Kiszivárgott a Transformers 3 története
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem sem lesz panasz a látványra.. Eddig sem volt! 😄
A Mennyben születtem, mégis a Pokolban vagyok, rossz kislány voltam, kidobtak az angyalok! http://www.demonicplayer.hu/
szerintem baynek nem lesz gondja a látvánnyal. a befejezés miatt meg sírjanak a képregénykockák.
Pszt.
Én csak annyit fûznék hozzá, hogy amiben ez M.B. utolsó megmérettetése a Transformerek univerzumában, akkor elõvehette volna Unicron-t is, nem holmi hidegháborús maszlagot.
Mivel nem ragaszkodik M.B a Transformerek valós történeti szálához, ezzel a karakterrel (és nem Sokkolóval, aki igazán Megatron ellenfele volt) látványos és igazi befejezõ filmet tudott volna készíteni. De ez az én véleményem.
Mivel nem ragaszkodik M.B a Transformerek valós történeti szálához, ezzel a karakterrel (és nem Sokkolóval, aki igazán Megatron ellenfele volt) látványos és igazi befejezõ filmet tudott volna készíteni. De ez az én véleményem.
Története? Lol. Mert az elõzõ kettõnek volt, mi? 😄
Tény, hogy nem sok köze van a történethez, e meg kell hagyni, Bay tényleg beletömörített mindent, ami a TF univerzumban szerepelt...microbotok(sam álcsaja),optimusz kardja, stb...
http://www.tfw2005.com/boards/attachments/transformers-fan-art/27104743d1249008693-shockwave-sw-wallpaper.jpg
Eddig is csak neveket emeltek ki a TF univerzumból, a történet semmiben sem passzol az eredetihez. Lehet, Sokkoló trendi pink színben fog tündökölni? Dinobotok feltûnése sem túl valószínû, ha csak a hidegháborúig nyúlnak vissza. sajnos
\"Az élet egy elég szar játék, de a grafikája nagyon ott van.\"
Ha már sokkoló benne lesz akkor már lehet egy kis esélye a dinobotoknak 😄
Az egy dolog, hogy nem azt jelenti, de anno a képregényben Sokkolónak hívták,(lásd Wolverine: Farkas) amúgy remélem BAy papa Sokkoló fejét jobbra megcsinálja, mert borzalmas ahogy ez a robot kinéz. De mondjuk meghatározó karaktere a TF univerzumának, szóval evidens, hogy szerepelnie kell benne...
shockwave miota sokkolot jelent? 😄😄😄
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz