"Baromi jó lesz a negyedik World of WarCraft kiegészítő"
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Regisztrációt IQ-t szinthez kötni petíciót követelek... MOST!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Valakinek a játék a szenvedélye? Miért baj ez? Ez tudod kinek gond? A szûz kisfiúknak, akiknek még csak anyuci látta a pötyörõjét. Egy könyv sokkal izgalmasabb, mint a nõk fele. És akkor csak egy könyvrõl beszéltem.
De ha netán megtalálom azt, akire vágyom, természetesen nem fogok közte és a hobbijaim, az életem között dönteni, mivel szerves része lesz õ is. Ergo nem helyette olvasok, hanem vele. Érted? Csak ugye a párkeresés is kiveszi az emberbõl az energiát, és az az energia kell a mindennapi élethez (munka, hobbi).
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Valahogy így kéne a nõkkel is. Van aki elsõre bemákol egy jót, van akinek meg 20.ra se sikerül..
Egy jó nõ(nem csak külsõre jó np) milliószor jobb, mint az összes játék együttvéve.
\"Believing in fate, doesn\'t mean you have to surrender to it!\"
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Köszönjük Blizzard!
Még több unatkozó barátnõ jut nekünk norm... "
Hát barátom, téged is csak sajnálni tudlak. vagy ilyen rosszul választottál barátnõt, vagy egyszerûen degenerált vagy. A WoW kezdettõl egy rühelletes ganyédomb, de mindig alá tudnak menni az elõzõ okádéknak. A látványvilág valami elképesztõ ostoba, kb. 4 éves gyerekek szintje. Persze négyévesen még nem baj, ha nem köt le a "barátnõd"..."
Itt egy gyönyörû példánya a számítógépre korcsosult, menõ BMW-s fuxxos gyökereknek. Grafika az legyen, belsõ tartalom meg semmi, ez kell a mûmájer kivagyokénvagyok-nak. Minél több vas kell a játéknak ami a gépeden fut, annál nagyobb a giliszta a gatyádban??
Belsõ tartalomról hallottál már? Nem hiszem.
Meg lehet találni a WoW és a barátnõ között az egyensúlyt. Aki WoW miatt hanyagolja a nõjét, az hanyagolná a többi játék miatt is...
www.killersurprise.hu
Köszönjük Blizzard!
Még több unatkozó barátnõ jut nekünk norm... "
Hát barátom, téged is csak sajnálni tudlak. vagy ilyen rosszul választottál barátnõt, vagy egyszerûen degenerált vagy. A WoW kezdettõl egy rühelletes ganyédomb, de mindig alá tudnak menni az elõzõ okádéknak. A látványvilág valami elképesztõ ostoba, kb. 4 éves gyerekek szintje. Persze négyévesen még nem baj, ha nem köt le a "barátnõd"...
-Üdv fõnök mizu ?
- Baj van fentrõl szóltak, hogy kell az osztalék a befeketetõknek, igaz, hogy az SC2õt 3x fogjuk eladni, de arra éveket kell várni még, kellene gyorsba letta! -okéoké, akkor egy 4. patch jópénzért a wowosoknak?
-Jah mehet, hogy áll a fejelsztés ?
-Hát még ezt azt kellene
- decemberben ki kell adni, hogy még az idei üzleti évbe megjelenjen az eredmény.
- de akkor mi lesz a többi ötlettel?
-fiam, a következõ üzleti évre is kell valami nemde 😄 ?
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
265 megás kártyát bajos lesz beszereznem.
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
Köszönjük Blizzard!
Még több unatkozó barátnõ jut nekünk norm... <#eljen>#eljen>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
-Te Mike! Csináljunk új WoW kieget?
-Nem tudom. Hogy is megy az játék?
-12 millió aktív elõfizetõ. Legutóbbi kiegbõl is elment 8 millió.
-Aha,aha, értem. Á nem kell, csináljotak inkább valami mást.