Gengszterképző

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Piszkos  Fred
tudod mit, fiam? ne is kérj bocsánatot amiért leírtad a film legvégét hogy rohadj meg de semmi gond

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

Slayerboy
😄

Voltam zárás előtt. _______________

elég szar film, de szerete, a szar filmeket. 3szor láttam 😄

MaxPayne
Igen ez az amit kerestem de zenei aláfestés nélkül kellene 😛 de mind 1 azt már megoldom, köszönöm a helpet, nézzétek meg a filmet mert megéri 😊

Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"

nos én is nekiálltam olvasni és hát kérlekszépen én is elolvastam a következõ 2 szót ami bõven spoileres!
a srác volt a hülyeidióta **** és nemtudok szebb szót kitalálni rá,hogy nem volt képes legalább egy rohadt entert ütni vagypedig ugye a spoilert spoiler tag-ba írni és akkor semmi gáz sincs!
de van egy érzésem,hogy õ ezt direkt így is akarta 😊
Dynamic
Aham, mert te biztos csõlátású vagy és nem látod nagyobb terjedelmében a mondatot. Kötve hiszem, hogy van olyan ember, aki az ominózus idézetnél, még ha valami szuper reflex hatására el is kapja a fejét, ne vegye észre az utána következõ 2 3 spoileres szót.
Amúgy engem különösebben nem érdekel ez a film, csak reagáltam a hülyeségre.
ajem kisa
A "srácnak" is levolt adva a tracklist, mégse látta..ha továbbkereste (mert nemszemélyeskedek mint te) akkor így járt!<#crazya>

shaba23
a srác leírta, hogy "és a film végén mikor", ti meg tovább olvassátok...aki hülye az így járt...
Barnabyka
byzhouse
kösz,hogy leírtad a film végét

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Panzeradler
Tudom, onnan néztem, ha már ennyire lusta olvasni picit.😄
ajem kisa
Ez az!<#nezze>
Ottvan pedig a listán amit linkeltem!

Alexease
Most hogy igy elmeselted a film veget, meg sem nezem😉)))
Panzeradler
MaxPayne
Köszi hogy segítetek de leírtam hogy nincs a filmzenék között...

ajem kisa
Nekem 20mp volt az egész, elmesélem oké?!😄
Gengszterképzõ guggliba...elsõ linknél kiirták az angol címet...
Guggliba be...éééééééssss:ÍÍÍÍmeeee!

lolSL
MaxPayne
Aki látta már a filmet kérem írjon, kicsit régi film Kymani Marley játszik benne és a film végén mikor megölik a haverjait és a nõjét egésszen a lövöldözés végéig énekel egy faszi de nem tudom sajna hogy ki adja elõ és mi a dal címe és nagyon szeretném megszerezni de nem találtam még sehol és hogy hol lehetne megkeresni, leszedtem az összes zenét ami benne van a filmben de ez nincs benne és nagy szükségem lenne rá, kérem aki meg tudja szerezni vagy tudja az elõadó nevét és a dal címet kérem szóljan. Elõre is köszönöm