudom, hogy Te eltántoríthatatlanul véded ezeket a hulladékműsorokat. Persze, nem vagyunk egyformák. Lehet, hogy én tévedek, és valójában ezen műsorok képviselik a mai magyar kultúra csúcsát.
Lehet.
De én fenntartom magamnak a jogot, hogy ne a Média által elénk tárt szennyből válogassam a lányaimnak a szórakozást, meg a kultúrát.
Mint ahogy a szólásszabadsághoz való jogomhoz is ragaszkodom.
Én is le tudnálak téged "ostobázni", amiért nem látod be az igazam, vagy épp leereszkedő, közönséges stílusod miatt. De nem teszem. Csupán elmondom a véleményem, kulturáltan. Nem kell hozzá érettségi, hogy megpróbáld te is ugyanezt a tiszteletet megadni azon balsorsúaknak, akik megtiszteltek téged azzal, hogy elolvasták ezt a cikket. -
#12 megaceleb műsor lesz, alkoholista, balesetnél cserbenhagyó műsorvezetővel. kell ez nekünk? szégyen -
pauly #11 Honnan veszed hogy ő nem sikeres?Mert nem csinál magából hülyét mint azok a majmok? -
bottika #10 ezt én is ördögi körnek tartom. manapság akire ráfogják hogy híres lesz, az híres lesz. más nem, vagy csak nagyon ritkán. bár előbb konkretizálni kéne, mit értünk a híres és a celeb alatt. nekem Erdős Pál számít híresnek, vaagy II. János Pál, de celebnek egyik se. Győzike celeb, mert őt tolják az arcunkba. De ha 1 rosszat szól rossz helyen, azonnal megy a süllyesztőbe és már se nem híres, se nem celeb. -
bottika #9 ezt én is ördögi körnek tartom. manapság hozzáértő akire ráfogják hogy híres lesz, az híres lesz. más nem, vagy csak nagyon ritkán. bár előbb konkretizálni kéne, mit értünk a híres és a celeb alatt. nekem Erdős Pál számít híresnek, vaagy II. János Pál, de celebnek egyik se. Győzike celeb, mert őt tolják az arcunkba. De ha 1 rosszat szól rossz helyen, azonnal megy a süllyesztőbe és már se nem híres, se nem celeb. -
winnie #8 "csak az a baj hogy senki nem teszi meg..."
mert azt gyilkosságnak hívják. pár ostoba sztérbűvöletben élő kommentelőnek ez persze tök mindegy. én sosem értettem, hogy képesek valakiből idegen emberek pozitív vagy negatív érzelmeket kiváltani. puff neki, sikeresek és te nem. rögtön bomba?:)) -
Thrawn #7 Zámbó Árpi! -
pokolfiu #6 leadták valami arab sejknek szerintem... de élvezi... :D -
bottika #5 apropó Top3 celeb.... mi lett Annácskával? Tud róla valaki valamit? Nem hiányzik beccóra, csak úgy most ezekről a született zsenikről jutott az eszembe. -
#4 Ha megnézitek belehaltok... ez olyan lesz, mint a Kör.
Én szóltam! -
FrostyDK #3 végül is ha egy helyen vannak könnyebb ledobni rájuk valamilyen bombát....csak az a baj hogy senki nem teszi meg... -
#2 Kiszel Tünde. :D -
#1 "három legnagyobb hazai tévés sztár közül kettő ott lesz..."
Jéééézus! Ki lehet a 3.? És ezt ki nézi? Istenem, van még ennél is lejjebb?
"Boldogok a lelki szegények..."